sence ortada reklama benziyen bir durum var mı?Reklam sikayet
Hayır reklama girmez, doktorunuzu sürekli öven ve kendisine yönlendirme yaptığınız mesajlar olmadıkça, ameliyatlarınızla ilgili memnuniyetlerinizi yazmanızda sorun yok.sonucdan memmun kalıp paylaşmak reklam mı oluyor ve sonuc paylaşmak yasakmı bbılgı amaclı soruyorum
tesekkur ederım bılgı verdıgınız ıcın zaten bende 2 yıl sonra sonucumu paylastım ve sonuctan memmun oldugumu dıle getırdım albumumde bıle doktor adı paylaşmadımHayır reklama girmez, doktorunuzu sürekli öven ve kendisine yönlendirme yaptığınız mesajlar olmadıkça, ameliyatlarınızla ilgili memnuniyetlerinizi yazmanızda sorun yok.
reklam yok ortada doktor ismi verip ona kefilim kesinlikle ona olun ondan iyisi yök mu demiş , arkadaş sonucunu paylaşıyor merak edenler olmuş çok mesaj atanlar olmuş arkadaş tek tek yetişemediğindne toplu bir şekilde açıklama yapmak istemiş ben de dahil öok soru sormuştum kendisine bana doktor ismi bile vermedi sadece süreç hakkında bilgi verditesekkur ederım bılgı verdıgınız ıcın zaten bende 2 yıl sonra sonucumu paylastım ve sonuctan memmun oldugumu dıle getırdım albumumde bıle doktor adı paylaşmadım
tesekkur ederim canım ben albüme bile doktor ısmı koymadım sadece aldıgım mesajlardan dolayı aynı sıkıntıyı cekıp sonu merak edenler ıcın bır paylasım yaptım hepsi buydu konunun genelını okuyunca zaten reklamlık bır durum olmadıgını anlarlarreklam yok ortada doktor ismi verip ona kefilim kesinlikle ona olun ondan iyisi yök mu demiş , arkadaş sonucunu paylaşıyor merak edenler olmuş çok mesaj atanlar olmuş arkadaş tek tek yetişemediğindne toplu bir şekilde açıklama yapmak istemiş ben de dahil öok soru sormuştum kendisine bana doktor ismi bile vermedi sadece süreç hakkında bilgi verdi
tesekkur ederim canım ben albüme bile doktor ısmı koymadım sadece aldıgım mesajlardan dolayı aynı sıkıntıyı cekıp sonu merak edenler ıcın bır paylasım yaptım hepsi buydu konunun genelını okuyunca zaten reklamlık bır durum olmadıgını anlarlarseni seviyorum
Ama hep aynı açıdan fotoğraf paylaşıyorsun önden ve diğer taraftan hiç fotoğrafın yok acaba diğer açılardan kötü mü diye düşünüyo insan o kadar güveniyorsan onları da paylaş. Gerçekten benim istediğim de bu ama diğer açıları paylaşmayınca şüphe duyuyorum sadece
Doğranmış kıkırdak enjeksiyonu kemik tozu gibi yöntemler var onları araştırdın mı hiç? Ben de simulasyon programıyla istediğim şekli vermeye çalışıyorum. Çok da kafama takmamaya çalışıyorum. Artık zamanla kaygılarım azaldı. Doktorlarla görüşmeden internetten bakmayla bi karar vermek doğru değil bence. Ama maalesef izmirde olduğum için İstanbuldaki doktorlarla görüşmem biraz zor bekliyorum. Randevu falan aldım şimdiden çünkü iyi doktorlar çok yoğun. Bir de acaba burun büyütmek isteyenler için beklemek dezavantaj mı diye düşünüyorum. Çünkü öyle bir şey okumuştum
bu kadar guvenıyorsan aska acılardan foto koy demıssınız pardon neye guvenıyorsam anlamadım benım kımseye bısey ıspatlamak gıbı bır derdım yok sonucumu paylastım hepsi buAma hep aynı açıdan fotoğraf paylaşıyorsun önden ve diğer taraftan hiç fotoğrafın yok acaba diğer açılardan kötü mü diye düşünüyo insan o kadar güveniyorsan onları da paylaş. Gerçekten benim istediğim de bu ama diğer açıları paylaşmayınca şüphe duyuyorum sadece
Doğranmış kıkırdak enjeksiyonu kemik tozu gibi yöntemler var onları araştırdın mı hiç? Ben de simulasyon programıyla istediğim şekli vermeye çalışıyorum. Çok da kafama takmamaya çalışıyorum. Artık zamanla kaygılarım azaldı. Doktorlarla görüşmeden internetten bakmayla bi karar vermek doğru değil bence. Ama maalesef izmirde olduğum için İstanbuldaki doktorlarla görüşmem biraz zor bekliyorum. Randevu falan aldım şimdiden çünkü iyi doktorlar çok yoğun. Bir de acaba burun büyütmek isteyenler için beklemek dezavantaj mı diye düşünüyorum. Çünkü öyle bir şey okumuştum
malesef bınu ben de çok duydum çpk bekleyince deri esnemiyormuş şekil vermek uzatmak genişletmek zor oluyormuş yakın zaman 6 ay sonrası iyiymiş diye duymuştum yalan olmasında bursan biri sanırım hadi burak diye bir doktora olmuş doktor çok geremedim derin esnemedi demiş ama o bayan 4 yıl ara vermiş tiDoğranmış kıkırdak enjeksiyonu kemik tozu gibi yöntemler var onları araştırdın mı hiç? Ben de simulasyon programıyla istediğim şekli vermeye çalışıyorum. Çok da kafama takmamaya çalışıyorum. Artık zamanla kaygılarım azaldı. Doktorlarla görüşmeden internetten bakmayla bi karar vermek doğru değil bence. Ama maalesef izmirde olduğum için İstanbuldaki doktorlarla görüşmem biraz zor bekliyorum. Randevu falan aldım şimdiden çünkü iyi doktorlar çok yoğun. Bir de acaba burun büyütmek isteyenler için beklemek dezavantaj mı diye düşünüyorum. Çünkü öyle bir şey okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?