21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

inşallah bunların sonucunu da alirim tatlım hafta sonu 1 gün soğan çorbası 1 gün lapa yapıcam inşallah

günaydınlar bugün ıstanbulda hava bozuk moraller bozuk olmasın yeter ki
sabah
ince yarım dilim kek
çilekli yoğurt

afiyet olsun canım gayet güzel ben böyle güzel kahvaltilar için haftasonunu bekliyorum az gibi görünüyor ama doyuyorum 4 kasik yoğurtla 100-150gr çilek yetiyor
az önce de 1 galeta yedim ara öğün niyetine:)

günaydın kızlarrr :)
maşallah şaka maka süper gidiyorsunuz
inşallah karşılığını alırsınız

afiyet olsun canım gayet güzel ben böyle güzel kahvaltilar için haftasonunu bekliyorum az gibi görünüyor ama doyuyorum 4 kasik yoğurtla 100-150gr çilek yetiyor
az önce de 1 galeta yedim ara öğün niyetine:)
Bense arada reçelle çay içtim.şimdi erik yiyorummm
günaydın kızlarrr :)
maşallah şaka maka süper gidiyorsunuz
inşallah karşılığını alırsınız

AMİİİİNNN

Bizim burda bugun çok güzel hava var.alini babasına bırakıp markete girmişdim demin.tek tek yağmur atıyor çok güzel hava.market,manav,eczane,balık,kosmetik satan mağaza falan derken bide baktım eşim aradı nerdesin,bırak tadını çıkarayım ya,Ali acıkmışmışda,dana 12:30da hem de.,ki Ali hayatta acıkmazonu yedirene kadar 1saat doluyor tam.neyse baligi kizartdim,su anda alisim yiyooo

reçel çok değildir umarım di mi turkanim:)
öğle yemeği geliyor abartmadan az az yiyelm sonra pisman olmayalım di mi tatlım
öğlen yemeğim
tavuklu salata
ayran

kız sen ne kilo veremedin böyle verdin de güncellemedin mi aaa neler oluyor bakiim

reçel çok değildir umarım di mi turkanim:)
öğle yemeği geliyor abartmadan az az yiyelm sonra pisman olmayalım di mi tatlım
öğlen yemeğim
tavuklu salata
ayran

Eee şeyyy.canım benim.2y.kaşığıcıkk
Ayyy sen ne güzel menülerle geliyosuuunn.afferin
Benim öğle yemeyim
Sogan suyu:)
Erik-1ton kadar
Yoğurt

Eee şeyyy.canım benim.2y.kaşığıcıkk
Ayyy sen ne güzel menülerle geliyosuuunn.afferin
Benim öğle yemeyim
Sogan suyu:)
Erik-1ton kadar
Yoğurt

bence az olmuş gibi ama sen daha iyi bilirsin yanı bunlarla çabuk acıkırsın et yumurta gibi protein tüketsen daha doyurucu olmaz mı

kız sen ne kilo veremedin böyle verdin de güncellemedin mi aaa neler oluyor bakiim

burada ilk diyete başladığımda iş yerimdeki tartı ile 73.6 ile başladım şu anda 69,9 geçen hafta 69.4 gördüm ötesi yok bu hafta en sıkı halimle asıldm regl şişkinliği de var ama niyeyse direniyo yağlarım önereceğin bi formül var mı?

bence az olmuş gibi ama sen daha iyi bilirsin yanı bunlarla çabuk acıkırsın et yumurta gibi protein tüketsen daha doyurucu olmaz mı

Hiiiiiççç merak etme.patates köftesi yedim 1tane,biraz et sote ve 1dilim ekmek+yoğurt:)

Reglden dolayı direniyordur.su tutuyor ya

Son düzenleme:
mukayese canım menülerin iyi ama bence sen biraz spora ağırlık vermelisin güzelim
bilmiyorum yapıyorsun da benim gözümden mi kaçıyor ama senin sporun çok yetersiz
spor yapmadığın içinde kilonda değişiklik olmuyor olabilir

haklısın galiba hümeyracım işten 8de geliyorum fırsat olmuyor haftasonu sıkı bi yürüyüş yapıcam yatmadan önce de mekik çekmeye başladım

Bende de spor yok daha.işim hiç bitmiyor veya eşim evde oluyor yapamıyorum bu aralar ve spor yoksa kendimi diyette hissetmiyorum.aslında artık kilo sorunu hissetmiyorum.biraz basen kalça incelse iyi olur tabi
Benim istegim saglıklı beslenmeyi hayat tarzı yapmak
1)günlük ekmek dilimi sayısı max 4
2)çorba salata yoğurt ve meyveni her gün tükete bilmek
3)aşırı kalorili yemekleri az yemek veya az kalorililerle değiştirmek
4)tatlıyı max haftada 1kez
5)bol su
6)siyah çay çok nadir içerim sevmem her zaman.şişkinlik yapıyor çoğu zaman ve mutlaka hurma,şeker falanla içmek zorunda kalıyorum,o yüzden uzak dürüyorum.amaa semaver çayı mmmm.beyaz kiraz reçeliyle.hiç biseye değişmem.neyse bunlar hariç yeşil çay içiyorum.veya sallama 7 otlu veya form.unutmadan sarı kantaron içmem lazım.biraz gerginim bu aralar.ama o da çok acııı
7)ara yememeye dikkat ediyorum.
8)ve 7den sonra hiç bişey yemem
9)tüm gün iş yapıyorum,bu aralar tçyapamıyorum sma 30dk koşu bandı.5dk twister

Soğan suyu iştah bırakmıyor ki bende tıkanıyorum sanki.demin açtım ama soğanı içtim iştah falan bırakmadı.bu gün 9 U tamamladım,kaldi 6si .ALLAH tamamlamayi nasip eder INSAALLAH

canım bence bir süre ara ver bunlara vucudun bi dinlensin sporu da çok takma ev işi spor kadar faydalı bence senin çocuğun da var arkasından kosmak bile yeter sana
bence akşam 4-5 gibi türk kahvesi iç akşam yemeğine tok hissediyorsun

Canım kahve çekti.tembellikten jacobs hazırlsdım.bu 6güne bitiyor zaten,soğan.yemek rejimimi bozmam.hoop geri toplarım:)ama spor yapamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…