22 yaşındaki kuzenim kalp krizinden vefat etti, 70 bin Kelime-i tevhit topluyoruz

Birde şimdi eksilme toplam felan yazılmış anlamadım valla şimdi kaçtane okunmuş oldu nasıl hesaplayacağım acaba

Üzülmeyin, Dualar bölümünde değilmiş konunuz o yüzden kimse fark etmemiş, şimdi doğru bölüme taşındı, duvarımda da konunuzu paylaştım, görenler olacaktır inşallah
Allah razı olsun çok üzülmüştüm kimse yazmıyor diye de siteye girip bakmadım şu saatte dua ederken bir girip bakim derim o kadar mutlu oldum ki size anlatamam

Kızlar şimdi toplamda 27.500 tane okunmuş anladığım kadarıyla Allah hepinizden razı olsun Allah o güzel gönlünüze göre versin inşallah çok mutlu oldum Allah da sizleri mutlu etsin umudumda mekanı cennet olsun inşallah

Allah razı olsun çok üzülmüştüm kimse yazmıyor diye de siteye girip bakmadım şu saatte dua ederken bir girip bakim derim o kadar mutlu oldum ki size anlatamam
Allah hepimizden razı olsun, sitemizin kadınları dualarında cömerttir.

Rabbim kuzeniniz Umut’un mekanını cennet eylesin, sizlere anne babasına tüm ailesine sabırlar versin inşallah

Birde bu tevhitler bağışlandı mı yoksa toplandı mı ona göre bilgi verecem bizden okuyanlara
Toplam burada 27.500 okundu sizlerin okuması ile birlikte kaç oldu sayı

70 bin olunca siz bağışlamasını yaparsınız

Toplam burada 27.500 okundu sizlerin okuması ile birlikte kaç oldu sayı

70 bin olunca siz bağışlamasını yaparsınız
penyez hakkınız ödenmez, sizden de herkesin derdine, hastalığına nefesiyle duasıyla katkı sağlayanlardan da Allah razı olsun

Rabbim iyi niyetinizin yüreğinizin mükafatını nasip etsin hiç darda bırakmasın inşallah

Aminnnn aminnn Rabbim cümlemizi darda bırakmasın. iyiliklere, hayırlara vesile eylesin daima. Allah cümlemizden razı olsun mune ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…