- 17 Mart 2015
- 316
- 234
- 103
- 37
- Konu Sahibi zumramirza
-
İnşallah yükselir değerlerin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebisiniKızlar 5. Günden beri test yapıyorum negatif çıkıyordu bugün böyle bayağı silik çıktı 7. Gün . Ama ilki kimyasal olduğu için yine korkuyorum o yüzden dualarınızı bekliyorum Rabbim bu kez sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah
Ya inşallah gelmez o kadar çok korkuyorum ki her an gelecek diye...İlaçlar nedeniyle gelecek seviyeye gelse de gelmiyor. O yüzden adet tutup tutmadığı konusunda bilgi vermiyor maalesef. Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Bugün 10.gunu ağrım azaldı. Düne kadar benim de şiddetinden dolayı baya gelecek gibi oldu.
Test falan yaptiniz mi hiç?İlaçlar nedeniyle gelecek seviyeye gelse de gelmiyor. O yüzden adet tutup tutmadığı konusunda bilgi vermiyor maalesef. Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Bugün 10.gunu ağrım azaldı. Düne kadar benim de şiddetinden dolayı baya gelecek gibi oldu.
Ilk denemem de tutmamisti. Ben de hemşireye madem tutmadı neden adetim gelmedi dedim. O ilaçlar yüzünden gelmez zaten demiştiYa inşallah gelmez o kadar çok korkuyorum ki her an gelecek diye...
Yok yapmadım. Bu sefer kendime söz verdim gününde kan vericem öncesinde moralimi bozmak istemiyorum.Test falan yaptiniz mi hiç?
İnşallah bu sefer güzel haberrler alırız pozitifi goruruz. Bu benjm 3. Denemem ikisinde de hiç birşey hissetmedim ama bu farklı bı şeyler hissettikce daha çok korkuyorumIlk denemem de tutmamisti. Ben de hemşireye madem tutmadı neden adetim gelmedi dedim. O ilaçlar yüzünden gelmez zaten demişti
İnşallah yükselir değerlerin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebisini
Çok teşekkür ederim..darısı başınıza..Çok sevindim, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
moringen tebrik ederim çok sevindim. Herkesden arka arkaya kötü haberler alıyordum moralim yerine geldi senin haberini öğrenince. Ben de 2 gündür adet sancısı çekiyorum ve idrar testi vardı evde tarihi geçmiş ama ilk kırmızı çizgi çıkıyordu yani testin doğru gösterdiğini düşünüyorum hep negatif çıkıyor. Zaten bi testin neden son kullanma tarihi olsun ki bana pek bi tuhaf gelmişti Yarın da kan testi günüm negatif çıkacağına öyle emin oldum ki yaptırasım bile gelmiyor
Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok erken test yapmaya başlamışsın yapmayın bu sizi yipratirKızlar 5. Günden beri test yapıyorum negatif çıkıyordu bugün böyle bayağı silik çıktı 7. Gün . Ama ilki kimyasal olduğu için yine korkuyorum o yüzden dualarınızı bekliyorum Rabbim bu kez sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah
Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Evet tek embriyo..pazartesi yine test yapacağım.inşallah değerler yükselir..Güzel.cikmis.degerin canım tek embryo mu ?
Birde tekrar kan vericekmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?