çok teşekkür ederim arkadaşlar yaa..
akimeracım içimi rahatlattın valla çok saol..
umarım bişi olmaz yaa benim 8 aylık olmasa bile 7 aylık doğmasına razıyım ben..
yeter ki bebeğim sağlıklı olsun ve yaşasın bana yeter..
canim yaaa neden boyle olmus ki?
sebep neymis erken dogum riskine?
bence kafana takma hic.
doktorun soylediklerine uy.
bebegin saglikli olacak inan buna.ve uzulme.
cnm ilk oğlumda bendede aynısı olmuştu herşey yasaktı erken doğum dediler ama ben doktoru dinlemedim eşimle birliktede oldum bol bol gezdim saatlerce yürüdüm temizlik yaptım cam sildim mobilyaların yerini değiştirdim ama allah şükür hiç bişey olmadı.gerçi yine bir ay erken doğdu ama o benim oğlumun yaramazlığı yüzünden oldu içerde çok fazla haraket edip kordonunu boynuna dolamış 3 sefer.bu seferde nefesi kesilince acil doğuma girdim mecburiytten yani.2300 gr.dodu ama gayet sağlıklıydı ne küveze girdi ne sarılık oldu.ve diğer ay yaşıtlarınıda solladı.çok hızlı kilo aldı gününde doğan çoğu bebek küveze alınmıştı mesela.şu an yine hamileyim 20 haftalık.banada erken doğum diyolar yine.hamile kaldığımdan beri kullanmadığım ilaç kalmadı iki ay boyunca kortizon kullandım ve şu andada günde 6 tane hap alıyorum.dün 4.boyutlu ultrasona girdim şimdilik bi sorun gözükmüyo umarım doğduktan snrda sağlıklı olur.ama kullandığıum ilaçlar ve rahatsızlığım sebebiyle yine erken doğum deniyo ben yine kendimi hiç bişeyden mahrum bırakmıyorum.üstelik ilk bebeğim 2 yaşında ve sürekli kucağımda tepemde akşama kadar onla uğraşmaktan çok yoruluyorum ama yinede bu konuyu düşünüp strese girmek istemiyorum.çbence sende rahat ol korkma allah hakkımızda hayırlısını versin.bebeklerimizi zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ßilmiorum ki canım yaa :1no2:
rahimde açılma varmış.. bilmiyorumkismile
inşallah bi sorun olmaz ve bebeğimi kucağıma sağlıklı bir şekilde alırım:Saruboceq:
bu yazdıklarınızı okuyunca gözlerime inanamadım
nekadar rahatmışsınız
allahtan bişey olmamış bebeğinize ama şaşırdım yani:uhm:
ßilmiorum ki canım yaa :1no2:
rahimde açılma varmış.. bilmiyorumkismile
inşallah bi sorun olmaz ve bebeğimi kucağıma sağlıklı bir şekilde alırım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?