22 yaşındayım 8 aylık evliyim boşanma kararı aldım YARDIM EDİN

sizce?

• ayrıl

• bi daha düşün

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

En dogru karari vermisdin zararin neresinden donersen kar

Ben en son care olarak bosanma fikrini dusunenlerdenim ama bosanmak senin icin en dogru karar olmus bence ne guzel ailende arkanda maddi sıkıntın yok kendi ayaklarinin ustunde durabilecek bi potansiyeldesin

Keske esiyle problemli her kadin bu imkanlara sahip olabilse

Allah yardimcin olsun insallah bundan sonra hersey yoluna girer

Ayy ayrılın gtsin bu adamdan
Cok gencsiniz kendinize zulum etmeyin
Gecmıs olsun kendinize dikkat edin

Canım ailen seni acı çek hasta ol diye evlendirmedi.benimde bi kız evladım var.ben onun saçının teli için dünyayı yakarım.sende kim bilir anne baban için ne kadar kıymetlisin.sakın geri dönme yaşın çok genç.hayatının baharında niye yaşayasın bunları.

Boşan tabiki de senin adına çok üzüldüm. Çok iğrenç bi insanmış. İnan böyle daha mutlu olursun

Mayıs ta tanışıp ağustos ta evlenmek nedir yahu?Üstelik yurt dışına gidip yerleşmek hiç akıl işi değil.Anket açmanız bile anlamsız elbette aklın yolu bir boşanmak ve ömür boyu bu adamın suratını görmemek.

Sakın donme bence geri dondugunde daha kotulerini yasaticak sana kendine yazik etme hayatini tek basina ailenle birlikte 0dan basla unut onu gitsin tekrar hayatina sokma

Şu erkeklerden nefret ediyorum nefret!
Konunu okuyunca nefretim depreşti..

Tabi ki ayrılıp bu evliliği unutmalısın..
Allah yardımcın olsun.

onun için kendinden geçmişin.
psikosomati resmen.
hayallerini takip et.
kimse için sağlığından olma.

Biz bitti desek de demesek de sen bu evliliğin bittiğinin farkındasın zaten. Her insan hata yapabilir, arkana bakma. Sana bir kere değer vermediyse sonra düzelmez, kıymet vermeyen insan hiç vermez. Eğer birgün sana ulaşırsa(olmaz ya) sakın ona kanma. Saygısı sevgisi olan insan, annesine senin için kullandığı terbiyesizce lafların birini bile söylemez. Senin yapacağın eğitiminle ilgili yarım kalan bir süreç varsa onu tamamla. Yoksa hemen bir iş bul, çalışmaya başla. Sosyal hayatına geri dön, arkadaşlarınla görüş. Bu sana iyi gelir. İncinmişsin, yorulmuşsun belli ki ama sakın eve kapanıp kendi kendine iyileşmeyi bekleme, iyileşemezsin daha kötü olur. Kendi başına başaramıyorsan terapi al mutlaka. Normal bir hayat için ne kadar çabalarsan o kadar çabuk kurtulursun bu ruh halinden. Kendi sağlığın mutluluğun herşeyden daha önemli unutma

İyi halt yedin aferin.
Derdin neydi ki 2 aydır tanıdığın adamla 22 yaşında evlendin mi bu kadar mı evlenme meraklısıydın?

Boşan boşan boşan durma.

Ailenle kal, iş bul, sosyal hayatına dön iyileşirsin.

herşey için çok gençsin bak ben 30 u geçrim bende boşanıyorum
herşeye baştan başlayabilirsin önünde güzel günler seni bekliyor

evet bende eşimin beni çok aramasını beni aramasını istedim ama zaten şu süreçte arayacak kişi
bize böyle davranmazdı öyle değil mi?

Neyi soruyosun yani. Bu durumda ıkıncı secenek olarak devam etmeyı düşünüuorsan biz de sana sorarız senı boşanmaktan caydran sebep be

Sen bunla basil tanistin?Onceden nasildi?Kac yasinda?Kazanci iyi degil mi orda?
Sen nerde yurtdisinda yasamistin?Okul vasitasiyla mi?Meslek sahibiysen orda denklik almaya calismadin mi?
Sevgisizdi adam anlattigina gore?

Belki annen gibi konuşacağım ama

Eliine işini alıp evleneydin böyle olmazdı. Sadece kocandan yana sıkıntın yok, çevren değişmiş, ülken değişmiş, hayallerin bile değişmiş bunu kaldırmak kolay değil

Senin hatalarin varmi?

Var. Ne yaptıysam yetenedim. Ve eşimin mğkemmeliyetçi olduğunu bilerek evlendim. Karşılıklı saygı anlayışla hallederiz sandım. Ama o benden annesi gibi bir EV HANIMI plmamı bekledi.. Nişanlıyken gördüğüm eksikleri düzeltiriz sandım. Kendi kendime yeterim sevsin yeter sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…