22/09/23 de OVİTRELLE yaptıranlar belirti ve süreçlerimizi buradan birbirimizle paylaşalım

hadi inşallah istediğin sonuç çıkar. ben yeni giricem ovülasyona geçen ovitrelleden sonra 16. günde adet oldum 2. dönemdeyim şuan bakalım hayırlısı

Hayırlısı cnm bana bı ilaç verdi doktor hem bebek olursa tutunsun diye hemde adetim düzene girsin diyemis bakalım benim de 7. Gün oldu geçmiyor
Merhaba bende 14.10 saat 11:00 de iğnemi oldum ilk iğnem dün kontrole çağırmıştı doktor bi de ilaç verdi duphaston tutunmaya yardımcı olur dedi acaba size ne verdi

DUPHASTON benim ki belki aynı islevdir içeriği
evet aynı işlev ben çok memnuındum duphason dan ama doktor nealakaysa bu ay progestan yazdı ve acayip baş dönmesi yaptı bende. ben korkudan içemedim düzenli çünkü epilepsi geçmişim var ve tetikliyormuş progestan bidahaki ay içmicem

Özlem seninle durumumuz o kadar benzer ki yaşadığım belirtileri ne yoracağımı şaştım. Soğuk algınlığımı hamilelik mi O kadar berbat hissediyorum çünkü. Sende öylesin galiba
Yaa benimde soğuk algınlığı var galiba sırtım çok ağrıyor iğnenin 7.günübdeyim doktor ilaçta vermedi bakmadı bile yolladı beni ay korkuyorum bide ciğerden falandır sırt ağrım diye Nabcam bilemedim

Süper olur birbirimize moral olur var mı belirtilerin benim arada nadir ilk üç gün kasık ağrısı hafif bı de kabızlık başka yok
Bende ilk 3 gün çok ağrı oldu kasıklarda aşırı halsizlik sonra geçti şuan Bi kasık ağrısı yok ama hamilelik testinde pozitif çıkıyor onun önce negatife dönüşüp sonra pozitif olması gerekmiş bakalım. Ama ben geçen hafta çok stres yaşadım eşimin babası vefat etti stres üzüntü yorgunluk hepsi üst üste geldi bu iğneyle beraber bide koştururken üşüttüm sanırım sırtım göğsüm falan çom ağrıyor hangi belirtiyi neye bağlıycak bilmiyorum açıkçası

Bı de nasıl degerlendirdin benim.bu ay ilk iğnem ama değerlendiremedik sanki
Ben perşembe 11.20 gibi iğneyi yaptım cuma akşam 10 gibi beraber olduk doktor o şekilde söyledi sonra cumartesi de beraber olduk aşırı ağrım oldu halsizlik falan doktora yazdım 3. günü değerlendirmen gerek yok yumurta çatlamış dedi pazar bişi yapmadık zaten halimde yoktu artık. Bakalım 7.gün bgn sen nasıl değerlendirdin

Hayırlısı cnm rabbim nasip ederse her türlü olur ben de Perşembe saat 10 da ignemi oldum öğlen 14.00da ilişki birde cuma akşam 10 da iliski daha da olmadı bakalim igneden 4saat sonra ve 36saat sonra oldu

ben 4 gebeliğimde de progestan kullandım,benim epilepsim henüz yeni geçti ama tetiklemedi nerden duydunuz onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…