22 Yaşında söndürmeye çalıştıklarııı hayat...

burjii

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
17
0
16
Ankara
Merhaba ben ankaradan yazıyorum . siz ablalarımdan yorumlarınızı bekliyorum..

22 yaşındayım 10 hazıran ' da düğünüm oldu 1 bucuk yıldır görüştüğüm sevdiğim insanla evlendim.. parçalanmış bi ailDen geldim annem babam ayrıydı annemle yaşadım hep..
eşimle sorunlarımız evliliğimizin ucuncu gunu basladı , kaynanam ıkı alt sokakta oturuyordu. eşim sabahın 7 sinde kalk anneme gıdıyoruz dedi daha cok erken bu saatte napıcaz dedim neyın stresinde oldugunu hıc bı zaman anlamadım tartıstık ve beni dövdü kafamda ağrılarrr gözlerim kan çanagı olmus vazıyette annesının evıne gıttık.. anneme hıc bısey soyleyemıyordum uzulmesın dıye ne zaman arasa ıyıyım dıyordum sevdıgım adama ne olmustu ? ne değişmişti...
Annesıne duskunlugu benı cıleden cıkartıyodu elbettekı annesı elbette sevecek sayacak ama eşine hiç sahıp cıkmadı , annesı sureklı benı elestırıyor benım kızımm hayatında cıkma nedır bılmez dıyordu zaten benı cok ısteyerek almadı oglu kımseyle evlenmıyorr dıye mecbur kaldı..
1 haftalık evlıyken gezmeye köye gıdecektık erenle aman allahım bıde ne goreyım kaynanam benden once arabaya oturmus arkadada ıkı görümcem hep bırlıkte gıdıyoruz. neysee gittikk ben oraya gezmeye degıl kaynanamın annesının camlarını sılmeye gıtmsım dip köşe temızlıgı yapmaya gıtmısım sankii... her hızmetlerını Ben yaptım.. ben yıllarca calıstım ben alıskın olmadıgın her seyı sevdıgım adam ıcın yapmaya calıstım yaptımda kosturuyodum sureklı bısey demesın bı kulp bulmasın dıye ama ne yapsam onu memnun edemıyordum . annesını övüyor sureklı annesıde onu ınceden ınceden dolduruyodu hıc bısey yapmamıs gıbı köşeye cekılıyordu her seferinde.
Köyden donduk eren benı bu sefer aılesının yanında dovdu sebebını soylemıyorum ınanın ablalarım gulersınız.... dayanmadım annemın yanına gıttım .. geldı babasıyla babasına her seyı anlattım bıda olmıcak kızım dön dedi tmm dedim gittim.. hemen hemen aynıı sorunlarrr hep devam edyordu eren oglen arayıp annmın yanına gıt dıye hep baskı yapıodu evde yemek bıle yaptırmıyodu bana annesınde yıyecekmısız .. neden actın o zaman o evi yatmadan yatmaya gıdılecekse neden actın.. kaynanamın yanında daralıyordum sureklı laf sokması ben iğnelemsı deli edıyodu. . ben oglumu ozlemı ıstıycektım sunu ıstıycektım bunu ıstıycektım diyodu. ve bı keresınde sen kızmı geldın erene dıye bıle sordu bu ne ahlaksızlık bu ne terbıyesızlık? ? ti... ben erene solemedım hıc bunları hıc ara bozucu olmak ıstemedım .. gene aynı olaylar yasandı ben gene annemın evıne geldım gene geldı artık soledım ıstemıyorum senı dedım ne senle nede annenle olmuyoo bu iş dedim gonderdım..
Ertesı gun hamile oldugumu ogrendim..... yıkıldım o benım tek hayalımdii.. tek ıstegımdii .. geri barıstım bebegım ıcın gerı barıstım.. bı gun annesıne gıtmedım dıye aksam geldı benı aldı annesıne gotururken arabada bana vurdu agzıma burnuma nere denk gelırse ? hamıle oldugumu bılıyordu .. cekılmez hal almıstı artık.. benımle ılgılemedıgı yetmedıgı gıbı 1 bucuk aylık gelıne 3 kere şiddet? hemde hamile.. bitirdim son cıkısımdı o kapıdan bu kapıdan cıkarsan bıde donusun olmaz dedi olmasın dedım..
1 hafta gectı bebegımı aldırdım cok agladım annem saolsun hep yanımda olduuu cocugu aldırdıgımı bı sure soylemedım 1 ay boyunca aramadı sormadı ve gıttı eskı sevgılısyle gezdi tozdu... :) cocugu aldırdım dıyınce benı mahkemeye verdı yeni gelmıs aklına baba olduguuuuu ... 12 eylüyle boşanma davamı actım.. bana sahip cıkmayn biri benım bebegıme ne kadar sahıp cıkabılırdıkı? ben zatenn parçalanmıs buyudum bebegıme bunları nasıl yaşatabilirdim ?

