22/09/23 de OVİTRELLE yaptıranlar belirti ve süreçlerimizi buradan birbirimizle paylaşalım

Ben dokuzuncu gün negatif i görüyorum vücut hızlı
merhaba ben iğneyi 29 eylül de vuruldum. ertesi gün test yaptım silik çizgi gördüm. bugün 5.gün ve erken gebelik testi yaptım. o kadar silik bi çizgi çıktı ki zor görünüyor. ilacın vücudu erken terk etmesi umarım kötü bişi değildir. bir bilginiz var mı

Eklentiler

• IMG20231003121455.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 43
Vücut atabilir ya belki zaten bol su ve idarsrla da olabilir bilmiyorum ama benim sekizinci gün bugun

Kaçıncı gün başladı ağrılarınız bende 2 gün önce vurdurdum ama herhangi bi ağrı yok
benim 12 gün oldu 3 gün önceye kadar hiçbir belirtim olmadı 3 gündür gaz sancısı ve göğüs hassasiyeti başladı göğüslerime dokunamıyorum çok sızlıyor

Kızlar iğneden sonraki 11. Gün bugün silik bi test çıktı ama ilk idrar değildi iğne etkisi mi sizce kaçıncı gün yapayım tekrar testi
15.güne kadar bekleyin diyorlar ama bilemiyorum.
daha önce gün gün test yaptınız mı? hiç negatif sonuç gördünüz mü? böyle takip edenler var.

Kızlar iğneden sonraki 11. Gün bugün silik bi test çıktı ama ilk idrar değildi iğne etkisi mi sizce kaçıncı gün yapayım tekrar testi
benimde dün 11. gündü benimde silik çıktı ve bugün kan vermeye gidicem.
Dün ilk idrarla ve akşam yaptım ikiside silik. Bu sabah yine ilk idrarla yaptım yani 12. gün bu sefer kaset test yine silik ben kan vericem negatif çıksa bile 3 gün sonra tekrar kan verip kontrol edicem değerimi.

11. günde öğrenenleri okudum burada o yüzden merak ediyorum bende

Bize de haber ver mutlaka senle aramızda 1 gün var bnde ona göre hareket edeyim hayırlı sonuçlar alalım inşallah

Malesef sonucum 2.31 çıktı bu ay da olmadi sanırım. Anlamadigim idarda pozitif çıkan kanda nasıl negatif
Ben o yüzden sana iğne etkisidir diye yazmıştım. Çünkü benim de 12. Günde sabah idrar testinde pozitif çıkarken aynı gün alınan kan tahlilinde 2.1 çıktı. Kızlar çok erken test yapmayın insan baya umutlanıyor hüsrana uğruyor.

Şuan tüm modum düştü zaten baya hayal kırıklığına uğradım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…