- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.768
- 88
- 30
- Konu Sahibi zumramirza
-
Ben görüyorum 2.çizgiyi
Canım silik ama var çok şükür. Demek ki daha yeniKan testi verdim 1 saat sonra çıkacakmış, çok heyecanlıyım bekliyorum
Evet sonucum çıktı ama 6 çıktı. Doktor ilaçlara devam salı tekrar kan testi yaptırın diyor. Çok tuhaf oldu bu sevinemedim de 6 rakamı çok düşük değil miCanım silik ama var çok şükür. Demek ki daha yenikanda 30 gibi bi değer çıkcak bence. Sonuç belli mi çıktımı?
5 in üstü hamile kabul ediliyor. Beta değeri ilginç bişey gerçekten kiminde ilk ölçüm 3 bin çıkıyo kiminin 5-10 gibi bişey çıkıyor ben de bu sayıları tam çözemedim. Senin kaçıncı gün embriyosuydu? Belki daha yeni tutunuyodur çok küçük olduğu için kanda yeni yükselişe geçmiştir.Evet sonucum çıktı ama 6 çıktı. Doktor ilaçlara devam salı tekrar kan testi yaptırın diyor. Çok tuhaf oldu bu sevinemedim de 6 rakamı çok düşük değil mi
Benimki dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu. Bugün transfer gününü saymıyorum 9. Gün. Kafam çok karıştı5 in üstü hamile kabul ediliyor. Beta değeri ilginç bişey gerçekten kiminde ilk ölçüm 3 bin çıkıyo kiminin 5-10 gibi bişey çıkıyor ben de bu sayıları tam çözemedim. Senin kaçıncı gün embriyosuydu? Belki daha yeni tutunuyodur çok küçük olduğu için kanda yeni yükselişe geçmiştir.
İki gün sonra tekrar kan ver iki kat artış varsa problem yok demektir. Şimdiden stres yapma çünkü bebekte etkilenir dua et ve salı gününü bekle. İnşallah artışı görürsün hayırlısıyla bebeğini kucağına da alırsınBenimki dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu. Bugün transfer gününü saymıyorum 9. Gün. Kafam çok karıştı
Beta 6 ise normal testte nasıl ikinci çizgi çıktı hayret ettim doğrusu. O kadar az değerle görülmezdi bence. Sonucun 60 falan olmadığına emin misin: ) belki laboratuvarda bi sorun vardır başka yerde daha mı baktırsan ?Benimki dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu. Bugün transfer gününü saymıyorum 9. Gün. Kafam çok karıştı
Ben de çok şaşırdım gerçekten çok da iyi bi hasranede gittim yaptım. Salı gününe kadar bekleyeceğim artık. Testte çok net silik 2. Çizgi var. Demekki gerçekten erken gebelikleri gösteriyorBeta 6 ise normal testte nasıl ikinci çizgi çıktı hayret ettim doğrusu. O kadar az değerle görülmezdi bence. Sonucun 60 falan olmadığına emin misin: ) belki laboratuvarda bi sorun vardır başka yerde daha mı baktırsan ?
Erken gebelik testi mi o attıkların? Daha yeni tutunuyordur çok minnak demekkiBen de çok şaşırdım gerçekten çok da iyi bi hasranede gittim yaptım. Salı gününe kadar bekleyeceğim artık. Testte çok net silik 2. Çizgi var. Demekki gerçekten erken gebelikleri gösteriyor
Evet biri prediktor early 45tldi fiyatı biri klasik kaset test 10 tllik ikisi de aynı şekilde silik gösterdi. Yani erken gebelik testi gibi gösterdi klasik kaset test çok ilginç.Erken gebelik testi mi o attıkların? Daha yeni tutunuyordur çok minnak demekki
Geçmiş olsun çok üzüldüm. Senin ilk değerin kaçtı ki? Belki çıkar yine. Çünkü düzensiz gözüken değerler bazen düzene girebiliyor. Doktor bana da değerin çok düşük adet kanamasıyla düşüreceksin dedi büyük ihtimal. Benim de yarın 2. Kan testi günüm ilk değerim 6 idi.. hepimizin hakkında hayırlısı. Sağlıksız bir bebek olacaktı demekki deyip kendimizi avutmalıyız.Kızlar benim kimyasal gebelik olduğu kesinleşti değerim şuan 21 sıfırlanmasını bekleyeceğim sonra adet kanamasıyla düşürecekmişim
İlk değerim 40 sonra 30 sonra 20Geçmiş olsun çok üzüldüm. Senin ilk değerin kaçtı ki? Belki çıkar yine. Çünkü düzensiz gözüken değerler bazen düzene girebiliyor. Doktor bana da değerin çok düşük adet kanamasıyla düşüreceksin dedi büyük ihtimal. Benim de yarın 2. Kan testi günüm ilk değerim 6 idi.. hepimizin hakkında hayırlısı. Sağlıksız bir bebek olacaktı demekki deyip kendimizi avutmalıyız.
Canım çok çok üzüldüm. Ama yapacak bişey yok. Demekki sağlıksız bir embriyoydu ki gelişemedi böyle düşün. Allah bekletiyosa çok daha güzelini nasip edecektir. En kısa zamanda buraya tekrar hamileyim mesajını yazacağına inanıyorum. Sağlıklı hayırlı bi şekilde evladını kucağına alırsın en kısa zamanda inşallah. Dualarım hala hasret çeken anne adaylarıylaKızlar benim kimyasal gebelik olduğu kesinleşti değerim şuan 21 sıfırlanmasını bekleyeceğim sonra adet kanamasıyla düşürecekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?