22/09/23 de OVİTRELLE yaptıranlar belirti ve süreçlerimizi buradan birbirimizle paylaşalım

Progesteron halsizlik bitkin uyku hali baş dönmesş yapar. O yüzden akşam yada gece içmek daha mantıklı oluyor
Doktor sabah akşam icmemi soyledi ama sadece akşam da içsem korkum epilepsi nobetlerimin tekrar baslaması. Doktor da bununla ilgili bişey sormadi soylemedi o yüzden aksam acile gidince bunuda sorayım. Bir secenek olarak da vajinadan fitil seklinde kullanabilecegimide soyledi

Bugün iğne dahil 7. Günüm benim iğneden iki gün önce başladı kasik ağrım üç gün geçti sonra tekrar şimdi avcayip bir bel ağrım var bacaklarıma vuruyor o derece bende bugün test yaptım silik çıktı çizgi iğne etkisi çünkü cumartesi kesin belli olur bakalım

Kaçıncı gün başladı ağrılarınız bende 2 gün önce vurdurdum ama herhangi bi ağrı yok

Kaçıncı gün başladı ağrılarınız bende 2 gün önce vurdurdum ama herhangi bi ağrı yok
Ben vurulmasan iki gün önce başlamıştı hatta doktorum dedi catlayadanilir kendiliğinden ama ben garantiya aldım vuruldum vuruldugum gün dahil üç gün daha sürdü ağrım üç gün kesildi bugun acayip bir bel ağrım. Var bacaklarıma vuruyor çok umudum yok ama bakalım cumartesi 11. Gün bugün test yaptım hala iğne etkisi devam ediyor

Anladım, inşallah gebelik oluşmuştur 13 14 günde atılıyormuş iğne güzel haberlerini almak isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…