bütün gün evde olsam evet olabilirdide malesef işteyim ve sürekli oturuyorum.akşam evde hareketliyim hatta çocuklarla hoplayıp zıplıyoruz onlarda erken yatıyor zaten.hareket ve spor çok yok bende düzenli yapamıyorum ama yinede 100 günde 12 kilo verdimçocukların çok küçükmüş aslında onların seni zayıflatması lazım:)
ayyy tatlım sen de asker yolu bekliyormuşsun ben de o asker ocağına gittiği zamanlar başladım aşırı duygulandım ben de sevdiceğim bana bi kez daha aşık olsun deyi girdim bu yola yolun açık olsun tatlımmmmm mayıs gelsin bir an evvelll kilolar gitsin bir an evvelllll
evet canım asker yolu gözlüyorum eşim gelincede tatile gideceğiz o bana destek veriyor.bende beni zayıf görsün istiyorum bıktım artık bu kilolardan.mayısı dört gözle bekliyoruz çocuklar bile öğrendi babam 17 mayısta gelecek diyorlar.evliyken çok zor gerçekten senin askerin nerede.
edirne de benim sevdiceğim.
ayy zor valla evli olup beklemek hele çoluk cocuk var ben bile zorlanıyorum ne biçim.
senin eşin nerde bu arada Rabbim bir an evvel nasip etsin kavuşmayı
hanımlar sesiniz cikmiyor ne durumdasiniz
günaydınlar hayatımız bugünkü hep bahar olsun inşallah kuş sesiyle uyanmak ayrı güzel
kesinlikle kendimizi kasmadan ama fazla da salmadan yavaştan vericez kiloları inşallah
rapunzelcim 3 yıl önce pco başlangıcı var demişti doktor başlangıcı nasıl oluyor bilmiyorum ama adet düzensizliği sivilce çene altında kıllanma vardı o zaman 76 kiloydum sonra çeşitli aralıklarla diyet deneyimleri ile geçen yıl 61-62lere indim bu sorunlarım kalmamıştı şimdi yine 70de çıkınca duzensizlestim ben glukofen kullanmıştım 3 ay falan sonra bıraktim ilacı
canım ya sabah ve börekli aran bana biraz fazla geldi onun dışındakiler gayet iyi diğerlerini de başlangıç sebebi ile gormezden gelebiliriz sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?