22 Haftalık Hamileyim ve Erken Doğum Riskim var =(

Merhaba canım beni hatılrlarsın morali bozukluğundan artık haziran anneleri topiğine girmiyorum ne zaman 28. haftayı bitiririm o zaman ordayım benimde çok açıldı heran bebek gelebilir dendi şu an progestronun iğnesi ve tabletini ayrıca magnezyum kullanıyorum rahim kendini toparlamaya başlamış ama hala dr um inşallah bişey olmaz demiyor sakın ağır kaldırma fazla ayakta kalma elinden geldiğince istirahat et ve sakın karnını okşama bolca su iç su rahmin serumumuymuş ve bence cinsel ilişkiden uzak dur çünkü ilişkide rahim kasılırmış kasılmada rahmi açar sen 28. haftaya kaadr en azından frenle. Birde magnezyumu sakın atlama. Moralini bozmak istemem ama aklında bulunsun böyle durumlarda rahim tekrar açılabiliyormuş en ufak leke bile olsa dr una haber ver

canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bi şekilde vakitlice kucağına alırsın yavrunu
biliyosun benimde 2 düşükten sonra bu 3 gebeliğim banada doktorum 2 ay öncesinde bebeğin aşşağıda erken doğum riskin var demişti fazla ayakta kalma demişti çok şükür 2 ay geçti en son gittiğim şimdiki doktorum herşey yolunda gidiyo dedi :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

riskinin azalmasına sevindim.
canım hastahanede bi bayanla muhabbet ettik 6 aylık doğmuş bebişi. tansiyonu çıkmış bayılmış ve doğuma almak zorunda kalmışlar. bebeği yaşamış sorunsuz. maşallah koca kız olmuş...

cok gecmis olsun arkadasim... zor bi durum ama kendini rahatlatabilmelisin.. esimin i$ arkadasinin esi 24 haftalik dogum yapti bilmiyorumkismile suan bebis hala hastahanede gününü doldurmayi bekliyor ama oldukca iyiymis olumunekankayizsmile... Allahin izniyle hiC bisi olmaz insallah ve saglikla kucagina bebegini alirsin

saolun kızlar.. Allaha çok şükür şuanda riskim sona erdi..
ama ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum inşallah birdaha böyle korkularla karşılaşmam :Saruboceq:

tatlım rahat ol banada dusuk ve erken dogum rıskın cok fazla demıslerdı suanda doguma son 15 gun kaldı:)) kendıne sıkıntı yapma bak rıskınde gecmıs ama dıkkat et bana doktorum bacaklarını acarak yurume egılme bacaklarını acacak pozısyonda durma ve sola yat demıstı. aylardır sola yatmaktan sag tarafım ıslemez oldu:)) ama sola yatınca bebege daha cok oksıjen kan gıdıyormus ve donmesi daha rahat oluyormuş. benım bebegımın kafası hep asagıdaydı bu sekılde duzelttık gercekten etkılı hem anne ıcınde en rahat sekıl oymuş.. umarım bıdaha oyle bır rıskın olmaz.. ama bak burda canlı tanıgı var ben aylarca korku panıkle yasadm sımdı ıse doguma gerısayım yapıyoruz.. son 15:)) rahat ol hamılelıgının keyfını cıkar :) saglıkla bebişini kucagına alman dılegıyle...

saol canım benim..
inşallah sende bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın :1hug:

canım benimde 26 haftalık erken doğum alabilir dedi doktor başı aşağıdaymış şuan 29 haftalığa girdim yarın doktorum bakıcam açılma varmı diye inşallah yoktur magnezyum içiyom bende ama bebeğimin hareketlerni aşağıda hissediyorum genellikle böyle olan varmı acaba aranızda arkadaşlar.

bende dün dr qittim dr bebeğinin başı aşağı dönmüş dedi canım
bende buqün 29.haftama qirdim
doktorum 36.haftana qirince alttan muayne edicem dedi üstten muayne etti
bi problem yok dedi çok şükür
ben bebeğimin hareketlerini qenellikle kasıklarımın en altından ve miğde bölümümden
hissediyorum tam miğdemin orda ayakları var sıpanınbilmiyorumkismile

inş. zamanında ve sağlıcakla gelir bebeğin....stresten uzak dur, bol bol dinlen kendini sakın yorma canım..

Sizde tehlike sebebi neydi ve kaç haftalık doğum oldu acaba

Bana da magnezyum kalsiyum yazdi bol dinlen ayakta durma iş yapma ağır kaldırma bol bol su iç ilişki yasak dedi
Bu ay bi geçeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…