hoş geldin hümeyracim türkanim nerelerdesin kız
ya kıştan aldığımız patates çimlenmis annem atacakti ben de ziyan olmasın diye acaba patates diyeti mi yapsam diye düşünüyorum:)
sen kilo vermişöiydin peki?yapanlarda işe yaramişmi?canım ben onu geçmişte denemeye calismistim kokusuna dayanamadım
PATATES DİYETİ
Hedef kilo : Haftada ortalama 5 - 6 kilo verebilirsiniz Hedef kalori : 600 Kcal bos Günlük Menüler
1. Gün Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış) Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış) Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)
2. Gün Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış) Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış) Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)
3. Gün Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış) Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış) Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)
4. Gün Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış) Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
5. Gün Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 2 mandalina Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata
6. Gün Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 1 portakal Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
7. Gün Sabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata
öğlen meyve değil kahve ictim
akşam
miktarini bilmediğim ama 10u bulmamistir küçük sarılmış sarma
2 kasık yoğurtlu mayonezsiz makarna salatası
2 küçük parça börek
1.5 saat ev temizliği spor sayılır mi bilmiyorum
evet canım fazla oldu gibi ben de o yüzden yürüyüşe de çıkmaya çalışıcam olmadı mekik cekicem
canım lahanayi bi iki gün ictim tabi ki bi sonuç olmadı
patatesten sonuç alanlar varmış diyet deneyimlerinde gördüm olmadı en kötü ihtimal denemiş olurum genelde yediklerimize yakın miktarlar gibi yarın patatese başlıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?