22 yaşındayım 8 aylık evliyim boşanma kararı aldım YARDIM EDİN

sizce?

• ayrıl

• bi daha düşün

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Senin yerinde olsam napardım biliyor musun
Önce 2 rekat şükür namazı kılardım. Sonra aynaya bakıp "daha ben 22 yaşındayım ve Allah ömür verdiyse koca bir hayat var önümde" deyip keyfime bakardım.
Böyle bir ruh hastası yüzünden kendine eziyet etmene değer mi?

abla acabam yok boşanıcam ama hiçbir tutunacak dalım kalmasın ki pişman olmayayım diye uğraşıyorum. ama adamın umrunda değil ki. bi de sizlerden duymak istedim.
Çok iyi bir karar canm haklısın. Olsun kardeşim iyi yapmışsın. Bak ne güzel ailende arkandaymış. Gençsin çocuğun yok.
Sana hayatı zehir etmiş. Arkasını topla. Herşeyine katlan. Hastayım dediğinde bile inanmasın.
Gör bak canm nasıl hafifliyceksin. Zaman herseyin ilacı derler ya...
Rabbim inşiallah bu kandil gününde sana hayırlı olan kapıları açsın. Bundan sonra hersey gönlünce olsun. Sağlıklı sıhhatli huzurlu bir ömrün olsun kardeşim.
İnsiallah günün birinde hayatına bunların hepsini unutturacak biri çıkar karşına ve cok mutlu olursun canm

boşver şekerim çok doğru bir yolda ilerliyorsun hem daha şükür ki gençsin hayatının başındasın bundan sonra güzel bir şekilde ilerlersin inşallah

Bende 1 aylık evliyken boşanıyorum:/ seni çok iyi anlıyorum. Başta üzülebilirsin ama her gün azala azala gidiyor. Merak etme.
Onu hala seviyor musun? Yoksa kurtuldugunda oh be diyebilecek misin? Önemli olan bu bence.

Bende 1 aylık evliyken boşanıyorum:/ seni çok iyi anlıyorum. Başta üzülebilirsin ama her gün azala azala gidiyor. Merak etme.
Onu hala seviyor musun? Yoksa kurtuldugunda oh be diyebilecek misin? Önemli olan bu bence.
sevgim tabiki var hatta kendime bu yüzden çok kızıyorum. ama kalırsam birkaç ay ara ara üzüleceğim. gidersemse bütün ömrümce ağlayacağımı biliyorum.. Allah sana da sabır versin zor

Daha o kadar gençsiniz ve önünüzde öyle güzel seneler var ki...
insan dünyaya bir kere geliyor. yürümeyecek bir şey uğruna feda etmemeli. sizi el üstünde tutacak, pamuklara saracak , gözünden sakınacak birini hakediyorsunuz.
ne temizliği var, ne kadınlığı var , ne yemeği var me demek ya evcil hayvan mı almış eve beyefendi. o binde birini yapamaz eminim yine de beğenmez.
zaten dönmeniz için bir çaba da yok anlattığınız kadarıyla.
arkanızda aileniz de var.
köle gibi yaşamaya değer mi?

kurban olurum bebegim canınına kastın mı var ne geri dönmesi ..bir daha asla gitmeyeceksın oraya..bitmiştir

Kesinlikle arkana bile bakmıyosun hiçbir şekilde izini bırakma en iyi karar ikiniz için de boşanmak. Ayrıca antidepresan kullanıyormuşsun psikoterapiyi de öneririm düzelmeniz açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…