Sünnet 21aylık oğlum

lemniskat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
411
703
53
36
Kızlar Merhaba
Oğlum 21 aylık. Iki yaşı bitmeden sünnet ettirmek istiyoruz. 2-6 yaş arası sunnetin onerilmedigini okuduk. Doktora götürdük. Pipi ucunda hafif kızarıklık var ama idrar tahlili yapalım gerek varsa sünnet ederiz yoksa suan yapamam çok yoğunluk var dedi. Bu cevap çok saçma geldi bize. Şuan sadece 6 yaş üstü çocuklara sünnet yapiyolarmis. Başka bi hastaneyi aradık onlarda çok yogun o yüzden sünnet yapmıyoruz dediler. Devlet hastanesinde sünnet yaptıran varmı yaşadınız mi aynı sorunları. Mutlaka ozelemi gitmemiz gerekiyor.

çok enteresan,
şubat tatilinde ve yaz tatilinde yoğun oluyorlar da şimdi ne alaka yoğunluk, 6 yaş çocuğu okula gidiyordur şuan, ne yoğunluğu olacak ki. şaşırdım.
ama test yapılsın iyi olur.

Keske daha once yaptrsaydiniz.. en guzel zmn 6-12 ay arasi kan dolasimi duzene giriyor ve cocukta henuz emeklemiyor yurumuyor.. kanama riski olmuyor fazla...

çok enteresan,
şubat tatilinde ve yaz tatilinde yoğun oluyorlar da şimdi ne alaka yoğunluk, 6 yaş çocuğu okula gidiyordur şuan, ne yoğunluğu olacak ki. şaşırdım.
ama test yapılsın iyi olur.
Bizede keyfi bir uygulama gibi geldi canım dediğin gibi 6 yaşındaki çocuk okula gidiyordur suan
Testi yaptiricaz tabi mutlaka

1 buçuk yaşındayken yaptırdık biz. Nereye gittiğini ne yapılacağını anlamadığı icin cok rahat oluyor. Psikolojik olarak etkilenmiyor yani. 1 gun sonra ayaga kalkmıştı.
Bi oğlum daha olacak onu da 1 yaşından once yaptiricaz.

Keske daha once yaptrsaydiniz.. en guzel zmn 6-12 ay arasi kan dolasimi duzene giriyor ve cocukta henuz emeklemiyor yurumuyor.. kanama riski olmuyor fazla...
Keşke canım o kadar pişmanım ki zamanın da yaptirmadigima bugunde düşündüm acaba 6 yas sonrasina mi biraksak diye ama daha fazla gecikmekte yanlış olur sanırım

Ben 18 aylıkken yaptırdım. Çocuk doktoru 6 aylıkken yönlendirse de Prematüre doğduğu için 1,5 yaşından önce istememişti cerrah.

Randevu almak için gittiğimde hemen yarın yapabiliriz demişlerdi de hatta ben 1 hafta sonrasına gün almıştım. Mart ayıydı.

Biz de tam 21 aylıkken yaptırmıştık. Birçok doktor tam zamanı demişti ve dinleyip yaptırdık. Altı bezli olması çok büyük avantajmış iyileşme süreci için. O kadar kolay iyileşti ki , hiç bir sıkıntı yaşamadık, korku da. Aynı gün , 1 saat sonra falan top oynadı. Geçen gün fsm hastanesinde , hastanemizde Sünnet yapılmaktadır diye bir yazı gördüm. Tabi istanbulda yaşıyorsanız.

Peki ozeldemi yaptırdiniz canım kaç aylıkti tam

çok sevindim bu mesaja canım yaa çok sağol hemen gidip görüşelim çok uzak değil bize

Kadıköy de değilmi hastane atasehirde

Bizim neden bu kadar sorun oldu anlamadım hiç canım devlet hastanesinde yapıldı degilmi

Kadıköy de değilmi hastane atasehirde
Evet e-5 üzerinde. Konu hakkında çok bilgim yok ama 3 gün önce oradaydım ve poliklinik camında yazıyordu. Sormanızda fayda var. Öyle beklerken gözüme çarptı, farketmeden aklımda tutmuşum. Vardır bunda da bir hayır, belki de sizin işinize yarar.

Bizim neden bu kadar sorun oldu anlamadım hiç canım devlet hastanesinde yapıldı degilmi
Evet devlet hastanesinde.
Bu arada birşey söyleyeceğim.
Sünnetten sonra köpük-karton bardak alıp, alt kısmını kesip pipisini ortalayarak bezinin içine koyarsanız, bezin pipiye değmesini engelliyor.
Acısını çok azaltıyor. Bize hemşire bunu bir gün sonra söylemişti. İlk gece çok canı yanmıştı
Aklıma gelmişken yazayım dedim.

Allah razı olsun canım arayıp bilgi alırım önce

Çok sağol canım dikkat ederim buna bide kantaron yağı iyi geliyomus sünnetten sonra onuda surucem doktora sorup
Bebeğin kaç günde iyileşti çok zorlandiniz mi

Çok sağol canım dikkat ederim buna bide kantaron yağı iyi geliyomus sünnetten sonra onuda surucem doktora sorup
Bebeğin kaç günde iyileşti çok zorlandiniz mi
Narkozdan çıkışı baya zor oldu. Onun dışında ilk gece zordu. Sonra gayet rahattı. Krem veriyorlar zaten, kolay iyileşti. 2 günde tamamen toparlamıştı.
Kantaron yağı da iyi gelir. Ama verdikleri krem antibiyotikli sanırım. Kolaylıkla atlatırsınız umarım

Inşallah canım çok sagol

Benim oğlum 7 aylıkken oldu. Devlet hastanesinde yaptırdık ve çok memnun kaldık, özel gibi ilgilendiler, doktoru sürekli gelip kontrol etti. 1 ay geçene kadar ara kontrole çağırdı. Narkoz sonrası ve iyileşme süreci çok rahat sorunsuz geçti çok şükür. Krem vs. Bile kullanmadık, sadece 10 gün boyunca sabah akşam ılık suda 10 dk oturttuk kabuk tutmaması için. Ve bir arkadaşın dediği gibi kağıt bardağı koyup bezi öyle kapattık bez sürtmesin diye.

İnşallah siz de kolayca atlatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…