- 17 Eylül 2023
- 14
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
Evet evet bende dedim ben adet oluyorum herhalde yani hissiyatı aynıydıHayırlısı olsun. Adet ağrısı gibi ağrı yaşadınız mı benimde negatife dönüyor hayalet çizgi var 10.gün ama bgn ağrı başladı adet olcam gibi
İnşallah benimde öyle olur ama ümiylenmek te istemiyorum ne bileyim çok karışığımEvet evet bende dedim ben adet oluyorum herhalde yani hissiyatı aynıydı
Benimde bugün iğnenin 9.günü hiç belirti yaşamadım testte yapmadımİnşallah benimde öyle olur ama ümiylenmek te istemiyorum ne bileyim çok karışığım
Dilek Esen diye bi bayanın YouTube videosu var. Onunda AMH değeri düşükmüş. Hatta doktorlar ona tüp bebek dışında hamile kalmamayacağını söylemişler. Yaptığı kürler ile hamile kalmış. Onu izlemenizi tavsiye ederim.Amin cnm çok teşekkür ederim benim 8 yaşında bı tane oğlum var o da çok kardeş istiyor evde de bebek kokusu özledik amh değerlerim kötüydü bakalaim dış gebelikte çok etkilendim içimde yaşadım hep
Bende de dün vardı bgn karın ağrım geçti neblmBenimde bugün iğnenin 9.günü hiç belirti yaşamadım testte yapmadım
Günler geçmek bilmiyor az önce kasığımda iğne batması gibi bir ağrı oldu geçti gittiBende de dün vardı bgn karın ağrım geçti neblm
SendE çatlatma iğnesi mi oldunGünler geçmek bilmiyor az önce kasığımda iğne batması gibi bir ağrı oldu geçti gitti
Ve 11gun cnm bende hiç bir belirti yokk sende durumlar nasilBugünkü durumun nasıl benim hayalet çizgi var ve kasıklarım karnı ağrıyor adet olcam sanırım ya
Bende kasık ağrısı yok bgn yani şuan bişi yok test yaptık gene aynı hayalet çizgi ama çok çok az. Benim hep sırtım ağrıyor günlerce o başka bişi den sanırım bunun belirtisi olduğunu düşünmüyorumVe 11gun cnm bende hiç bir belirti yokk sende durumlar nasil
Evet ilk tedavim benimSrnd
SendE çatlatma iğnesi mi oldun
Az kaldı bklim ins hayırlı güzel sonuçlar alirizBende kasık ağrısı yok bgn yani şuan bişi yok test yaptık gene aynı hayalet çizgi ama çok çok az. Benim hep sırtım ağrıyor günlerce o başka bişi den sanırım bunun belirtisi olduğunu düşünmüyorum
Benimde ilk bekliyoruz bakalımEvet ilk tedavim benim
Merhaba varmı birşeyler acaba benim idrar negatife döndü dün test verdim kan 2.5 çıktı beta sanırım yokAz kaldı bklim ins hayırlı güzel sonuçlar aliriz
Ben ne idrar ne de kan vermedim beklicem sanırımMerhaba varmı birşeyler acaba benim idrar negatife döndü dün test verdim kan 2.5 çıktı beta sanırım yok
Cumartesi günü gözüküo şuan erken yada geç olmazsa bakalım ya kısmet ama neblmBelki yükselir cnm rabbim nasip etmişse du. Bakalım adet gününe ne kadar var
Bende sadece iğne oldum 34 saati ve sonraki günü değerlendirdim doktor öyle dedi ama kan testi düşük idrar da negatif o yüzden ümitlrnmiyorum ne bileyimAynı bende cumartesi olmam lazım ins ikimizde hayırlı sağlık gebis oluruz isteyen herkese nasip etsin ben de hiç bir belirti yok birde ben sadece iğne oldun 4 saaat sonra ve 36saate değerlendirdim o yüzden rabbim bilir ama ne bileyim içimdeki ses ol derse olur diyor bir yanda olmadı bakalim ya nasip
Artık nasibimizde ne varsa onu gorucez kimisi 14gun yada 15gun adet oluyor Muş yada adet gunu az kaldı günler geçiyor bugün 13oldu hadi bakalimBende sadece iğne oldum 34 saati ve sonraki günü değerlendirdim doktor öyle dedi ama kan testi düşük idrar da negatif o yüzden ümitlrnmiyorum ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?