Allah yardımcın olsun. Cok ciddi bir travma yasamissin kolay degil.
Keske bebeğini aldırmasaydın annemle bakamazmiydin? Yine de üzülme olan olmus.
Böyle dengesiz insanla , aileyle hayat geçmez.
Cesaretinden dolayı ayrıca tebrik ederim. Lütfen ne olursa olsun dönme, kararının arkasında dur.

En doğru kararı vermişsin..Umarım bir daha vazgeçmezsin bu karardan..Ama bebeğini aldırman kötü olmuş..
Keşke evlilik rayına oturmadan eşler korunmayı bilseler..Yine de hakkında hayırlısı Allah utandırmasın..

DAHA yazamadıgım anlatamadagım cok sey var..
annemde calısıyor bende.. dogursam ne olcaktı babasız buyumek ne kadarr kötü en iyi ben bilirdim..
allahım beni affetsn..

Öncelikle ii akşamlar
Yazdıklarını okuduğumda üzüldüm

İnsanlar ne hayalerle Evleniyorlar
Ama ne yazıkki böyle adamlar yüzünden hayaller hep yarım kalıyor
Bebeğin icinde üzüldüm ama öyle bir adamdan beklentin olmadıgı için belkide doğru karar vermissindir
Cok gencsin bence tası sıksan suyunu çıkarırsın hayatın için yeni kararlar alıp yoluna devam et
Öyle bir adam icinde sakın üzülme çünkü değmez

Yaşadıkların gerçekten çok üzücü..
Umarım bir an önce kurtulursun bu insandan ve ailesinden..
Henüz çok gençsin, yepyeni bir hayata başlarsın..
Ailenin yanında olması ve sana sahip çıkmaları çok büyük şans..

Allah yardımcın olsun..

üzülmüyorum artık gerçekten değmez.. teşekkür ederim...

okudukca sana cok kizdim. dedim kendine hic deger vermeyen biri.. ama sonunu okuyunca yalan yok bir ohhh cektim. bebegin icin cok uzuldum. keske korunsaydin daha cok kisa evlilik boyunca hemen hamile kalmasaydin senin icin cok daha iyi olurdu ama inan o bebek dogdugunda her sey farkli olurdu, senin icin fazlasiyla zor bir hayat...dedigim gibi keske hamile kalmasaydin da aldirmak zorunlulugun olmasaydi. ama o lanet herife bir daha asla donme

canım yaşadıkların çok üzücü Allah yardımcın olsun...
bende tam enkaza dönmüş yuvamla ilgili istişare etmek için yeni konu açmaya çalışıyordum
fakat bir türlü toparlayamadım vazgeçtim ve senin konunu okurken buldum kendimi...
hiç üzülme demek belki saçma gelecek sana ama inanki yol yakınken ve en başında gerçek yüzünü görmüşken bitirmen isabet olmuş...
bebeğin içinde çok üzüldüm ama şimdi benim yavrularımın durumunu anlatan şu satırları okursan teselli bulursun inşallah...
"erkek temelse kadın duvardır,temel sarsılırsa duvar yıkılır ve o enkazın altında yalnızca çocuklar kalır"
seninde annen ve baban ayrıymış zaten bebeğininde hayata 1-0 yenik başlayacağını biliyorsun,
kürtaja son derece karşı olmama rağmen belkide böylesi daha iyi oldu demek geliyor içimden...
eşin olacak zavallı mahlukata dilerim Allah (cc) vicdan ve merhamet versin daha cicim aylarında sana bunları yaptıysa kimbilir
ilerde daha neler yapardı,dilerim bu işten en az hasarla kurtulur ve mutlu olursun...
lütfen kendini koyverme dik dur,Allah yar ve yardımcın olsun...

