22 yaşında diş hek. okumaya başlanır mı?

aynen ben de boyleyim. kesinlikle oku konu sahibi hanim kizcagiz.

ben sevmeden devam ettim şu an 31 yaşındayım. ama mesleğimi ve bölümümü hiç ama hiç sevemedim. şu an hamileyim ve ikinci... ikinci çocuğum doğduktan sonra kendimi toparlar toparlamaz tekrar ün. sınavına girip yeni bölüm okuyacağım. var sen düşün.

lütfen ama lütfen bu kadar gençken hiç vazgeçme ne istiyorsan onu oku. dayımın oğlu okuduğum bölümü sevmedim diye 3. sınıfta mühendisliği bıraktı. tekrar sınava hazırlandı. bu sene girdi. o da 22 yaşında. bu hayata bir kere geliyorsun ve sevmediğin bir şeyi yapacak kadar değersiz değil bunu unutma.

İnşallah siz de isteğinizi gerçekleştirirsiniz :)
Teşekkür ederim

Benim derdim iş hayatından ziyade evlilik konusu. Yani evlenme meraklısı değilim ama 27'de bitirsem, işe girsem diyene kadar yaş 30'a yaklaşıyor malum. Çocuk vs. ne zaman olacak diye düşünüyorum
bütün arkadaşlarım yeni evlendi, evleniyor. bir tanesi geçen hafta evlendi diğeri de bu hafta sözlendi. ve ben 31 yaşındayım. heeeeeer zaman evlenirsin inan bana hiçbir şey kaçmıyor. sadece çocuk istiyorsan menopozdan önce evlen o kadar. ben 26 da evlendim ve 30 da evlensem de olurmuş diyorum her zaman. peş peşe iki çocuk yaparsın istersen işte sana bu.

Abimin hanımı 39 yaşında sınıf öğretmenliğinden mezun oldu. Mezun olur olmaz özel bir okulda öğretmenliğe başladı. 4 yıldır öğretmen. Şimdiye kadar hiç sorun olmadı. Aksine hepimiz onunla gurur duyduk. Okurken iki çocuk annesiydi. Bende şuan 39 yaşındayım. 10 yaşında bir oğlum var. Üç ay sonra ikinci kez anne olacağım. 15 yıldır çalışıyorum. Allah izin verirse gelecek yıl yüksek lisansa başlayacağım. Açıkçası çok heyecanlıyım. Eşim 44 yaşında ve doktora öğrencisi :)

Ne güzel :) İnşallah sizde hedefinizi gerçekleştirirsiniz

Aynen yaslarimiz ayni. Ben de düsünüyorum tekrar okumayi. Okudugum bölümü hic sevmiyordum. Keske okumasaydim

Diyeceğim odur ki okul hayatı hayatınızın her aşamasında var olabilecek bir süreç. Hİç gözünüzü korkutmayın:)

Aynen yaslarimiz ayni. Ben de düsünüyorum tekrar okumayi. Okudugum bölümü hic sevmiyordum. Keske okumasaydim
Ben de sevmiyorum. Okurken de sevmiyodum. Mezun olali da 4yil olmus... her seyi unuttum,su saatten sonra kim beni niye ise alsin sanirim ev hanimligina devam edicem....

önemli olan üniversite okumak değil mezun olduktan sonra çalışma imkani olan sevecegin bi meslek olmasi. senin yerinde olsam şansımi denerim 22 hic gec yaş değil. ben 28 yaşındayım ara ara yeniden mi üniversite okusam diye düşünüp duruyorum ben de psikoloji ya da diyetisyenlik okumak istiyordum icim de kaldi

İmkan varsa sizde deneyin. Evlilik vs. durumlarınız var mı bilemem de :)

Ben de okurken universite de okurken niyetlendim tekrar girmedim sinava cook pismanim coook.bencevkazanacagina guvenin tamsa hic durma derim.ben calismaya 25 yasinda basladim 27:de evlendim evet gec oldu ama mutlu oldugum bir meslegim olsaydi su an coook daha mutlu olurdum inan bana.
O yuzden sonuna kadar sevdiggin meslek diyorum been.
Omur boyu pismanlik cekmektense dene.

İmkan varsa sizde deneyin. Evlilik vs. durumlarınız var mı bilemem de :)
malesef suan imkanlar yeniden okumama elvermiyor. atanamayan öğretmenlerdenim bende. meslegimi de seviyordum ama özel okulda calisirken meslekten soguttular resmen. evliyim. simdi esimi birakip doğuya gidemeyecegim icin kpssye hazirlanmayi bıraktım. bide cocuk icin ugrasiyoruz simdi. benim durumuma gelmeden hayallerinizi gerceklestirin:) belki bende ilerde denerim bi şansımi :)

Anladım. Herşey gönlünüzce olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…