23 Yaşında Boşanmak İsteyip de Boşanamamak

martta annenizin evine dönmüşsünüz. ve bu adam sizi onu aldatmakla da suçlayan adam. ama ne hikmetse yine kocanın yanındasınız. gerçekten bazı kadınları anlamıyorum.

Sizin yerinizde olsam bir tane ikinci el mobilyaci bulur 300-500 ne verirlerse yatak odasını esim yokken satarım .Esiniz isteyken gelip götürsünler, saatini siz ayarlayın, hemen paranizi alıp cebinize koyun ve dogru bir karakola gidin, once darp raporunuzu alın, sonra anne ya da ablaya gidin, bunu yapmıyorsanız, 4-5 binlik birikiminiz varmış, gidin annenizin olduğu sehirde bir apart tutun, 6 aylık ücreti paranızda peşin ödeyin, davanızı acın, iyi kotu bir is bulun, hemen her ilde toplum yararına projeler adı altında 9 aylık isler oluyor, iskurun sitesinden once onu kontrol edin, bu aylarda hemen her ilde var o alimlar.

Ise başlayın, biriktirmeye çalışın, gerisi gelecektir. Hattınızı değiştirin, asla iletişim kurmayın, bosaninca babanızdan kalan maaşı da alın. Meslek edindirme kurslarına bakin, günlük belli bir ücret karşılığı kursa gidip meslek edinebilirsiniz.

Siz yeter ki kurtulmak isteyin, inanın pek cok alternatif var önünüzde. Bir günlük araştırmaya ve sağlam bir plan yapmaya bakar. Birazcık da cesaret lütfen. Zaten şiddet goruyormussunuz, inanın daha kötü olmaz.

Hala karariniz net gibi gelmedi bana boşanmak istemiyorsanız bile burnunun sürmesi lazım seni kaybetme korkusunu size varsa verdiği değeri hatirlatmaniz lazım..

Kadın kimseye emanet değildir. Siz ve sizin gibilerin bu ataerkil dili ve akli yuzunden kadinlar bugun dayak yiyor, asagilaniyor, ozgurlukleri insanliklari kisitlaniyor. Rica ediyorum savundugunuz seyin biraz altini doldurun.
Emanetmis, ben emanet falan degilim kimseye. Kendime emanetim, yarın ahirette hesabimi bana sorcaklar kocama değil. Siz emanet misiniz ? Kim birakti sizi emanet? Kocanizdan önce kime emanetiniz? Nasıl yakistiriyorsunuz böyle seyleri kendinize.
Ay boş boş konuşma yaa yada cahilligini serme ortaya belli ki orda güç ten dolayı bı ima var kadınla erkeğin gücü yaratilis olarak hicbizaman eşit olmadi ondan bahsediyorum..niye anlatiyosam sana belli ki kapasite yok hadi canım hadiii yolunaa

Ay boş boş konuşma yaa yada cahilligini serme ortaya belli ki orda güç ten dolayı bı ima var kadınla erkeğin gücü yaratilis olarak hicbizaman eşit olmadi ondan bahsediyorum..niye anlatiyosam sana belli ki kapasite yok hadi canım hadiii yolunaa
Siz benimle böyle konuşamazsıniz. Dilerim hak ettiğiniz hayati hak ettiginiz insanlarla bir mal gibi emanet edilip yaşarsınız. Aynı istediğiniz ve savundugunuz gibi.
Ayrıca mesajinizi şikayet ettim. Uyarı gelirse benden yani, haberiniz olsun.

Öncelikle bir an önce o evden kaç kurtul canını kurtar..
Bir süre devlete sığın..O prosedürler nedir bilmiyorum ama o evde kalmaktan daha iyidir.
Yasin henüz genç bir iş bulur çalışır düzene sokarsin yavaş yavaş hayatını.
O şerefsiz adaminda Allah belasını versin
Uzaklaştırma da iste tek başına da olsan başaramayacağın hiç bir şey yok
Her cumlenize katiliyorum.
Darp raporu alip bosanma davasi da acsin

Darp raporu alın. Sonra bir işe girin. Hattınızı değiştirin. Ayrılma Davası açın.

Siz benimle böyle konuşamazsıniz. Dilerim hak ettiğiniz hayati hak ettiginiz insanlarla bir mal gibi emanet edilip yaşarsınız. Aynı istediğiniz ve savundugunuz gibi.
Ayrıca mesajinizi şikayet ettim. Uyarı gelirse benden yani, haberiniz olsun.
msjımı şikayet eden ettiniz ya uyarı fln olmadı yada ban hevesinizi kırmış olucam ama biraz fazla mı önemsediniz kendinizi acaba

Direk boşanma davası kardeşim. Şuan zor yazıyorum ağrım var diyecek kadar fiziksel şiddetin olduğu bir evde durmayın, neyseki çocuk yok. Ablanızın yanında bir süre idare edersiniz bence, bir iş bulup çalışırsınız. Hiçbişey bu zalimlikten daha ağır olamaz.

lutfen olmeyi beklmeyin.kendinize acimayin harekete gecin o evden o asagilik mahlukdan kurtulun.anneniz nasil anne ya icim almiyor boyle kadinlari.onun yanina gidin anneniz o.anne de yardim etmesse el ne yapmaz..yazik etmeyin daha cok cok gencsin..hepsinu unutur calisir hayatini kurarsin..sakin cocuk yapma sakinnn

Back
X