- 27 Eylül 2023
- 319
- 92
- 18
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
modun düşmesin hemen zaten test yaptırırken de demedin mi negatif çıksa bile 3 gün sonra tekrar edicem diye. testi yinelediğinde çıkan sonucu bekleyelim en iyisi. hemen ümitsizliğe düşmeŞuan tüm modum düştü zatenbaya hayal kırıklığına uğradım.
aynen bu ay son umut beklicem cumartesi ye kadar cumartesi akşamı veririm bakalım. çıkmadık candan ümit kesilmez belkide en düşük değeri yakaladım bugünden sonra yükselicekmodun düşmesin hemen zaten test yaptırırken de demedin mi negatif çıksa bile 3 gün sonra tekrar edicem diye. testi yinelediğinde çıkan sonucu bekleyelim en iyisi. hemen ümitsizliğe düşme
Üzme kendini inşallah hakkımızdan hayırlısı
Devam test yapın, mesela iki gün sonra test yapın eğer gittikçe koyulaşırlar o zaman kendi HCG değerinizdir.Merhaba kızlar iğneyle beraber 13. Günüm dün kan testim negatif çıktı bugün idrar testim böyle silik çıktı sizce pozitifleşme ihtimali var mı yeni yerleşiyor olabilir mi
On yedinci günde tekrar test yap canım hala pozitif değilse o zaman yine üzülmüyoruz bir daha ki aylara inşallahİnşallah hep dua ediyorum hepimiz için hayırlısı olsun
yıpratıcı bir süreç ama sabredicezOn yedinci günde tekrar test yap canım hala pozitif değilse o zaman yine üzülmüyoruz bir daha ki aylara inşallah
Ben göremedim. En iyisi kan testi vermek benceKızlarrr. Bugün 15. Günüm. 2 önce test yapmıştım hiç çizgi çıkmadım. Az önce yaptım böyle çıktı. Görebiliyor musunuz
Boyle bayaa dikkatli bakinca sanki var gibi ama baya hayalet bi çizgi bencede yarin kan verin 16. Gun ideal kan vermek icin ben erken verdim negatif gordum malesef cumartesi tekrar vericemKızlarrr. Bugün 15. Günüm. 2 önce test yapmıştım hiç çizgi çıkmadım. Az önce yaptım böyle çıktı. Görebiliyor musunuz
Sen kaçıncı gününde verdin canımBoyle bayaa dikkatli bakinca sanki var gibi ama baya hayalet bi çizgi bencede yarin kan verin 16. Gun ideal kan vermek icin ben erken verdim negatif gordum malesef cumartesi tekrar vericem
12. Gunde verdimSen kaçıncı gününde verdin canım
Çok erken vermişsin. Tam sınır günleri. Eğer adet olmadıysan önce test yap istersen sonra tekrar ver. Rabbim nasip etsin inşallah12. Gunde verdim
evet sabredemedim malesefÇok erken vermişsin. Tam sınır günleri. Eğer adet olmadıysan önce test yap istersen sonra tekrar ver. Rabbim nasip etsin inşallah
İnşallah canım hayırlısıyla. Bende az önce tekrar test yaptım. Ama bozuk çıktı sanırım. Beyaz çizgi varevet sabredemedim malesefhanüz adet olmadım cumartesi günü 16. günüm olacak iğne gününü saymazsak. Cumartesiye kadar adet olmazsam tekrar test yapıp kan vericem. İnşallah hayırlı haber alırız hepimiz
ben beyaz da göremedim bunda yani resimde belli olmuyor sanırım başka testin varsa tekrarla benceİnşallah canım hayırlısıyla. Bende az önce tekrar test yaptım. Ama bozuk çıktı sanırım. Beyaz çizgi var
Öğlen arasında gidip alcam tekrarben beyaz da göremedim bunda yani resimde belli olmuyor sanırım başka testin varsa tekrarla bence
Bembeyaz çizgi var. Kamerada görünmüyorben beyaz da göremedim bunda yani resimde belli olmuyor sanırım başka testin varsa tekrarla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?