Bizede keyfi bir uygulama gibi geldi canım dediğin gibi 6 yaşındaki çocuk okula gidiyordur suançok enteresan,
şubat tatilinde ve yaz tatilinde yoğun oluyorlar da şimdi ne alaka yoğunluk, 6 yaş çocuğu okula gidiyordur şuan, ne yoğunluğu olacak ki. şaşırdım.
ama test yapılsın iyi olur.
Keşke canım o kadar pişmanım ki zamanın da yaptirmadigima bugunde düşündüm acaba 6 yas sonrasina mi biraksak diye ama daha fazla gecikmekte yanlış olur sanırımKeske daha once yaptrsaydiniz.. en guzel zmn 6-12 ay arasi kan dolasimi duzene giriyor ve cocukta henuz emeklemiyor yurumuyor.. kanama riski olmuyor fazla...
Peki ozeldemi yaptırdiniz canım kaç aylıkti tam1 buçuk yaşındayken yaptırdık biz. Nereye gittiğini ne yapılacağını anlamadığı icin cok rahat oluyor. Psikolojik olarak etkilenmiyor yani. 1 gun sonra ayaga kalkmıştı.
Bi oğlum daha olacak onu da 1 yaşından once yaptiricaz.
Canim ben yurtdisindayim. Evet burda ozel hastanede yaptırdık. 18 aylikti ama şuan da cok gec sayılmaz sizin için hemen randevu alip yaptırın.Peki ozeldemi yaptırdiniz canım kaç aylıkti tam
çok sevindim bu mesaja canım yaa çok sağol hemen gidip görüşelim çok uzak değil bizeBiz de tam 21 aylıkken yaptırmıştık. Birçok doktor tam zamanı demişti ve dinleyip yaptırdık. Altı bezli olması çok büyük avantajmış iyileşme süreci için. O kadar kolay iyileşti ki , hiç bir sıkıntı yaşamadık, korku da. Aynı gün , 1 saat sonra falan top oynadı. Geçen gün fsm hastanesinde , hastanemizde Sünnet yapılmaktadır diye bir yazı gördüm. Tabi istanbulda yaşıyorsanız.
Kadıköy de değilmi hastane atasehirdeBiz de tam 21 aylıkken yaptırmıştık. Birçok doktor tam zamanı demişti ve dinleyip yaptırdık. Altı bezli olması çok büyük avantajmış iyileşme süreci için. O kadar kolay iyileşti ki , hiç bir sıkıntı yaşamadık, korku da. Aynı gün , 1 saat sonra falan top oynadı. Geçen gün fsm hastanesinde , hastanemizde Sünnet yapılmaktadır diye bir yazı gördüm. Tabi istanbulda yaşıyorsanız.
Bizim neden bu kadar sorun oldu anlamadım hiç canım devlet hastanesinde yapıldı degilmiBen 18 aylıkken yaptırdım. Çocuk doktoru 6 aylıkken yönlendirse de Prematüre doğduğu için 1,5 yaşından önce istememişti cerrah.
Randevu almak için gittiğimde hemen yarın yapabiliriz demişlerdi de hatta ben 1 hafta sonrasına gün almıştım. Mart ayıydı.
Evet e-5 üzerinde. Konu hakkında çok bilgim yok ama 3 gün önce oradaydım ve poliklinik camında yazıyordu. Sormanızda fayda var. Öyle beklerken gözüme çarptı, farketmeden aklımda tutmuşum. Vardır bunda da bir hayır, belki de sizin işinize yarar.Kadıköy de değilmi hastane atasehirde
Evet devlet hastanesinde.Bizim neden bu kadar sorun oldu anlamadım hiç canım devlet hastanesinde yapıldı degilmi
Allah razı olsun canım arayıp bilgi alırım önceEvet e-5 üzerinde. Konu hakkında çok bilgim yok ama 3 gün önce oradaydım ve poliklinik camında yazıyordu. Sormanızda fayda var. Öyle beklerken gözüme çarptı, farketmeden aklımda tutmuşum. Vardır bunda da bir hayır, belki de sizin işinize yarar.
Çok sağol canım dikkat ederim buna bide kantaron yağı iyi geliyomus sünnetten sonra onuda surucem doktora sorupEvet devlet hastanesinde.
Bu arada birşey söyleyeceğim.
Sünnetten sonra köpük-karton bardak alıp, alt kısmını kesip pipisini ortalayarak bezinin içine koyarsanız, bezin pipiye değmesini engelliyor.
Acısını çok azaltıyor. Bize hemşire bunu bir gün sonra söylemişti. İlk gece çok canı yanmıştı
Aklıma gelmişken yazayım dedim.
Narkozdan çıkışı baya zor oldu. Onun dışında ilk gece zordu. Sonra gayet rahattı. Krem veriyorlar zaten, kolay iyileşti. 2 günde tamamen toparlamıştı.Çok sağol canım dikkat ederim buna bide kantaron yağı iyi geliyomus sünnetten sonra onuda surucem doktora sorup
Bebeğin kaç günde iyileşti çok zorlandiniz mi
Inşallah canım çok sagolNarkozdan çıkışı baya zor oldu. Onun dışında ilk gece zordu. Sonra gayet rahattı. Krem veriyorlar zaten, kolay iyileşti. 2 günde tamamen toparlamıştı.
Kantaron yağı da iyi gelir. Ama verdikleri krem antibiyotikli sanırım. Kolaylıkla atlatırsınız umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?