- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi roseofheavennn
martta annenizin evine dönmüşsünüz. ve bu adam sizi onu aldatmakla da suçlayan adam. ama ne hikmetse yine kocanın yanındasınız. gerçekten bazı kadınları anlamıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay boş boş konuşma yaa yada cahilligini serme ortaya belli ki orda güç ten dolayı bı ima var kadınla erkeğin gücü yaratilis olarak hicbizaman eşit olmadi ondan bahsediyorum..niye anlatiyosam sana belli ki kapasite yok hadi canım hadiii yolunaaKadın kimseye emanet değildir. Siz ve sizin gibilerin bu ataerkil dili ve akli yuzunden kadinlar bugun dayak yiyor, asagilaniyor, ozgurlukleri insanliklari kisitlaniyor. Rica ediyorum savundugunuz seyin biraz altini doldurun.
Emanetmis, ben emanet falan degilim kimseye. Kendime emanetim, yarın ahirette hesabimi bana sorcaklar kocama değil. Siz emanet misiniz ? Kim birakti sizi emanet? Kocanizdan önce kime emanetiniz? Nasıl yakistiriyorsunuz böyle seyleri kendinize.
Siz benimle böyle konuşamazsıniz. Dilerim hak ettiğiniz hayati hak ettiginiz insanlarla bir mal gibi emanet edilip yaşarsınız. Aynı istediğiniz ve savundugunuz gibi.Ay boş boş konuşma yaa yada cahilligini serme ortaya belli ki orda güç ten dolayı bı ima var kadınla erkeğin gücü yaratilis olarak hicbizaman eşit olmadi ondan bahsediyorum..niye anlatiyosam sana belli ki kapasite yok hadi canım hadiii yolunaa
Her cumlenize katiliyorum.Öncelikle bir an önce o evden kaç kurtul canını kurtar..
Bir süre devlete sığın..O prosedürler nedir bilmiyorum ama o evde kalmaktan daha iyidir.
Yasin henüz genç bir iş bulur çalışır düzene sokarsin yavaş yavaş hayatını.
O şerefsiz adaminda Allah belasını versin
Uzaklaştırma da iste tek başına da olsan başaramayacağın hiç bir şey yok
msjımı şikayet eden ettiniz ya uyarı fln olmadı yada ban hevesinizi kırmış olucam ama biraz fazla mı önemsediniz kendinizi acabaSiz benimle böyle konuşamazsıniz. Dilerim hak ettiğiniz hayati hak ettiginiz insanlarla bir mal gibi emanet edilip yaşarsınız. Aynı istediğiniz ve savundugunuz gibi.
Ayrıca mesajinizi şikayet ettim. Uyarı gelirse benden yani, haberiniz olsun.