- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
bulduk o zaman sorunuben buna pek care bulamadim dogustan boyleyim yapcak bisey yok bazilari cok canayakin olur bazilari da iste benim gibi boyle buzdolabi, aslinda isime yariyo da erkekler yaklasamadigi gibi kizlar da tepeme binemiyo, arkadaslarim arasinda daha baskin olabiliyorum bu sayede :82: ama tabiki isterdim aslinda normal bi yuz ifadesiyle durdugumu sanirken insanlarin dovucek gibi baktigimi dusunmemelerini :)
bi de bence, sen de o ev arkadasinin arada bir guvenini zedelicek bisey soylesen, yani kircak incitcek bisey degil de, bi yapip baksan bakalim hala sana ayni sekilde davraniyo mu
eminim çok tatlı bi bayansındır
sadece kendine güvenmiyosun:))
bence de sadece kendine güvenmiyorsun, şişmanım demişsin ne kadar şişmansın bilmiyorum ama
eşim bana en az haftada bir ''cemre kilo al ya bu ne çocuk gibisin'' der, bi çok erkek azcık etli butlu seviyor yani, dahası gencsin ne olcak yani kiloymuş... verilir gider
ben evlendiğimde 64 kiloydum :)
maddi sorunları da boşver cnm bu sene mezun olursun inşallah sorun çıkmaz, işe girersin, hem maddi yönden rahatlarsın hem de yeni bi ortama girersin, yepyeni insanlar... belli olur, çıkar biri
bu zamanda adam gibi adam bulmak zor, bi sevgilin olsa da azıcık derdin olduğunda seni bırakıp gidebilirdi, bide bu canını yakardı
sadece biraz bunalmışsın sanırım, geçer ama hepimize olur ara sıra.
inan bunun güzellikle alakası yok, ne kızlar var sevgili buluyorlar ohoo...
saç rengini değiştir, takılar tak, bunlar çok pahalı şeyler değil
kilo problemin çok fazla mı ne kadar vs bilmiyorum ama, diyete gir ya da koyu renkler giy
bir de evet çok soğuk olunca korkuyor erkeklerben de soğuk biriyimdir ukala uyuz gözükürüm ama ben memnunum bundan
Keşke güzellik sadece fiziksel olsa onu değiştirebiliyorsun da
insanın karakteri huyu güzel olmadımı onu ne yapacan
Sorununun çözümü çok basit beğenmediğin taraflarını değiştirmek zayıflamak süslenmek
makyaj vs
Ruhsal yönden olsaydı sorunun işte onu düzeltmek çok daha zor olurdu...
Ve bnm en gıcık olduğum bayanın kendisine ben çirkinim demesi
bana göre insanın görüntüsünde bakışlarında bir havası omalı sönük kendine güvensiz durması
zaten onu dışa kötü gösterir...
Sen güzel bulmasanda kendini havanı yansıtmalısın inan bana insanın alımı havası duruşu bakışları
güzellikten daha çok dikkat çeker...
nekadar kafaya takma desekte biliyroumki takacaksın..bence kendine güvenmelisin...sanmıyorumki güzel olmadığına,mesela spor yürüyüş yapabilirsin biraz kilo verebilirsin.
sora kaşlarını bıyıklarını aldırıyormusun_?onları aldırabilirsin..daha sonra cildine birazcık özen gösterebilirsin.bir rimel bir ruj sürebilirsin,saçlarını düzleştirebilirsin(düzleştiricin yoksada ütüyle yapabilirsin)giyim tarzını bilmiyorum ama açıklarsan onlardada yardımcı olabiliriz.bu saydıklarım parayla falanda değil yani çok ufak bi miktar yeterli...rujunu marka değilde çok ucuz flormar rujlarndan alabilirsin..bi parfüm...vs. bukadar basit.daha güven duyarsın kendine..
ne biçim arkadaş ben olsam ara bulmaya filan çalışırım makul ölçüde aracılık yaparım,bu senden bi cacık olmaz diyor..asıl ondan hıyar olmaz..insanların enerjilerini emen kişilerden nefret ederim..
olmadı açıl kardeşim,red etse çok mu üzülürsün..yada boşver sen şuan hayelini kurduğun işe yoğunlaş,birazda sık dişini kilo ver bak nasıl iyi gelecek psikolojine..kendine güvende hissettiğin bi anda açıl..ben illa erkekden beklenmesi taraftarı değilim..bu ucuzluk deilki,duygularımı açıyorum karşılğı varsa var yoksa yoktur vesselam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?