Evet göbekten vurun dediler opu zamanı kullandığımız iğneler gibi göbek çevresine yaptımGöbeğe yakın mı kullandınız ?
Ay içim rahatladı ya yağ bazlı olduğunu bilmiyordum bunun, şaşırdım, gözle görülmüyo bile bakınca, aynaya bakarken yansımadan fark ettim şişliğiCanım hoş geldin ‘Progestan Kulübü’neŞişlik, dokununca acı, minik top gibi yumrular = hepsi bizde de var! Kızarıklık ve ateş yoksa panik yok. O iğne bildiğin yağ torbası gibi, vücut ‘bu ne ya?’ diye sindirmeye çalışıyor. Ben de bazen buz koyuyorum, bazen ‘sen de hoş değilsin ama işin var’ deyip geçiyorum Ama şişlik büyürse, ateş olursa hemen doktoru ara tabii. Hepimiz aynı gemideyiz valla!
Ay valla içim ferahladı mesajı okurkenArkadaşlar, şu gün bir an önce geçse de o pozitif sonucu görüp içimizde büyük bir rahatlama yaşasak ya…Bu bekleyiş, sabır gerçekten hormondan da zor geliyor bazen, ruh halimiz rollercoaster gibi Her sabah uyanır uyanmaz içimden ‘Acaba bugün mü olacak, şansımız dönecek mi?’ diye geçiyor. Gün boyu aynı soruyu kendi kendime sorup duruyorum; bazen umutla, bazen endişeyle, bazen de ‘Yeter artık!’ diyerek Biliyorum, bu süreçte herkesin kalbi aynı heyecanla atıyor, her birimiz aynı yolda yürüyoruz. İnanıyorum ki hepimiz o iki çizgiyi gördüğümüzde, bu stresli günler geride kalacak ve yüzümüzde kocaman bir gülümseme olacak. O zaman anlarız ki, tüm o zorluklara, bekleyişlere, duygusal dalgalanmalara değmiş. Hepimizin duaları kabul olsun, güç verici olsun birbirimize bu yolculukta. Dayan, sabret, çünkü birlikteyiz ve her şey çok güzel olacak
Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif sonuç alıp sağlıkla kucağımıza almak nasip olurBenim de birinci günüm
Hadi geçmiş olsun, aramıza hoşgeldinBen de 24 haziranda tek donmuş 3. gün embriyosu transferi ile aranıza katılıyorum. Güzel haberlerimizi birlikte paylaşırız inşallah
HoşbuldukHadi geçmiş olsun, aramıza hoşgeldintest gününüz ne zaman? Benim de 3. Gün embriyosuydu test için 5 Temmuz dediler
Ben kullanıyorum ama kalçadan iğneKızlar aranızdan progesteron iğne kullanan var mı? Bugün karından vurdum, hafif şişlik var acıyo dokununca ama kızarıklık falan yok diye birkaç gün takip edin ateşiniz çıkarsa arayın dediler, normal mi bu şişlik acaba?
Ben de bugün transfer oldummMerhabalaaar, mayıs başı başladığımız sürece devam ediyoruz, 2 tane 8 hücreli 3. gün embriyomuz var, 23 Haziran’da donmuş embriyo transferi yapılacak, ilk denememiz çok heyecanlıyım aynı gün ya da 1-2 gün önce sonra transferi planlanan varsa bu süreci birlikte takip edelim isterim
Hadi geçmiş olsun, hoşgeldin aramızaBen de bugün transfer oldumm
Ben de bugün transfer oldummMerhabalaaar, mayıs başı başladığımız sürece devam ediyoruz, 2 tane 8 hücreli 3. gün embriyomuz var, 23 Haziran’da donmuş embriyo transferi yapılacak, ilk denememiz çok heyecanlıyım aynı gün ya da 1-2 gün önce sonra transferi planlanan varsa bu süreci birlikte takip edelim isterim
Hadi geçmiş olsun, hoşgeldin aramızakaçıncı gün embriyosu transfer edildi, test günün ne zaman
Ben de bugün transfer oldumm
3.gün embriyosu ama çok iyi kalite değil, doktor çok olumlu konuşmadıHadi geçmiş olsun, hoşgeldin aramızakaçıncı gün embriyosu transfer edildi, test günün ne zaman
Bende ağustosta 3. Gün embriyo transferi olacağım inşallah sizinde umarım güzel haberleriniz olur. Tutunması için var mı yaptığınız ilaç ve kür yada vitamin özel yemekler?Benimki de 3. Gün embriyosu, ilk denemem heyecanla bekliyorum test tarihini şimdiden5 Temmuz test günüm
Bende ağustosta 3. Gün embriyo transferi olacağım inşallah sizinde umarım güzel haberleriniz olur. Tutunması için var mı yaptığınız ilaç ve kür yada vitamin özel yemekler?Benimki de 3. Gün embriyosu, ilk denemem heyecanla bekliyorum test tarihini şimdiden5 Temmuz test günüm
Hiç belli olmaz lütfen ümidini yüksek tut3.gün embriyosu ama çok iyi kalite değil, doktor çok olumlu konuşmadızaten bir embriyom vardı.
Test günüm 7 temmuz
Ben de bugün transfer oldumm
Geçmiş olsuuuunnn hoşgeldin3.gün embriyosu ama çok iyi kalite değil, doktor çok olumlu konuşmadızaten bir embriyom vardı.
Test günüm 7 temmuz
Sen de hoşgeldinnnnBende ağustosta 3. Gün embriyo transferi olacağım inşallah sizinde umarım güzel haberleriniz olur. Tutunması için var mı yaptığınız ilaç ve kür yada vitamin özel yemekler?
İnşallah canım, hepimiz için en güzel şekilde sonuçlansın bu süreçHadi hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif sonuç alıp sağlıkla kucağımıza almak nasip olursizin test ne zaman? Kaçıncı gün embriyosu? Benim 29u test, 5.gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?