22 yasinda evlenmek

Ama dikkat ettiğim bir şey var bu tip konularda HEP olumsuz konuşuyorsunuz akıl danışanlara karşı.
Siz gerçekten yazdığı yorumlardan evlenmek için yeterli olgunluğa eriştiğini düşündünüz mü?
Herkesin hayat hedefi kariyer yapmak ekonomik özgürlük kazanmak üzerine olmayabilir. Bazıları sadece ev hanımı olup çocuklarına bakmak ister. Bunun bu kadar yadırganmasını anlamıyorum. Çekecekse de kendisi çekecek, bunu bilerek girecek bu yola. Evde koca beklemek neden kötü, ekonomik özgürlüğü olmamak neden tu kaka? Kızın hayattan beklentisi bu, insanların hedeflerine niye bu kadar karışıyoruz?

22 yaşında nasıl herşeyi gözealıp evlenecek acaba,şizde ne kadar muhteşem bir örnek oldunuz konu sahibi kızımıza ...
Sosyal deney herhalde.
Evde koca bekleemek kjötü bisey mi diyor
Kafalar uçuyor artık bişide diyemiyorum üzülüyorum sadece.

Ben evlendiğimde değil kendimin eşimin bile "ekonomik özgürlüğü" yoktu. O da öğrenciydi. Şimdi o çalışıyor, inşallah ben de çalışacağım ama ekonomik özgürlük arzusuyla değil, kendimi akademik alanda geliştirmek istediğimden. Benim de hayat hedefim bu mesela.

Buralar konu dolu olduğu için olabilir mi?
Çoğu boşanma konusunda boşanamam işim yok param yok güvencem yok deniyor
Yoksa banane gerçekten
Çayımı içer işime bakarım
Sorduğu için yorum yaptım yoldan çevirmedim birini yani
Evlenmek güzel hayat güzel ama işler ters teperse insanın bi planı olmalı

22 yaşında nasıl herşeyi gözealıp evlenecek acaba,şizde ne kadar muhteşem bir örnek oldunuz konu sahibi kızımıza ...

Kafalar uçuyor artık bişide diyemiyorum üzülüyorum sadece.
Ben 19 yaşında her şeyi göze alarak evlendim ona bakarsanız. Ya bunun yaşla ne ilgisi var? 45 yaşında da gözü kara aşık olabilirsiniz. 19'da evlenince başınıza gelebilecek şeyler 45'te gelmeyecek mi, böyle bir kaide mi var?

Sorumluluk almaktan kastım bu zaten eğer böyle bir yola giriyorsa burda diğer konu açanlar gibi boşanamıyorum ekonomik özgürlüğüm yok diye hayıflanmayacak, bunu yaşayabileceğini göze alarak evlenmeli diyorum zaten.

Ben 21 yaşında evlendim
İyi mi yaptım bence evet çünkü çok aşıktım. Eşim de 26 yaşındaydı ve başka türlü buluşup görüşme imkanımız yoktu.
Ama herkesin şartları farklı. Yaştan ziyade olgunluk, sorumluluk alma vs konularını düşünün

Ne güzel tavsiyeler bunlar

%80 o koca o kıza kalacak degerli arsayı satar yer,kıza da 5 krs koklatmaz.
Yani surda 7senem olacak .
Evde koca beklemeyi iyi bisey gibi algılayan tek sizi gördüm bugune kadar burda

Ya benim bi arsam var babam tapusunu ustume yapti tek kız olduğum için çok da degerli bir arsa.onun dışında hic calismak istemiyorum kendimi biliyorum yani

arsayı mı satıp yicen
Bir kadının kendine ait bir düzenli geliri olmalı eşinden bağımsız. Kira olur, babadan bir şey olur, çalışırsın 3-5 kazanırsın.
22 yaşında eve kapanmak tercih meselesi tabi.

19 yaş kafaların ateş aldığı kimselern dinlenmediği yaşlardır ..
Bizlerede yaşadık o yaşları ama kalkıpta evlenmek gibi düşümcem olmadı hiç.
O yaşlarda sokakta olurduk arkadaşlarla.

Bilmem okumak bana göre degil istedigim meslek yok ev hanımı olmak istiyorum

bu ev hanımları ne yapar bilir misin

bir arkadaşım anlatmıştı kuzeni ev hanımı olmak istiyormuş

ama öyle evdeki annesi, işte akraba kadınlar gibi değil de o zamanlar modaydı Bihter Ziyagil gibi

yani yalıda oturacak, evde bir kaç hizmetçin, kapıda şoförün, yine kendin gibi zengin sürekli bir yerlere gidebileceğin arkadaşların, düzenli bir de birikim yapma imkanın yahut işte şirkette hisselerin vs olacaksa neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…