- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
Bende zaten normalde de akıntı olurdu o yüzden emin olamıyorum ama ağrı falanda yokBugün vajinada hafif hizlama oldu ve sonra az az akıntım geldi geçti gibi bişey oldu kendimk takip etmekten yoruldum resmen.
Ictigimde aşırı bas dönmesi gozlerimin kararmasi oldu internetten arastirdim tetikler yaziyorduben 4 gebeliğimde de progestan kullandım,benim epilepsim henüz yeni geçti ama tetiklemedi nerden duydunuz onu?
Ben test yapmiyorum bakalım adet gunume kadar sabrede bilirsem sabredicem bir bucuk yıl once dış gebelik geçirdim ameliyat oldum ins bu zaman sağlıkla olurBende zaten normalde de akıntı olurdu o yüzden emin olamıyorum ama ağrı falanda yokbide hamilelik testleri yapıyorum hala negatife dönmedi iğnenin etkisi devam ediyor
10gun de anca bence negatife döner bekle bakalım sen güzel takip ediyorsunBende zaten normalde de akıntı olurdu o yüzden emin olamıyorum ama ağrı falanda yokbide hamilelik testleri yapıyorum hala negatife dönmedi iğnenin etkisi devam ediyor
Bakalım yarın nasıl olucaz yarın haberleşelim yine dış gebelik için üzüldüm inşallah Allah bu sefer kucağımızıboş bırakmaz10gun de anca bence negatife döner bekle bakalım sen güzel takip ediyorsun
Amin cnm çok teşekkür ederim benim 8 yaşında bı tane oğlum var o da çok kardeş istiyor evde de bebek kokusu özledik amh değerlerim kötüydü bakalaim dış gebelikte çok etkilendim içimde yaşadım hepBakalım yarın nasıl olucaz yarın haberleşelim yine dış gebelik için üzüldüm inşallah Allah bu sefer kucağımızıboş bırakmaz
Yaa benim ilk olucak çok istiyoruz kısmet artıkAmin cnm çok teşekkür ederim benim 8 yaşında bı tane oğlum var o da çok kardeş istiyor evde de bebek kokusu özledik amh değerlerim kötüydü bakalaim dış gebelikte çok etkilendim içimde yaşadım hep
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir duyguYaa benim ilk olucak çok istiyoruz kısmet artık
Bugün dokuzuncu gün ve bende umut bitti ama tabi rabbim bilir siskinligim gitti kabizligim geçti değişik oldum sanki 9gune kadar karnında ağırlık vardı bugün o gitti test yapsam mı dedim zaten bugün negatife döner ama.sonra netleşir ya nasip diyelimBakalım yarın nasıl olucaz yarın haberleşelim yine dış gebelik için üzüldüm inşallah Allah bu sefer kucağımızıboş bırakmaz
Ben bgn test yaptım benim de 9 zaten aynı seninle ama artık çift çizgi çıkmıo galiba tutmadı ya neblmBugün dokuzuncu gün ve bende umut bitti ama tabi rabbim bilir siskinligim gitti kabizligim geçti değişik oldum sanki 9gune kadar karnında ağırlık vardı bugün o gitti test yapsam mı dedim zaten bugün negatife döner ama.sonra netleşir ya nasip diyelim
Belirtiler var mı cnm hala şuan negatif olmazdı ilacın etkisinin geçmesi ben bu sayfada 14/15gunler pozitife dönen gördüm ama bende belirtiler gittiBen bgn test yaptım benim de 9 zaten aynı seninle ama artık çift çizgi çıkmıo galiba tutmadı ya neblm
Ya ben grip oldu sanırım hapluruk var burun akıntısı boğazım acıo ilaç almıyorum Bi parol içiyorum serbestmiş eziyet gibi acaba bişiler var mıdır diye hala ilaç almıyorum ama çok zor geçiyor nabsam bilemiyorum daBelirtiler var mı cnm hala şuan negatif olmazdı ilacın etkisinin geçmesi ben bu sayfada 14/15gunler pozitife dönen gördüm ama bende belirtiler gitti
Bitki cayida çok içme hatta hiç içme cnm bol bol yat dinlenYa ben grip oldu sanırım hapluruk var burun akıntısı boğazım acıo ilaç almıyorum Bi parol içiyorum serbestmiş eziyet gibi acaba bişiler var mıdır diye hala ilaç almıyorum ama çok zor geçiyor nabsam bilemiyorum da
Çalılıyırumda 2 gün izin aldım gitmedim ama başladım artık bide sırtım ve göğsüm ağrıyor neden bilmem sanırım üşüttüm hepsi üstüste geldiBitki cayida çok içme hatta hiç içme cnm bol bol yat dinlen
Ben iğnenin 10. Günü negatif gördüm 12. Gün kan verdim 6.68 çıktı sonra arttı 2 katı olarak 6 haftalık hamileyimVe bugün 10gun zaman azaldıkça sanki umut bitiyor gibi geliyor ama rabbim bilir bakalım sizde 10gun olanlar ne durumdasiniz
Tebrik ederim sağlıklı hayirli bir gebelik olsun ve sağlıcakla kucaginiza alın sizde iğneden sonra ki belirtiler ve farklar var mıydıBen iğnenin 10. Günü negatif gördüm 12. Gün kan verdim 6.68 çıktı sonra arttı 2 katı olarak 6 haftalık hamileyim
Bugünkü durumun nasıl benim hayalet çizgi var ve kasıklarım karnı ağrıyor adet olcam sanırım yaVe bugün 10gun zaman azaldıkça sanki umut bitiyor gibi geliyor ama rabbim bilir bakalım sizde 10gun olanlar ne durumdasiniz
Hayırlısı olsun. Adet ağrısı gibi ağrı yaşadınız mı benimde negatife dönüyor hayalet çizgi var 10.gün ama bgn ağrı başladı adet olcam gibiBen iğnenin 10. Günü negatif gördüm 12. Gün kan verdim 6.68 çıktı sonra arttı 2 katı olarak 6 haftalık hamileyim
Benim regl sancim vardı yani dedim ki tamam adet oluyorum herhalde ama hastanede çalışıyorum doktorumla karşılaştım bi beta bakalım yine de dedi öyle çıktı bende hiç belirti yoktu regli 1 hafta geçince göğüs ucu ağrısı oldu sadece bulantı kusma yaşamadımTebrik ederim sağlıklı hayirli bir gebelik olsun ve sağlıcakla kucaginiza alın sizde iğneden sonra ki belirtiler ve farklar var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?