23 Haziran’da transfer yapılacaklar gelin birlikte bekleyelim ✨

hiç sıkmayın canınızı allahın izniyle olacağı varsa her türlü oluyor,öyle yürümekle çok ciddi ağırlık taşımadığın sürece bişey olmaz,ben ilk ikisinde pozitif almıştım ama kromozamla sıkıntılardan dolayı 6 haftada düşük yaşadım.
hiç yatmadım transfer sonraki gün işe başladım ve iş yerim evime bir buçuk saatlik uzaklıkta

Teşekkür ederim ağlıyorum somra ağlamak kötü etkiler diye üzülüyorum çok zor bu süreç

Kızlar 4. Günündeyim ve akıntı gelmeye balşadı sarı beyaz.. adet sancısıda yokluyor.. ilk transferimde oldumu hatırlamıyorum gün geçtikçe neden umudum tükeniyor şimdi benim

Sen nasılsın? Var mı belirti falan? Gerçi belirtiye pek takılmaya gerek yok benim varla yok arasıydı, anlayamıyordum
Valla bilmiyorum ki, inanılmaz şiş hissediyorum, ara ara mide bulantıları, bugün sabah koku hassasiyeti başladı, göğüslerim inanılmaz şişti bi de hepsini ilaca bağlıyorum şimdilik zaten çok erken daha 3. Gün embriyosu, transfer+4 olduk bugün

Kızlar 4. Günündeyim ve akıntı gelmeye balşadı sarı beyaz.. adet sancısıda yokluyor.. ilk transferimde oldumu hatırlamıyorum gün geçtikçe neden umudum tükeniyor şimdi benim
Umutsuzluğa kapılmıyoruz, endişelendiysek doktorumuzu arıyoruz, ve bebişlerimiz tutunsun diye dua ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…