- 3 Mayıs 2024
- 137
- 33
- 18
- 31
hiç sıkmayın canınızı allahın izniyle olacağı varsa her türlü oluyor,öyle yürümekle çok ciddi ağırlık taşımadığın sürece bişey olmaz,ben ilk ikisinde pozitif almıştım ama kromozamla sıkıntılardan dolayı 6 haftada düşük yaşadım.Kızlar merhaba bende 24 haziranda transfer oldum. 3 gündür genellikle uzanıyorum tuvalet ve yemek dışında. Ama dün tuvalette biraz ikinmak zorunda kaldım hemen surup aldık endiselendim bisey olmuş mudur diye. Sabahta dalgınlıkla vantilatör u odadan odaya taşıdım 10 adım. Kafayı yiyeceğim ya zarar veriyosam çok emek verdik nolur dua edelim hepimizin sağlıkla bebekleri olsun
Teşekkür ederim ağlıyorum somra ağlamak kötü etkiler diye üzülüyorum çok zor bu süreçhiç sıkmayın canınızı allahın izniyle olacağı varsa her türlü oluyor,öyle yürümekle çok ciddi ağırlık taşımadığın sürece bişey olmaz,ben ilk ikisinde pozitif almıştım ama kromozamla sıkıntılardan dolayı 6 haftada düşük yaşadım.
hiç yatmadım transfer sonraki gün işe başladım ve iş yerim evime bir buçuk saatlik uzaklıkta
Haber ver mutlakaCanım ben de şimdi kan vermeye gidicem koyulaştı testlerim. Aslında vermicektim ama şehir dışına çıkıcaz oralarda uğraşmıyım diye işte
Valla bilmiyorum ki, inanılmaz şiş hissediyorum, ara ara mide bulantıları, bugün sabah koku hassasiyeti başladı, göğüslerim inanılmaz şişti bi deSen nasılsın? Var mı belirti falan? Gerçi belirtiye pek takılmaya gerek yok benim varla yok arasıydı, anlayamıyordum
Umutsuzluğa kapılmıyoruz, endişelendiysek doktorumuzu arıyoruz, ve bebişlerimiz tutunsun diye dua ediyoruzKızlar 4. Günündeyim ve akıntı gelmeye balşadı sarı beyaz.. adet sancısıda yokluyor.. ilk transferimde oldumu hatırlamıyorum gün geçtikçe neden umudum tükeniyor şimdi benim
Çıktı mı sonucuuuun ? Ay ben heyecanlandım beklerkenCanım ben de şimdi kan vermeye gidicem koyulaştı testlerim. Aslında vermicektim ama şehir dışına çıkıcaz oralarda uğraşmıyım diye işte
Canım yeni çıktı sonuç transferin 7.günü 118Çıktı mı sonucuuuun ? Ay ben heyecanlandım beklerkençok güzel çıkar inşallah
Yaaaa okurken kalbim ağzıma geldi çok sevindimmCanım yeni çıktı sonuç transferin 7.günü 118
Hahahahshah tek transferrrr eşim de sürekli öyle diyor saçmalama diyorumYaaaa okurken kalbim ağzıma geldi çok sevindimmGüzelce büyüsünler inşallah aaa büyüsünler yazdım Gözün aydın
Canııımmm çıktı sonuç 118Haber ver mutlaka
Çok güzel hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinler inşallahCanııımmm çıktı sonuç 118
Teşekkür ederim canımÇok güzel hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinler inşallah
Hiiiii nasıl sevindiiiiimmmmCanım yeni çıktı sonuç transferin 7.günü 118
Canım benim edicem. Amiiin inşallah rabbim hepimize nasip eder. Sizin haberlerinizi de bekliyorumHiiiii nasıl sevindiiiiimmmmAllah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin darısı başımıza, bizim için de dua edin bol bol
Canım sen kan verdin mi silik çıkmıştı testin, var mı bi gelişme?
Kan verdim bugün, 47 çıktı değerim.Canım sen kan verdin mi silik çıkmıştı testin, var mı bi gelişme?
Kaçıncı gününde çıktı canım hadi hayırlısı olsunKan verdim bugün, 47 çıktı değerim.
2 Temmuz’da tekrar kan vereceğim
21 Hazirandaydı transferim. 7. Gün bugünKaçıncı gününde çıktı canım hadi hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?