21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

çocukların çok küçükmüş aslında onların seni zayıflatması lazım:)
bütün gün evde olsam evet olabilirdide malesef işteyim ve sürekli oturuyorum.akşam evde hareketliyim hatta çocuklarla hoplayıp zıplıyoruz onlarda erken yatıyor zaten.hareket ve spor çok yok bende düzenli yapamıyorum ama yinede 100 günde 12 kilo verdim

evet canım asker yolu gözlüyorum eşim gelincede tatile gideceğiz o bana destek veriyor.bende beni zayıf görsün istiyorum bıktım artık bu kilolardan.mayısı dört gözle bekliyoruz çocuklar bile öğrendi babam 17 mayısta gelecek diyorlar.evliyken çok zor gerçekten senin askerin nerede.

kilo 77,600
boy 165
hedef kilo:65
hadi bakalı hayırlı olsun eşim gelene kadar 70 yazada 65 olurum inşallah...

edirne de benim sevdiceğim.
ayy zor valla evli olup beklemek hele çoluk cocuk var ben bile zorlanıyorum ne biçim.
senin eşin nerde bu arada Rabbim bir an evvel nasip etsin kavuşmayı

edirne de benim sevdiceğim.
ayy zor valla evli olup beklemek hele çoluk cocuk var ben bile zorlanıyorum ne biçim.
senin eşin nerde bu arada Rabbim bir an evvel nasip etsin kavuşmayı

aminnn Allah bütün asker yolu bekleyenleri kavuştursun inşallah.biran önce gelsin şu 17 mayıs.Eşimle telefonda konuşuyoruz hayaller kuruyoruz bu ayrılık çok zor oldu ama evliliğimizi gözden geçirme fırsatı bulduk hatalarımızı gördük geliştirici güzel kararlar aldık.birbirimizim kıymetini daha çok anladık.bizde aşk evliliği yaptık birbirimizi çok sevdik.6 yıllıkta evliyiz.ama evlilik rutinleşti çocuklar girdi araya sorunlar girdi.şimdi evliliğimize dışardan bakma imkanımız oldu ve biz birbirimizi hala çok seviyormuşuz aşkımız tozlanmış ama şu askerlikle gıcırgıcır temizledik valla:))erzincanda canım benim eşim....

eveeet işte günün menüsü
sabah
2 dilim t b ekmeği
1 h yumurta
5 zeytin
2 lokma kaşar
1 kase yoğurt
1 çay kaşığı bal
domates salatalık
ara
5 fındık
1elma
ara
türk kahvesi
öğle
4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
ara
1 ısırık börek
2 çatal yaş pasta
4 tane etsiz cevizli köfte
akşam
yağsız haşlanmış tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
bol salata
1 bardak ayran
ara
nescafe
2lt su içtim
spor malesef yok
ben çok yorgunum birazdan yatıcam herkese iyi geceler

canım ya sabah ve börekli aran bana biraz fazla geldi onun dışındakiler gayet iyi diğerlerini de başlangıç sebebi ile gormezden gelebiliriz sanırım:)

sabah
1 bardak süt içine yarım tatlı kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
yarım kk beyaz peynir

ara 10:00
orta kahve

öğlen
mercimek çorba
yarım but haşlama

ara
yarım paket etiform

akşam
yoğurtlu çorba
2 kabak dolma ama gayet küçüktü

1 litre su yarım daha içerim 20dk hızlı tempoda yürüyüş benim hayatımın parçası spor sayılır mi bilmiyorum:)

evet cnm benzer sorunlarda bende var. glukofen bende kullandım 1000mglıktı ama hiç bi işe yaramadı :S 2yıldır andracur kullanıyorum kilo yapanda oymuş zaten ilacı bıraksam hastalık şikayetleri artıyor bırakmasam kilo alıyorum bende napacağımı şaşırdım..

canım ben ilacı kısa sürede bırakmıştım ama kilo verdim ve bunu o zaman sağlık için ileride çocuğumun olabilmesi için yaptım kilo problemin varsa sen de vermeye bak bir çok sorununu aza indirecektir

canım ya sabah ve börekli aran bana biraz fazla geldi onun dışındakiler gayet iyi diğerlerini de başlangıç sebebi ile gormezden gelebiliriz sanırım:)

evet canım haklısın aslında ama kahvaltıda daha az yersem aşırı halsizlik ve sinirlilik oluyor.
börek konusunda da haklısın annemin misafiri vardı çayın yanında tadına baktım:26::26:

canlar ben dün diyeti epey bozdum kendime çok kızdım ama yapmış oldum bi kere
inşallah bugün ve bundan sonra daha dikkatli olacağım
menümü hiç yazmayayım daha iyi
bu da yaptığım son kaçamak olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…