22/09/23 de OVİTRELLE yaptıranlar belirti ve süreçlerimizi buradan birbirimizle paylaşalım

modun düşmesin hemen zaten test yaptırırken de demedin mi negatif çıksa bile 3 gün sonra tekrar edicem diye. testi yinelediğinde çıkan sonucu bekleyelim en iyisi. hemen ümitsizliğe düşme
aynen bu ay son umut beklicem cumartesi ye kadar cumartesi akşamı veririm bakalım. çıkmadık candan ümit kesilmez belkide en düşük değeri yakaladım bugünden sonra yükselicek

Merhaba kızlar iğneyle beraber 13. Günüm dün kan testim negatif çıktı bugün idrar testim böyle silik çıktı sizce pozitifleşme ihtimali var mı yeni yerleşiyor olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20231004_114324.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 84
Merhaba kızlar iğneyle beraber 13. Günüm dün kan testim negatif çıktı bugün idrar testim böyle silik çıktı sizce pozitifleşme ihtimali var mı yeni yerleşiyor olabilir mi
Devam test yapın, mesela iki gün sonra test yapın eğer gittikçe koyulaşırlar o zaman kendi HCG değerinizdir.

Kızlarrr. Bugün 15. Günüm. 2 önce test yapmıştım hiç çizgi çıkmadım. Az önce yaptım böyle çıktı. Görebiliyor musunuz

Eklentiler

• IMG_4572.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_4567.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_4570.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_4566.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 64
Kızlarrr. Bugün 15. Günüm. 2 önce test yapmıştım hiç çizgi çıkmadım. Az önce yaptım böyle çıktı. Görebiliyor musunuz
Boyle bayaa dikkatli bakinca sanki var gibi ama baya hayalet bi çizgi bencede yarin kan verin 16. Gun ideal kan vermek icin ben erken verdim negatif gordum malesef cumartesi tekrar vericem

Çok erken vermişsin. Tam sınır günleri. Eğer adet olmadıysan önce test yap istersen sonra tekrar ver. Rabbim nasip etsin inşallah
evet sabredemedim malesef hanüz adet olmadım cumartesi günü 16. günüm olacak iğne gününü saymazsak. Cumartesiye kadar adet olmazsam tekrar test yapıp kan vericem. İnşallah hayırlı haber alırız hepimiz

İnşallah canım hayırlısıyla. Bende az önce tekrar test yaptım. Ama bozuk çıktı sanırım. Beyaz çizgi var

Eklentiler

• IMG_4574.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…