- 10 Mayıs 2022
- 1.485
- 2.037
- 83
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
hadi inşallah istediğin sonuç çıkar. ben yeni giricem ovülasyona geçen ovitrelleden sonra 16. günde adet oldum 2. dönemdeyim şuan bakalım hayırlısıKızlar selam 28 inde iğnemi oldum 29 aşılama aşılamanın 13.gününde testim negatifti hala adet olmadım bugun adetim gecikti ama sanmıyorum ovülasyonlarım pozitif çıkmıyor ama koyu çıkıyor test siparş verdim gelene kadar adet olmazasam yaparım
Sizin kaçıncı gunvalla ben bişey yaşamadım hiç bir belirti hiçbir etki bende mi işe yaramadı acaba
Bugün 25. gün adet oldum bitti ovulasyonu bekliyorum şuan yani yeniden denicem tutmadı bendeSizin kaçıncı gun
Hayırlısı cnm bana bı ilaç verdi doktor hem bebek olursa tutunsun diye hemde adetim düzene girsin diyemis bakalım benim de 7. Gün oldu geçmiyorBugün 25. gün adet oldum bitti ovulasyonu bekliyorum şuan yani yeniden denicem tutmadı bende
Merhaba bende 14.10 saat 11:00 de iğnemi oldum ilk iğnem dün kontrole çağırmıştı doktor bi de ilaç verdi duphaston tutunmaya yardımcı olur dedi acaba size ne verdiHayırlısı cnm bana bı ilaç verdi doktor hem bebek olursa tutunsun diye hemde adetim düzene girsin diyemis bakalım benim de 7. Gün oldu geçmiyor
bende aynı ilacı kullandım progestanHayırlısı cnm bana bı ilaç verdi doktor hem bebek olursa tutunsun diye hemde adetim düzene girsin diyemis bakalım benim de 7. Gün oldu geçmiyor
DUPHASTON benim ki belki aynı islevdir içeriğibende aynı ilacı kullandım progestan
evet aynı işlev ben çok memnuındum duphason dan ama doktor nealakaysa bu ay progestan yazdı ve acayip baş dönmesi yaptı bende. ben korkudan içemedim düzenli çünkü epilepsi geçmişim var ve tetikliyormuş progestan bidahaki ay içmicemDUPHASTON benim ki belki aynı islevdir içeriği
Yaa benimde soğuk algınlığı var galiba sırtım çok ağrıyor iğnenin 7.günübdeyim doktor ilaçta vermedi bakmadı bile yolladı beni ay korkuyorum bide ciğerden falandır sırt ağrım diye Nabcam bilemedimÖzlem seninle durumumuz o kadar benzer kiyaşadığım belirtileri ne yoracağımı şaştım. Soğuk algınlığımı hamilelik mi O kadar berbat hissediyorum çünkü. Sende öylesin galiba
Benle aynı gün olmuşsun bende saat 11. 30 da oldum beraber bekleyelimmi sonucuBugün çatlatma iğnesi oldum sabah 10.00 da haydi bakalım hayırlısı
Bende perşembe oldum iğneyi ama sivilce yok bende grip oldum sanırım ben sırtım falan çok ağrıyorPerşembe günü oldum ve bugün 4 gün yüzümde sivilceler cikamya basladi
Süper olur birbirimize moral olur var mı belirtilerin benim arada nadir ilk üç gün kasık ağrısı hafif bı de kabızlık başka yokBenle aynı gün olmuşsun bende saat 11. 30 da oldum beraber bekleyelimmi sonucu
Bı de nasıl degerlendirdin benim.bu ay ilk iğnem ama değerlendiremedik sankiBende perşembe oldum iğneyi ama sivilce yok bende grip oldum sanırım ben sırtım falan çok ağrıyor
Bende ilk 3 gün çok ağrı oldu kasıklarda aşırı halsizlik sonra geçti şuan Bi kasık ağrısı yok ama hamilelik testinde pozitif çıkıyor onun önce negatife dönüşüp sonra pozitif olması gerekmiş bakalım. Ama ben geçen hafta çok stres yaşadım eşimin babası vefat etti stres üzüntü yorgunluk hepsi üst üste geldi bu iğneyle beraber bide koştururken üşüttüm sanırım sırtım göğsüm falan çom ağrıyor hangi belirtiyi neye bağlıycak bilmiyorum açıkçasıSüper olur birbirimize moral olur var mı belirtilerin benim arada nadir ilk üç gün kasık ağrısı hafif bı de kabızlık başka yok
Ben perşembe 11.20 gibi iğneyi yaptım cuma akşam 10 gibi beraber olduk doktor o şekilde söyledi sonra cumartesi de beraber olduk aşırı ağrım oldu halsizlik falan doktora yazdım 3. günü değerlendirmen gerek yok yumurta çatlamış dedi pazar bişi yapmadık zaten halimde yoktu artık. Bakalım 7.gün bgn sen nasıl değerlendirdinBı de nasıl degerlendirdin benim.bu ay ilk iğnem ama değerlendiremedik sanki
Hayırlısı cnm rabbim nasip ederse her türlü olur ben de Perşembe saat 10 da ignemi oldum öğlen 14.00da ilişki birde cuma akşam 10 da iliski daha da olmadı bakalim igneden 4saat sonra ve 36saat sonra olduBen perşembe 11.20 gibi iğneyi yaptım cuma akşam 10 gibi beraber olduk doktor o şekilde söyledi sonra cumartesi de beraber olduk aşırı ağrım oldu halsizlik falan doktora yazdım 3. günü değerlendirmen gerek yok yumurta çatlamış dedi pazar bişi yapmadık zaten halimde yoktu artık. Bakalım 7.gün bgn sen nasıl değerlendirdin
Allah hayırlısı neyse onu bilir. İnşallah gönlümüzden geçen olurHayırlısı cnm rabbim nasip ederse her türlü olur ben de Perşembe saat 10 da ignemi oldum öğlen 14.00da ilişki birde cuma akşam 10 da iliski daha da olmadı bakalim igneden 4saat sonra ve 36saat sonra oldu
Bugün vajinada hafif hizlama oldu ve sonra az az akıntım geldi geçti gibi bişey oldu kendimk takip etmekten yoruldum resmen.Allah hayırlısı neyse onu bilir. İnşallah gönlümüzden geçen olur
Sende durumlar nelerBugün vajinada hafif hizlama oldu ve sonra az az akıntım geldi geçti gibi bişey oldu kendimk takip etmekten yoruldum resmen.
ben 4 gebeliğimde de progestan kullandım,benim epilepsim henüz yeni geçti ama tetiklemedi nerden duydunuz onu?evet aynı işlev ben çok memnuındum duphason dan ama doktor nealakaysa bu ay progestan yazdı ve acayip baş dönmesi yaptı bende. ben korkudan içemedim düzenli çünkü epilepsi geçmişim var ve tetikliyormuş progestan bidahaki ay içmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?