22 Yaşında söndürmeye çalıştıklarııı hayat...

en iyisini yapmışsın bebeği aldırmanda doğru olmuş Şimdi günah diyeceksinzi o çocuğun ilerde yaşayacakları ve çocuk için onlara bağlanmak daha kötü. Hiç aldırma yeni hayatına bak İnşallah sevip sayabileceğin biri çıkar karşına

ayrılmakla tabiki en doğrusunu yapmışsın ama bebek keşke olmasaydı..
belki de kazadır bilmiyorum tabi ama ne biliyim..
bebek sonuçta en masum şey..
büyüklerin hataları yüzünden..

canım ya kucucuk yasın da neler yasamıssın...ucuz kurtulmussun diyemeyecegım cok cok zor yasadıkların.ama sana bir onerim olacak. bu tip ayrılıkların akabin de hatalar tekrarlanabiliyor.baskasın da sakın teselli arama uzunca bir sure evlenme biraz hayatını yasa eğer anneyle de aran iyiyse ona sarıl ona tutun.anneciğini de kendini de uzme.

hakkında hayırlısı olsun,inşallah bundan sonra güzel günler yaşarsın

bebeğin için üzüldüm cidden ama sende haklısın ne denir ki Allah affetsin :26:
ama o adamdan kurtulduğuna gerçekten sevindim boşanman çok isabetli bir karar olmuş bu yaşta bu cesaretin takdir edilecek bir duruş inşallah bundan sonra hayatında herşey güzel olur kıymet bilecek insanlar çıkar umarım karşına:26:

Yasadıklarına cok uzuldum ama ıyı olmus
Bebegı bıle aldırman ıyı olmus uzme kendını onune bakmaya calıs

Yazdıklarını büyük şaşkınlıkla ve üzüntüyle okudum..
Bekarken ailesini pek sallamayan ama evlenince ailesini bu kadar kıymete bindiren erkeklerden nefret ediyorum. Hele ki eşiniz tam bir felaket.. Ne demek yani evliliğinizin üçüncü gününde sabahın köründe annesine gitmedin diye dövmek?
O halde o lanet kaynanaya gidiyorsunuz kimse bir şey sormuyor mu size yani dayak yediğiniz belli gözleriniz kan çanağı? Ne çirkef bir aile örneği..
Keşke evi ilk terkettiğinizde geri dönmeseydiniz, en azından bi kaç ay, belki burnu sürterdi.. Ama bu kadar çabuk her şeyi unutup dönünce hiçbir kıymetiniz kalmıyor tabii.. Yine aynı muameleye devam.. Başından problemli olduğu belli bir evlilikte neden korunmadın canım ya çok üzüldüm bebeğinin olmasına ve aldırdığına.. Bu durumda aldırmak en doğrusu tabii Allah affetsin..

Sakın dönme o eve sakın.. Kalbinin sesini dinleme o çok yanıltır seni. İhtiyacın olan zaman sende biliyorsun her şey güzel olacak zamanla. Zaten seni o adama bağlayan hiç bir şey yok artık.. Aradan aylar geçse, o adam düzelse bile (ki sanmıyorum!) kaynanan yine ortalığı karıştıracak..

Hakkında hayırlısı olsun canım, Allah sabır versin..

Çok üzüldüm be canım, minicik evlenmişsin. Bak annende sende çalışıyormuşsunuz acelen neydi ki ? Neyse olmuş bitmiş hakkında hayırlısı olsun.

Sadece anlayamadığım evli olduğun için kanunen eş imzası olmadan bebeği aldıramazsın, dini nikahlı mısın desem ... Boşanma davası açtım diyorsun. Nasıl aldırdın bebeği babasının rızası olmadan ?

Son düzenleme:
canım allah yardımcın olsun . Koca olamayan o adamdan babada olmazdı zaten ileride çocuğunada yapacaktı aynılarını ve daha çok üzülecektin belki alla onlarada yaşatsın senin yaşadığın acıyı.

