21 yaşındayım ve çok yalnızım

171 cm ve 60 kg. Düzenli olarak fitness, spinning ve zumba yapıyorum. Kaslarımı sıkı tutmak için çaba gösteriyorum.

Güzelim, balık et denen olay pek böyle değil kanımca, heleki sen fitness zumba falan yapıyorsan, oldugundan da ince, tabiri caizse taş gibi görünüyorsundur, heleki çoğu etli butlu olan türk kadınının yanında, maaşallahın var, ülke ortalamasına göre epey iyisin bence.
sıkma canını, bence sen çok soğuk davranıyorsundur ondandır, yani başka bi neden gelmedi aklıma
biraz ağır da duruyor olabilirsin, giyim kuşam saç baş olarak yani
bence kız arkadaslarından fikirler tavsiyeler al
cıvıl cıvıl ol biraz, tabiki sırıta sırıta gezme ama gülümse insanlara doğaya çiçeklere böceklere, bak bahar da geldi, neşeli dur biraz, her şey yoluna girer kuzum, sıkma canını
he bu arada, bak bizim sınıftada var bi kız hiç fena değil 170 boylarnda incecik, kumral, burnu elle yapılmış gibi, porselen gibi teni var, Allah özene bezene yaratmış derler ya o cinsden bir kız işte
ama hiç talibi kur yapanı yok, çünkü kız dersten cıkar cıkmaz kütüphaneye koşar ders çalışır 3.86 ortalaması falan var, erkekler kızdan çok çekiniyor ve kızı biraz takıntılı buluyorlar, böyle bişey olmasın? evhamlı endişeli falan görünür müsün genelde? :26:

kilonda boyunda gayet normal
hem normal olmasa kaç yazar
herkesin beğeneceği gönül vereceği insan tipi farklıdır
sen takam kafanı bunları
doğru adam karşına elbet çıakcaktır
vücudu sıkı tutmaya ve antidepresena devam iyileşene kadar...
hayat çok güzel
okulda kurslar varsas onlara katıl
ortam daha güzel olur açılırsın ve biri tarafınddan farkedlme potansiyelin artar bana göre

Balik etli derken hamsiyi kastetti herhalde. :1:

çevremde fiziğimle ilgili fikrini aldığım aldığım herkes vücut ölçülerimin çok iyi olduğunu söylüyor ama ben ayna karşısında kendimi beğenmiyorum bir türlü. görüntümle barışamadım yıllardır. nereye kadar zayıflayabilirim diye düşünüyorum kendimi balık etli olduğuma inandırıp.

Güzelim, balık et denen olay pek böyle değil kanımca, heleki sen fitness zumba falan yapıyorsan, oldugundan da ince, tabiri caizse taş gibi görünüyorsundur, heleki çoğu etli butlu olan türk kadınının yanında, maaşallahın var, ülke ortalamasına göre epey iyisin bence.
sıkma canını, bence sen çok soğuk davranıyorsundur ondandır, yani başka bi neden gelmedi aklıma
biraz ağır da duruyor olabilirsin, giyim kuşam saç baş olarak yani
bence kız arkadaslarından fikirler tavsiyeler al
cıvıl cıvıl ol biraz, tabiki sırıta sırıta gezme ama gülümse insanlara doğaya çiçeklere böceklere, bak bahar da geldi, neşeli dur biraz, her şey yoluna girer kuzum, sıkma canını
he bu arada, bak bizim sınıftada var bi kız hiç fena değil 170 boylarnda incecik, kumral, burnu elle yapılmış gibi, porselen gibi teni var, Allah özene bezene yaratmış derler ya o cinsden bir kız işte
ama hiç talibi kur yapanı yok, çünkü kız dersten cıkar cıkmaz kütüphaneye koşar ders çalışır 3.86 ortalaması falan var, erkekler kızdan çok çekiniyor ve kızı biraz takıntılı buluyorlar, böyle bişey olmasın? evhamlı endişeli falan görünür müsün genelde? :26:

sizlerin de yorumu aynı oldu genelde: soğuk davranmak... çok detaycı, mükemmeli isteyen ve sürekli kötü şeyler olacağı endişesiyle geçiriyorum zamanımı. herhalde çevremdekilere de yansıtıyorum bu durumu. değişmek için elimden geleni yapacağım

çevremde fiziğimle ilgili fikrini aldığım aldığım herkes vücut ölçülerimin çok iyi olduğunu söylüyor ama ben ayna karşısında kendimi beğenmiyorum bir türlü. görüntümle barışamadım yıllardır. nereye kadar zayıflayabilirim diye düşünüyorum kendimi balık etli olduğuma inandırıp.

Vucut kitle endexini biliyor musun? Ben senin icin hesapladim.

Vücut Yüzey Alanınız: 1.7 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 48 kg
İdeal Kilonuz: 62 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 20.5 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

Balik etliler BMI ' i 25 ustu olanlardir.

Vucut kitle endexini biliyor musun? Ben senin icin hesapladim.

