22 yaşındayım 8 aylık evliyim boşanma kararı aldım YARDIM EDİN

sizce?

• ayrıl

• bi daha düşün

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
"Sevgim hala var" cumlesi donme potansiyelinizin oldugu anlamina geliyor. O guzeller guzeli yasantiniza donun tabii.

Daha neyini düşünüyosun anlamadım. Aşık değilsin. Aşkından ölsen adam zaten seni aramıyor sormuyor artık. Sen mi adım atacaksın. Sana Yaşattığı her şey için haklıydın pişmanım özür dilerim barışalım Mı diyeceksin adım atıp? Sana demediği laf kalmamış. Hadi geldi af diledi pişman oldu diyelim ki öyle bir tavır asla olmaz bu insandan sana dediği lafları dinine yaşantına laf etmesini kaldırabilecek misin?

Baban biletini alacak mıymış diye sormuş ya, Sen o laf üstüne başını eğip adamdan bilet istemişsin ya ben şok üstüne şok yaşadım. Benim babam heralde hangi ülkedeysem atlar gelir o adamı boğazlardı beni de alır götürürdü. Bu tür şeylerin parayla ilgisi yok.

Senin konuşacak tartışacak bir şeyin kalmamış. Evliliğin bitmiş.

Şimdi kendini toplamaya çalış. Yurtdışı tecrüben varmış. Avrupada yüksek lisans programlarına başvur. Unut adamı. Okul hayatına dön. Genceciksin öğrenciliğini yaşa gez toz. Gerçek bir evlilik için önünde en az 5 6 yıl var.

Bir kere dönersen şiddet göreceksin ve hapis hayatı yaşayacaksın. Öncesinde bir iki günlük değişimle kandırılarak hamile kalacaksın, sonra da bebeğinle lohusa problemleri.. Ailene gitmene izin vermemeler, onlar geldiğinde saygısızlıklar, tr ye gelişinde sadece kendi ailesinde kalmalar derken 10-15 yıl sonra hastalanmış, yıpranmış, ruhen yaşlı ve yorgun gözün kararıp boşanacaksın...

Değer mi? Yüzünü bile bir daha gösterme..

insanların ne dediğini boşver varsın onlar yurtdışı zor geldi bilsinler
koca olmayı bilmeyen insana kul köle olmanın manası yok
çok gençsin hayat yeni başlıyor senin için

Bence kendine günah boşan kurtul daha yaşin ufak , kendini geliştirmene bak... Kimseyi cekmek zorunda değilsin ne insanlar var ailesi bile kabul etmiyor bence çok sanslisin ailen yaninda... Olmuyorsa zorlamamak gerek.

babam şundan dolayı sordu; eğer babam alırsa bu bileti bitmiştir dönüşü olmaz, hani oğlum emin misin açık kapı bırak" gibisinden. geri kalan tüm söylediklerinizde haklısınız. bende bunları başkalarından da duyup daha sağlam durmak için buraya yazdım.

ben de böyle düşünüyorum

Sakın boşanmaktan vazgeçme asla!!Ben okurken deli oldum sen yaşadın hepsini. Değmez inan ki değmez. Seni 8 ay içinde antidepresanlar kullanacak hale getiren adam bile diyemediğim bu şahısla bir ömür geçer mi hiç?Daha çok gençsin mahfetme hayatını. .bitir kurtul..

önümde hiç güzel örnek evlilik olmadı ki benim. belki de normali budur diye 8 ay ölene kadar bekledim kimseye bişey demedim. normali bu sandım...

beklentileriniz uyuşmamış.devam edersen onun istediği gibi yaşaman gerekiyor.katlanabilirsen devam et ama sevgi de yok belli ki ne uğruna katlanacaksın ki

beni kararımda netleştire bu zaten. dönmem için hiçbir sebebim yok...

Anladım şimdi. O açıdan düşünmedim ben kafada tüm gemileri yaktım. Eee o zaman açık kapı da bırakmamışsınız zaten dönecek bir durum yok. Artık kendine bak sadece hayatının toplasan 1 yılımı tutan bir adam.

önümde hiç güzel örnek evlilik olmadı ki benim. belki de normali budur diye 8 ay ölene kadar bekledim kimseye bişey demedim. normali bu sandım...

aslında normal diye bir şey yok. her ilişkinin dinamiği, herkesin kaldırabileceği şeyler farklı.
bence kıstas şu: ben bu ilişkide mutlu muyum? bu davranışları hayat boyu tolare edebilir miyim?
ilişkinizi düşünüp "hayır" diyorsanız ona göre yol alın.

Canım verilmiş sadakan varmış bence kurtulduğuna sevinmelisin gurbet ellerde dövse sövse ailen çıkıp gelemez seni salmaz belki eve bile hapsederdi kimsenınde ruhu duymazdı napardın ya onu öldürürdün ya kendini hayatın mahvoldurdu neler okuyoruz gazetelerde neler izliyoruz haberlerde daha gencecıksın hayatta hersey ınsanlar için düşünmemeye calıs terapıstten yardım al kariyer yap güçlü dur bu senin için bir imtihandı bundan sonra ki hayatın umarım çok guzel gecer burda mutluluk mesajlarını okuruz hersey gönlünce olsun

hayır ama bana ulaştığında kararımı söyledikten sonra hiç konuşma fırsatı vermedim. konuşma fırsatı verecektim..

Konuşmaya gönlü olan adam olur.. Bir arkadaşım istekleri karşısında evlenmekten vazgeçen çocuk için kendini suçladı, ama sonra aynı çocuk alasını başkasına yaptı.

Çocuk seni sevecek de onu kimse durdurabilir miydi... Kendini kandırma..

doğru...

davul bıle dengı dengıne
neden dengınle ve daha dıkkatlı zaman gecırdıkden sonra evlenmedınde acele ettın ahh ahh...
uzuldum senın adına ne karar verırsen ınsallah en ıyısı olur senın ıın

Çok üzüldüm gerçekten. .ne hakkı var size bunları yapmaya onun..eleştirel biriyse o kolay kolay değişmez. Bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…