22 Yaşında söndürmeye çalıştıklarııı hayat...

Bence her adimini dogru yapmissin. Ben de senin gibi yapardim. Allah senin yardimcin olsun. O kitapsiz da Allah'indan bulsun. Bu kadar vicdansizlik olmaz. Yasadiklarin cok zor gercekten, ama zoru atlatmissin, bosanman sonuclansin da kurtul ondan. Ileriye bak. Cok uzuldum gercekten

o adamdan kurtulmak hayatında verdiğin en doğru karar olacaktır
eğer yazının sonunda kocamdır yine barıştım hala evliyim deseydin sana kızacak yorum bile yapmayacaktım
küçüksün de daha
önünde kocaman güzel bir hayat var
aldırdığın bebeğin için çok üzüldüm ama karar senin
böyle psikopat insanlara hayatınızı feda etmeyin lütfen
ne güzel ailen de yanında
bir an önce çalışmaya da başla
her şey güzel olur umarım senin için

Herşey tamam doğru ama olan bebeğinize olmuş yazıkki.
Bende olsam benzer şeyleri yapardım sanırım ama tek farkla bebeğime yaşama şansı verirdim. Hakkında hayırlısı olsun.

böye şeyleri okudukça en çok şuna üzülüyorum..bir çoğumuz anneyiz..çocuklarımızı böyle caniler hırpalasın,hayatlarını mahvetsinler diye mi büyütüyoruz ya? bu benim içimi çok acıtıyor.bizler onların saçının bir teline,bir damla göz yaşına kıyamazken elin adamı gelip hayatını alt-üst ediyor!!

Son düzenleme:

aminnn çok teşekkür ederim..

dogru olani yapmissin ama
yasin ne kadar kücük ne acelen vardi
otursaydin annenin dizinin dibinde be kuzum yaaa

babasız cocuk buyutmek nedır ben cok ıyı bılıyorum ıyıkıde aldırmıssın kızanlar olcak belkı ama o cocuk baba deyınce ıcınde bulundugun gercegın farkına varıyorsun,bundan daha buyuk acılar vardır tabı ama evladın ıcın uzulmek baska bır sey helede veremeyecegın bırseyı ıstedımı babasını veremezsın ona satında alamazsın cok uzucu bırsey.

hakkında hayırlısı olmus rabbım karsına sevgı dolu bırını cıkarsın ınsaallah.

bu nedirr yaaa gerçek mi bunlar inanamıyorummmm !!!

Allah yardımcın olsun kardeşim.Böyle insanların gerçekte var olduğunu duydukça çileden çıkıyorum,inanamıyorum!

Anasıyla yatsın koyun koyuna artık pislik herif! o anası da turşusunu kursun oğlunun.senden de uzak olsunlar.kararında sana sonuna kadar

katılıyorum kurtarmışsın kendini

canım benim çok üzüldüm ama bir okadarda aldığın karara sevindim sana defalarca el kadıran insan kudurmuş köpek gibi tekrarlar sen yeterince şans vermişsin bebeğin içinde şans vermişsin ama o bunarı görememiş görmezde bazı anneler görümceler gerçekten yuva yıkmakta çok başarılılar çok şükür erken kurtulmuşsun bebeğin için üzüldüm ama babasız büyüyen sen olduğun için bu karı bundan aldığın için saygı duyuyorum yaşın çok küçük gelecekte çok güzel günler seninle olsun inşallah.... zaman gerçekten herşeyin ilacı seninde ilacın olsun inşallah kaybeden o sen değilsin sakın sakın üzülme hayata daha sıkı sarıl çok güçlüsun bunu yaşadıklarına rağmen mücadele etmenden belli Allah yardımcın olsun inşallah..........

allah ıslah etsin bu gibi insan müsfettelerını.top gibi yuvarlayıp dövmek içın mi evlenmıs insan dışı yaratık hele anesi olacak kadın hiç mı düşünmüyor keser döner sap döner gün gelir hesap döner diye.kendi kızlarıda var birgün size yaşattıklarını kendi cigeri de yaşayacak bu dünya böyle.kurtulmuşsun tatlım ùzülme.bebegin vebali eşine olur bunuda bil.

Geçmiş olsun canım, gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına. Önemli olan yaşadığımız kötü şeylerden doğru dersleri çıkartabilmek. Pislik, iki yüzlü, kişiliği gelişmemiş insan çok maalesef. Ve dünya kötü bi dünya. Yaşın çok küçük bolca kitap oku, bakış açın değişecek. Daha doğru kararlar vereceksin.

Senin ve bebeğin için üzüldüm. O bebekle ilgili ortada bir günah varsa yarısı da o adamındır. Ama bebeğini aldırmak isteyişini anlıyorum. Ben de babasız büyüdüm. Hep bir yanım yarım kaldı.

Üzülme her şey senin için bundan sonra daha güzel olacak. İnşallah sana bunları yaşatan adam ve ailesi de yaptıklarının hesabını hem TC adaleti hem de Allah huzurunda kat be kat verirler.

Cok akilli davranip hizli bir sekilde kurtulmusun, diyecek birsey yok, gözün aydin.
Sakin birdaha hayatina sokma, kararindan vaz gecme.

Zor gercekten allah yardımcın olsun ama önünde kocaman uzunca bi hayat var inşallah karsına seni hakeden birileri cıkar geçmiş defterini kapatma direk yırt at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…