22/09/23 de OVİTRELLE yaptıranlar belirti ve süreçlerimizi buradan birbirimizle paylaşalım

Kızlar merhaba bugün 11. Günüm klomen sonrası kontrole gittim ve 12mm ile 8mm yumurtam vardı çatlatma için istenilen boyutta olmadığı için 4 gün sonra yani pazartesi günü tekrar çağırdı dr. Acaba o güne kadar büyür mü ya en azından 12 mm olan ? Siz kaçıncı gün çatlatma iğnesi vurmuştunuz ?

bana 18mm demişti doktorum iğne vurulduğumda

İğne yaptırdım ve dün akşam saat22.00da 36saat oldu ilişki oldu iğneyi olduğum günden itibaren hiç ağrım olmadı bugün sabah kasık ağrısı ile uyandım acaba yumurtami çatladı ama dün akşam.iliski olmuştu bu durumda ne yapmaliyim

Benimde regl kanamam 4 gün sürdü. İlk gün çok yoğundu sonra yok denecek kadar az.

Kizlar benim bugün 5gun akıntı yok çok hafif ara ara kasık ağrısı ve karnım şiş ama çok üşüyorum arada üşüme giriyor sizin oldu mu siz neler yaşadınız

haber ver bizede sonuçlarını

Kızlar selam 28 inde iğnemi oldum 29 aşılama aşılamanın 13.gününde testim negatifti hala adet olmadım bugun adetim gecikti ama sanmıyorum ovülasyonlarım pozitif çıkmıyor ama koyu çıkıyor test siparş verdim gelene kadar adet olmazasam yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…