Sanada allah sabır vesin canım.

yüreğim daraldı okurken böyle körpecik kızları alıyolar güya analarının köleleri edecekler adi herifler..
çok dogru bir karar vermişsin hatta ilk gittiğinde tekrar dönmeyecektin,
bebek konusuna gelince çok üzüldüm masum kuzuya ama yapacakta birşey yok gibi görünüyor Allahım affetsin
daha genceciksin önünde kocaman bir hayat var inş. senin kıymetini bilen biriyle mutlu bir yuvan olur güzelim....

Canım sen benden 4 yas küçüksün hatta kardesim yasındasın yasadıklarına cok üzüldüm bu genç yasta sevdiği insanla evlenmiş hayalleri olan bir insanken yasadıgın şeylere bak allah kimsenin basına vermesin yasamayan bilemez biliyorum ben yasamadım allahta bende dahil kimseye yasatmasın yasadıklarını inan sen en iyisini yapmıssın bölyle bir adamla gerçekten bir ömür yasanmıyor işte erkeklerin bu anneciliklerinden annelerinde bu oğlunu kıskanıp gelinlerine türlü türlü eziyet etmelrinden nefret ediyorum bu insanlar hiçbişeyi haketmiyorlar ama allah onları da dogru yola kavustursun

inanmıyorum ne kadar üzüldüm. severek evlenmişisniz görüşmüşsünüz bide.... arkadaşım en doğrusunu yapmışsın hakkında hayırlısı olsun bir daha arkana bakma sakın. Rabbim iyi insnaları karşına çıkarsın

bu nedir yaaa
sabah sabah ağlattın beni kardeşim
Rabbim yardımcın olsun en doğru kararı vermişsin o manyaktan boşanarak
bebeğine üzüldüm ama keşke aldırmasaydın diyemiyorum çünkü o manyakla aranda o bağ olarak kaldığı sürece asla kurtulamazdın ondan.
annen sana destekmiş ne kadar güzel şanslısın artık yaralarını annen sarsın daha yaşın çok küçük umarım en kısa zamanda atlatırsın bunu

canım kurtulmuşsun çok şükür.. Aferin sana gözü kara kıozmışsın.. erkek gibi derler ya.. sakın kararından dönme, gelip sana yalvaracak da olsa dönme.. Onların yüzünden oldu bunların hepsi.. Allah yardımcın olsun..

allah yardımcın olsun....
çok üzüldüm ama kurtulmuşsun onlardan...

eminim o yaratık kapına gelecek,beni affet diye yalvaracak yakaracak ama sakın....
yaşadıklarını üzüntüyle okudum ama sonunda çok mutlu oldum
ilerde çok mutlu olacağına eminim yeter ki kendini böyle kimse için feda etme
hep aynı şeyleri yaşıcam diye korkma ama yine de temkinli davran bundan sonra ve daha çok gençsin,biraz daha zaman ver kendine yeni bir ilişki için
hakkında hayırlısı canım..

Her nekadar çok büyük bir günah işleyip bebeğini aldırmış olsanda Rabbim sonsuz Merhamet sahibi ve bağışlayıcıdır..Bol bol tövbe et...Ve iyi yanından bak olaya sen en doğru kararı verip ayrılmışsın..kurtulmuşsun..seni tebrik ederim...Daha 22 yaşındasın..çok güzel günler seni bekliyor...Senden 10 yaş büyük bir ablan olarak diyorum ki; eğer o adama geri dönersen ben bulup döverim seni

Canım benim, yaşadıkların kötü hem çok kötü ama geçecek. Zaman herşeyin ilacı, umarım çokta mutlu olursun ve sana değer veren bir eşten hayalindeki bebişe kavuşursun. Herşeyi Allah görüyor, sen canını sıkmamaya çalış...

en doğru kararı vermişsin o pislikten kurtulmakla yolda görsen dönüp bakma bile suratına Allahımdan bulsunlar

Okurken bile yüreğim sızladı bu genç yaşında neler çekmişsin böyle..

Şükret ki bu adi canavardan ve ailesinden kurtulmuşsun..

Şimdi geleceğe bak sadece ve mutlu olmaya çalış ailene dört elle sarıl onalrın varlığından güç al..

Şunuda söylemek istiyorum genç kızlarımıza,sakın olaki çok seviyorum diye lütfen erken yaşta evlilik yapmayın ne olur..

Sonuçları çok ağır oluyor maaleseff,tanıyın birbirinizi ona göre karar verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…