22/09/23 de OVİTRELLE yaptıranlar belirti ve süreçlerimizi buradan birbirimizle paylaşalım

Özlem seninle durumumuz o kadar benzer ki yaşadığım belirtileri ne yoracağımı şaştım. Soğuk algınlığımı hamilelik mi O kadar berbat hissediyorum çünkü. Sende öylesin galiba
Ewet kuzum. Ağır bi enfeksiyon geçiriyorum. Bugün daha iyiyim şükür. Ama bel ağrısı hala devam ediyorum. Mide bulantısı falan. İşte hastalık olduğu için bu yaşadıklarımı gebeliğe yoramıyorum bile bu arada yarın 12. Günüm olacak. Acaba test yapsam mı ya

Yap istersen ama iğneden dolayı hala pozitif olabilirsin. Benim bugün 12. Gün ve hala pozitif. Bugün Jinekologuma gittim kan verdim . Bakalım yarın öğreneceğim telefonda.

Kızlar brnd3 çarşamba iğnemi oldum 2 yumurtam vardı.Bu benim 4.ilaç ve iğne tedavim.2.de tuttu ama kimyasal oldu malesef.Sizlerim kaç yumurtası oldu.Bu arada benim 1i 24mm diğeri de 22 mmdi.24 olan akşamı çatladı diğeri ertesi gün.

Benim ilk iğne tedavim,bi tane yumurtam büyüdü,18 mm de çatlattık.daha fazla olur diye ümit etmiştim ama bi tane oldu ona da şükür.

Benim ilk iğne tedavim,bi tane yumurtam büyüdü,18 mm de çatlattık.daha fazla olur diye ümit etmiştim ama bi tane oldu ona da şükür.
Benim 3 yumurta oluştuğu ay oldu yine hiçbiri tutmadı.Maelsef.yumurta sayısından ziyade kaliteyle alakalı demişti doktorum.gebe kaldığım ay yine 2 yumurta vardı ama 1i döllenmişti

Benim 3 yumurta oluştuğu ay oldu yine hiçbiri tutmadı.Maelsef.yumurta sayısından ziyade kaliteyle alakalı demişti doktorum.gebe kaldığım ay yine 2 yumurta vardı ama 1i döllenmişti
Haklısınız önemli olan kalite. Bakalım hayırlısı o zaman. Bugün benim 3. Günüm. Doktor görmek istedi ,bugün doktora kontrolüm var.inş çatlamıştır yumurtam vaktinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…