- 18 Aralık 2022
- 306
- 75
- 28
- 29
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
hayır bugün yapacağım akşam iş çıkışı ama umudum yok ağrılarımda azaldı yok denecek kadar şişlik var sadeceTest yaptınız mı acaba sonuç belli oldu mu
Bende de ağrı yok ilk günler vardı düşünme öyle inşallah iyi olanı çağıralım akıntınız oldu mu benim bugün başladı daha 7. Günümdeyimhayır bugün yapacağım akşam iş çıkışı ama umudum yok ağrılarımda azaldı yok denecek kadar şişlik var sadece
akıntı olmuştu o da azaldı karnım çok şiş sadeceBende de ağrı yok ilk günler vardı düşünme öyle inşallah iyi olanı çağıralım akıntınız oldu mu benim bugün başladı daha 7. Günümdeyim
tabi ki akşam psikolojim nasıl olacak acabaHaber ver bize olur mu hayırlı haberler
Ewet kuzum. Ağır bi enfeksiyon geçiriyorum. Bugün daha iyiyim şükür. Ama bel ağrısı hala devam ediyorum. Mide bulantısı falan. İşte hastalık olduğu için bu yaşadıklarımı gebeliğe yoramıyorum bileÖzlem seninle durumumuz o kadar benzer kiyaşadığım belirtileri ne yoracağımı şaştım. Soğuk algınlığımı hamilelik mi O kadar berbat hissediyorum çünkü. Sende öylesin galiba
Canım benimde doktorum 12. Ve 36. Saat önerdi. Üstelik biz iğneden önceki günüde değerlendirmiştikmerhaba, okuyorum herkese doktor 36. saat ilişki önermiş. benim doktorum 12.saat ve 36.saat ilişki önerdi. acaba hangisi daha etkiliolur bilemedim. sizin doktorunuz böyle bi seçenek sundu mu?
Yap istersen ama iğneden dolayı hala pozitif olabilirsin. Benim bugün 12. Gün ve hala pozitif. Bugün Jinekologuma gittim kan verdim . Bakalım yarın öğreneceğim telefonda.Ewet kuzum. Ağır bi enfeksiyon geçiriyorum. Bugün daha iyiyim şükür. Ama bel ağrısı hala devam ediyorum. Mide bulantısı falan. İşte hastalık olduğu için bu yaşadıklarımı gebeliğe yoramıyorum bilebu arada yarın 12. Günüm olacak. Acaba test yapsam mı ya
Test yaptim negatif cok su içen biriyim erken atmis sanirim vucudum. Kanma gun icinde devam etti agrimda var. Muhtemelen tutmadi ama yinede bir kac gun sonra tekrar bir test yapip duruma bakacagimKist mi oluştu acaba doktorla görüştünüz mü bi test yap istersen pozitif devam ediyorsa hastaneye gidersin
Anladım, hayırlısı artık evet bende önceki günü de ve 12.saat i de değerlendirdim. Sonrası beklemek.Canım benimde doktorum 12. Ve 36. Saat önerdi. Üstelik biz iğneden önceki günüde değerlendirmiştik
Benim ilk iğne tedavim,bi tane yumurtam büyüdü,18 mm de çatlattık.daha fazla olur diye ümit etmiştim ama bi tane oldu ona da şükür.Kızlar brnd3 çarşamba iğnemi oldum 2 yumurtam vardı.Bu benim 4.ilaç ve iğne tedavim.2.de tuttu ama kimyasal oldu malesef.Sizlerim kaç yumurtası oldu.Bu arada benim 1i 24mm diğeri de 22 mmdi.24 olan akşamı çatladı diğeri ertesi gün.
İlk deneme ise eğer ilkte tek yumurta oluşur genelde.Ama benm gibi 5.denemede 2 yumurta oluyor bazenBenim ilk iğne tedavim,bi tane yumurtam büyüdü,18 mm de çatlattık.daha fazla olur diye ümit etmiştim ama bi tane oldu ona da şükür.
Benim 3 yumurta oluştuğu ay oldu yine hiçbiri tutmadı.Maelsef.yumurta sayısından ziyade kaliteyle alakalı demişti doktorum.gebe kaldığım ay yine 2 yumurta vardı ama 1i döllenmiştiBenim ilk iğne tedavim,bi tane yumurtam büyüdü,18 mm de çatlattık.daha fazla olur diye ümit etmiştim ama bi tane oldu ona da şükür.
Valla canım benim bugün 13. Günüm. Eşimden test istedim getirdi. Yapmaya cesaretim yokKızlar nasılsınız hala yok mu test yapan bi pozitif görelim artıkhepimize umut olsun
Bnmde yarın 10 günler geçmiyor hiç sankiValla canım benim bugün 13. Günüm. Eşimden test istedim getirdi. Yapmaya cesaretim yok
Haklısınız önemli olan kalite. Bakalım hayırlısı o zaman. Bugün benim 3. Günüm. Doktor görmek istedi ,bugün doktora kontrolüm var.inş çatlamıştır yumurtam vaktindeBenim 3 yumurta oluştuğu ay oldu yine hiçbiri tutmadı.Maelsef.yumurta sayısından ziyade kaliteyle alakalı demişti doktorum.gebe kaldığım ay yine 2 yumurta vardı ama 1i döllenmişti
Valla ya birileri artık test yapmalıKızlar nasılsınız hala yok mu test yapan bi pozitif görelim artıkhepimize umut olsun
Benim bugün iğneden sonra ki 15. Günüm daha birşey yokKızlar nasılsınız hala yok mu test yapan bi pozitif görelim artıkhepimize umut olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?