Vücut Yüzey Alanınız: 1.7 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 48 kg
İdeal Kilonuz: 62 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 20.5 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

Balik etliler BMI ' i 25 ustu olanlardir.

sizler harikasınız. bu forumun bu samimi ve yardımsever ortamı su anda yuzume hos bir gulumseme yerlestirdi. benim icin hesapladıgın icin cok tesekkur ederim. bunu bir baskasından duymak huzurlu olmamı saglıyormus onu fark ettim.

sizler harikasınız. bu forumun bu samimi ve yardımsever ortamı su anda yuzume hos bir gulumseme yerlestirdi. benim icin hesapladıgın icin cok tesekkur ederim. bunu bir baskasından duymak huzurlu olmamı saglıyormus onu fark ettim.

Balik etli olmadigin icin mi bu sevinc. Biz medcezir ' le olelim o zaman :1:

Biliyor musun benimde hiç sevgilim olmadı birini sevmiştim o da beni kandırıp gitti. Ayrıca her sevgilisi olan güzel değildirki ben eminim kendine haksızlık ediyorsun güzel değilim diyerek. Merak etme yalnız değilsin senin benim gibi nice insanlar var sevgilisi olmayan. Umarım birgün senin değerini bilecek istediğin gibi biri çıkar karşına...

Balik etli olmadigin icin mi bu sevinc. Biz medcezir ' le olelim o zaman :1:

aynaya baktığımdaki nefretim "bir tık" azalmış oldu sizlerin sayesinde.

yemek yemeyi çok seviyorum, her gün aldığım kalorileri hesaplayıp fitness'ta yakıyorum. kilo almadan sabit durabilmek, yemekten fazla zevk alan insanlar için çok zor, bunun farkındayım. o yuzden balık etli olup orada kalmak da çok buyuk bir basarı bana gore

ay cnm vala kendine dert ettiğin şeye bak anlıyrum seni ama üniversitede başına dert açmaktansa böyle ol.fizikte süper daha neyi takıyosun demekki karşına daha seni taşıycak biri çıkmamış bekle zamana bırak gez toz gençliğin tadını çıkar[cnm bu son cümleden yaşımın büyük olduğunu sanma bende 22 yaşındayım üniversitedeyken keşke daha çok gezseydim tadını çıkarsaydım diyrum çünkü bende hiç gezmezdim ders bitince eve gelirdm ]ay çook uzun oldu msjm

Seninle aynı yaştayız.
Bir sevgilim olana kadar hiç bu tarz düşüncelere sahip değildim; inan...
Bir erkekle birlikte değilsin diye, kendini çirkin hissetmene hiç gerek yok ayrıca.
Her şey dış görünüş değildir....
Davranışlar da önemlidir; unutma.
Bu kadar mutsuz ve yanlış hissedecek bir durum göremedim ben açıkçası.

Merhaba Kadınlar Kulubü ailesi,
Uzun süredir ilgiyle takip ediyorum forumu ve siteyi. Okudukça kendimden parçalar buluyorum çoğu zaman. Ben de derdimi paylaşmak ve sizlerin desteğini almak istedim. 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Benzer mesajları bir
çok kez gördüğünüzü düşünüyorum; bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Yıllardır çaba göstermeme rağmen karşı cinsin ilgisini çekmeyi başaramıyorum. Balık etli bir vücudum var ama arkadaşlarımın söylediğine göre çirkin bir kız değilmişim. Öyle bir konuma geldim ki artık aynaya baktığımda kendimden nefret ediyorum. Erkeklerin beni beğenmiyor ve benimle ilgilenmiyor oldukları düşüncesi gün boyu aklımda. Kız arkadaşlarımı sevgilileriyle gördüğüm zaman yanlarından hızla uzaklaşıp hıçkırıklara boğuluyorum. Dış görünüşüme elimden geldiğince dikkat etmeme rağmen hiçbir erkek yanıma yaklaşmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, tavsiyelerinize ihtiyacım var...

canım ben aşkzedeyim sana tavsiyede bulunamıcam ama şöyle bişey söyleyim,
önemli olan sevgilinin olması değil benim sevgililerim oldu olmadı değil ama şu an 24 yaşındayım ve yalnızım
önemli olan beğenilmek sevilinin olması değil mesela benim 2 tane kız arkadaşım var 2sininde tıpkı senn gibi
hiç erkek arkadaşları olmadı sonra birileri çıktı hayatına yaza ikisininde düğünü var...
önemli olan erkekler tarafından beğenilmek değil yani ben beğeniliyorumda ne oluyo bak yapayalnızım
onlarda senn gibiydiler herkes seninle illgileniyor diye filan. bırak sahte ilgileri birgün sennde karşına
benim arkadaşlarıma olduğu gibi birileri çıkar inşallah...

biraz karışık yazmışım özetlersem şöyle..
önemli olan sevgilinin olması yada onun bunun tarafından beğenilmek değil
benim sevgililerim oldu beğenilirimde ama yapayalnızım önemli olan birgün doğru bir insanın çıkıp seni beğenmesi ve istemesi

Back
X