21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

canım sen başka baskülde de tartıl misal ben evdeki baskülde 66yi görüyorken işte 69 kiloyu görüyorum değişiyor yani bence gayet iyisin sadece kalça ve basen kısmında var biraz

Kahvaltı
Maydanoz kürü
Tatsız tuzsuz pirinç lapası

Öğle:
Sogan suyu
Pirinç lapası
2domates
1 armut

Ara:10 badem

Akşam:soğan suyu

2 bardak yeşil çay,2.5 saat yürüyuş

Yeşil elma yerim.canım hiç pirinç lapası istemiyooor.ama yenem şart.yoksa faydasını alamam.yarın yapsammııı bilmiyorummm,yemeeeekkk

bence yapmamalısın canım normal diyetine dön haftaya tekrar yaparsın üst üste yapinca bu gibi şeyler etkisini kaybediyor gibi geliyor bana

canım ne yaptın o kadar harcadın masallah:)
ben bu akşam ucunu kaçırdım öğlen birşey yememistim ama akşam ikisi kadar yedim

ince bir dilim kek
3 parça börek

inanılmaz pişmanım şimdi yarım saat plates mekik leslie karışımi yapıcam

Pişman ol yaniii((ben açıııım,nasıl geçti boğazından haaaa

yarın işe salata götürücem birazdan salatamı yapıcam yarinki menümü şimdiden hazirladim bu akşam yediğimi yarın telafi etmem lazım bu perşembe 68i görmezsem vicdan azabi beni belirtir 69da fazla oyalandim

kızlar benim vücudumda şişlik var detoksa ihtiyacım var acaba ne yapsam ki

kızlar benim burdan kopmamam lazım yaaa
sizinle birlikte olunca kendimi frenliyorum onun dışında durumum vahim

günaydınlar dünkü tıkanıklıkla bugün sabah 2 bardak su ve küçük bir muz yeterli oldu öğlen için mis gibi peynirli salata yanında ayran içebilirm

hümeyracim pirinç lapasını bi dene istersen

masallah canım allah daim etsin böyle sonuç alinca gaza geldim ben de zaten regl olucam sonrasında ödem atmak için haftasonu tekrar yapabilirm:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…