bana göre senin en güzel günlerinin ve bebeğinin katili olan o adamdan kurtulmuşsun..

o caniden ne eş ne de evlat olmaz! ,

daha çok gençsin,İnşallah önünde çok güzel günler olacak..

her zaman demisimdir sabir cok önemli evlilikte sabrin sonu selamettir diiye,
ama sizin yasadiklarinizi okuyunca helebirde bebek aldirmissiniz,
gozlerim doldu:-(
ama bu durumda baska birsey yapamazdiniz diye dusunuyorum,
allah günahinizi affeder insallah,
daha gencsiniz insallah bundan sonraki hayatinizda mutlu olursunuz,
kimi adamlar boyle sutu bozuk cikiyo iste,
anca hanimlarina yetiyo gucleri,
boylelerine meydan dayagi haktir bak ozaman evdeki hanimina kötü davraniyorlarmi-.-

aslında bebek aldırmak çok çok çok günah ve olmaması gereken bişe fakat bazen şartlar insanı zorluyo iyi yapmışsın demekten başka bişe gelmio aklıma allah affetsin üzülme.

belli ki seni sahipsiz bulmuş,, yüklendikçe yüklenmişler...
ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz üzülme sen ...
arkası olmayana eziyet edip ,, parası olmayana hürmet etmiyorlar
dilerim ALLAH'TAN böylelerini affetmesin ....

Çok doğru söylemişsiniz zaten daha en başından sorunlu giden bir evlilikte bir insan neden korunmaz böyle huzursuz kavgalı gürültülü bir ortamda çocuk büyütmek çok mu iyi bir şey. Bu çağda her şeley ulaşmak bu kadar kolayken bir beklese birazs şu insanlar baksa bir karşısındaki insan düzgün eş olabilyor mu en başta ondan sonra iyi baba olabilecek mi bunu düşünmeden hemen çocuk. Yazık oluyor işte ondan sonra o çocuklara doğsalar da doğamasalar da.

Yaşına bakıyorum hiç yaşına yakışan acılar mı bunlar?

Elalemin adamı işte anlar mı bu kzı neler çekmiş bir acıda ben yaşatmıyım diye..

Böyle adamlardan nefret ediyorum ya iğreniyorum..

Sen en doğru kararı vermişsin.. Çocuğu aldırmaklada boşanmaya karar vermeklede.. Karaktersiz birinden eşte olmaz babada..

Umarım gelecek günler bu çektiğin acıların hepsini unutturur sana.. İnşallah ilerde olacak bebeğini kucağına aldığın zaman yanında seni ve bebeğini herşeyden koruyup kollayacak eşin ve seni kızı gibi benimsemiş oğlumun eşi derken gurur duymuş bir kayınvalide olur..

cok uzuldum çok ınsAllah atlatırsın guzel kardeşim.zamanlan ıyıleşecek yaşadıkların..şimdi mesela kuzenıme bır telefon geldi.kocası doverek sokaga atmıs 26 yaşında bır bayan var.kuzenım almaya gıttı.ve ıkı cocugu var...düşünseneee..o yuzden sukret gelecek ıcın guzel şeyler dile

Allah kurtarmış.İyi ki daha fazla geç olmadan ayrılmaya karar vermişsin.
Daha çok gençsin,ileride karşına inşallah doğru birisi çıkacaktır.
Durumunu bilemiyorum ama lütfen tekrar evlenmek için acele etme.
İyice tanımadan,aile yapısını öğrenmeden kimseye evet deme.
Bundan sonra bahtın açık olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…