- 27 Ağustos 2020
- 654
- 1.157
- 63
- Konu Sahibi hadibakalim88
-
Ama dikkat ettiğim bir şey var bu tip konularda HEP olumsuz konuşuyorsunuz akıl danışanlara karşı.Kimse laf sokma peşinde değil burda kimse kimseyi tanımıyor burada ki kişilerin çoğu ya çevresinden yada edindiği tecrübelerden dolayı birşeyler anlatmaya çalışıyor ayrıca kimsede burda senin mutsuz olmanı istemediği için yorum yapıyor
Herkesin hayat hedefi kariyer yapmak ekonomik özgürlük kazanmak üzerine olmayabilir. Bazıları sadece ev hanımı olup çocuklarına bakmak ister. Bunun bu kadar yadırganmasını anlamıyorum. Çekecekse de kendisi çekecek, bunu bilerek girecek bu yola. Evde koca beklemek neden kötü, ekonomik özgürlüğü olmamak neden tu kaka? Kızın hayattan beklentisi bu, insanların hedeflerine niye bu kadar karışıyoruz?Siz gerçekten yazdığı yorumlardan evlenmek için yeterli olgunluğa eriştiğini düşündünüz mü?
Konu silmek yasak, bu da 3Okumak sart degil bu bir arkamda olan ailem var bu da 2 . daha evlenmeden boşanırsiniz diyorsunuz ben sizden evliligin sorduğundan bahsetmenizi istedim adam niye beni uzsunkafalara bak
22 yaşında nasıl herşeyi gözealıp evlenecek acaba,şizde ne kadar muhteşem bir örnek oldunuz konu sahibi kızımıza ...Rica ederim, kendi hayatının sorumluluğunu alabilecek yaştasın 22'ye ergen muamelesi yapıyor insanlar. Bir yola çıkarken başımıza gelmesi muhtemel her şeyi göze alarak çıkma sorumluluğuna yetişkinlik deniyor zaten.
Kafalar uçuyor artık bişide diyemiyorum üzülüyorum sadece.Sosyal deney herhalde.
Evde koca bekleemek kjötü bisey mi diyor
İçerik silmek yasak
Buralar konu dolu olduğu için olabilir mi?Ama dikkat ettiğim bir şey var bu tip konularda HEP olumsuz konuşuyorsunuz akıl danışanlara karşı.
Herkesin hayat hedefi kariyer yapmak ekonomik özgürlük kazanmak üzerine olmayabilir. Bazıları sadece ev hanımı olup çocuklarına bakmak ister. Bunun bu kadar yadırganmasını anlamıyorum. Çekecekse de kendisi çekecek, bunu bilerek girecek bu yola. Evde koca beklemek neden kötü, ekonomik özgürlüğü olmamak neden tu kaka? Kızın hayattan beklentisi bu, insanların hedeflerine niye bu kadar karışıyoruz?
Ben 19 yaşında her şeyi göze alarak evlendim ona bakarsanız. Ya bunun yaşla ne ilgisi var? 45 yaşında da gözü kara aşık olabilirsiniz. 19'da evlenince başınıza gelebilecek şeyler 45'te gelmeyecek mi, böyle bir kaide mi var?22 yaşında nasıl herşeyi gözealıp evlenecek acaba,şizde ne kadar muhteşem bir örnek oldunuz konu sahibi kızımıza ...
Kafalar uçuyor artık bişide diyemiyorum üzülüyorum sadece.
Hayal dünyan çok renkli senin evlat..Kotu bir sey değil ki bu
KİB yaptın mı peki uslu kıssBen senden önce yazdım
Sorumluluk almaktan kastım bu zaten eğer böyle bir yola giriyorsa burda diğer konu açanlar gibi boşanamıyorum ekonomik özgürlüğüm yok diye hayıflanmayacak, bunu yaşayabileceğini göze alarak evlenmeli diyorum zaten.Buralar konu dolu olduğu için olabilir mi?
Çoğu boşanma konusunda boşanamam işim yok param yok güvencem yok deniyor
Yoksa banane gerçekten
Çayımı içer işime bakarım
Sorduğu için yorum yaptım yoldan çevirmedim birini yani
Evlenmek güzel hayat güzel ama işler ters teperse insanın bi planı olmalı
Madem evlen canım hedefin ev hanımı olmaksa doğru insanı bulduğunu düşünüyorsan hakkında hayırlısı olsun mutluluklarBilmem okumak bana göre degil istedigim meslek yok ev hanımı olmak istiyorum
Ne güzel tavsiyeler bunlarBen 19 yaşında üniversite 1.sınıfta evlendim şu an son sınıftayım ve yüksek lisansa hazırlanıyorum, akademik kariyer hedefliyorum. Evlilik okumaya ya da başka şeylere engel değil. Ama yok ille de okumayacağım dersen sen bilirsin. Herkes kariyer sahibi olacak diye bir şey yok sen de evde oturup çocuk büyütürsün ki bu da çok güzel ve takdir edilesi bir şey eğer o çocukları güzel yetiştirebilirsen.
%80 o koca o kıza kalacak degerli arsayı satar yer,kıza da 5 krs koklatmaz.Ama dikkat ettiğim bir şey var bu tip konularda HEP olumsuz konuşuyorsunuz akıl danışanlara karşı.
Herkesin hayat hedefi kariyer yapmak ekonomik özgürlük kazanmak üzerine olmayabilir. Bazıları sadece ev hanımı olup çocuklarına bakmak ister. Bunun bu kadar yadırganmasını anlamıyorum. Çekecekse de kendisi çekecek, bunu bilerek girecek bu yola. Evde koca beklemek neden kötü, ekonomik özgürlüğü olmamak neden tu kaka? Kızın hayattan beklentisi bu, insanların hedeflerine niye bu kadar karışıyoruz?
Ya benim bi arsam var babam tapusunu ustume yapti tek kız olduğum için çok da degerli bir arsa.onun dışında hic calismak istemiyorum kendimi biliyorum yani
19 yaş kafaların ateş aldığı kimselern dinlenmediği yaşlardır ..Ben 19 yaşında her şeyi göze alarak evlendim ona bakarsanız. Ya bunun yaşla ne ilgisi var? 45 yaşında da gözü kara aşık olabilirsiniz. 19'da evlenince başınıza gelebilecek şeyler 45'te gelmeyecek mi, böyle bir kaide mi var?
Ben ettim mesajı duruyor nasılsa bendeKİB yaptın mı peki uslu kıss
Bilmem okumak bana göre degil istedigim meslek yok ev hanımı olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?