- 10 Mayıs 2022
- 1.485
- 2.037
- 83
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
Amin İnşallahAllah razı olsun çok teşekkür ederim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
bana 18mm demişti doktorum iğne vurulduğumdaKızlar merhaba bugün 11. Günüm klomen sonrası kontrole gittim ve 12mm ile 8mm yumurtam vardı çatlatma için istenilen boyutta olmadığı için 4 gün sonra yani pazartesi günü tekrar çağırdı dr. Acaba o güne kadar büyür mü ya en azından 12 mm olan ? Siz kaçıncı gün çatlatma iğnesi vurmuştunuz ?
hadi inşallah güzel haberlerinle bekleniyorsun :)Bugün çatlatma iğnesi oldum sabah 10.00 da haydi bakalım hayırlısı
Kızlar iğneden sonra regliniz nasıl oldu bnm ağrılı birde 3 gün sürdü kesildi kısa sürdü sizin normal mi
Benim bugün yumurtlamanın 14.günü henüz regl olmadım. Ağrılarım vardı geçti. Yarın olurum diye düşünüyorum,belki de olmamKızlar iğneden sonra regliniz nasıl oldu bnm ağrılı birde 3 gün sürdü kesildi kısa sürdü sizin normal mi
Güzel haberler ile insBenim bugün yumurtlamanın 14.günü henüz regl olmadım. Ağrılarım vardı geçti. Yarın olurum diye düşünüyorum,belki de olmam
Benimde ilk defa bukadar togun cikti sivilce yuzumde yeni bitti adetim ama igneden mi acabaPerşembe günü oldum ve bugün 4 gün yüzümde sivilceler cikamya basladi
Sizin kaçıncı gününüz ignedeBenimde ilk defa bukadar togun cikti sivilce yuzumde yeni bitti adetim ama igneden mi acaba
Benimde regl kanamam 4 gün sürdü. İlk gün çok yoğundu sonra yok denecek kadar az.İğne yaptırdım ve dün akşam saat22.00da 36saat oldu ilişki oldu iğneyi olduğum günden itibaren hiç ağrım olmadı bugün sabah kasık ağrısı ile uyandım acaba yumurtami çatladı ama dün akşam.iliski olmuştu bu durumda ne yapmaliyim
haber ver bizede sonuçlarınıÇatlama iğnesi ile tutmadığı için ben bu ay soğan kürü yapıyorum. Bugün soğan kürümün 9. Gününü bitirdim. 15 gün devam edeceğim. Aynı zamanda incir ve havuç kürü de uyguluyorum. Bakalım inşallah bi etkisini görürüm
valla ben bişey yaşamadım hiç bir belirti hiçbir etki bende mi işe yaramadı acabaKizlar benim bugün 5gun akıntı yok çok hafif ara ara kasık ağrısı ve karnım şiş ama çok üşüyorum arada üşüme giriyor sizin oldu mu siz neler yaşadınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?