- 28 Mayıs 2023
- 27
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi Mutlukelebe
-
Merhaba bende 27 mayısta transfer oldum çift embriyo 4aa 4aa 6 Haziran test tarihim benimde transferden beri kasık ağrım var adet olacak gibi hayırlısı olsun hakkımızda24 mayıs 2023 te 4aa ve 4ab kalitede çift embriyo transferi oldum benimle aynı bugün transfer gününü saymazsak 3.günü ara ara kasık ağrım ve bel ağrım oluyo çok heyecanlıyım inşallah bebeğim bsnimledir güzelce tutunmuştur yada tutunmuşlardır bilmiyorum benimle aynı gün transfer olan var mı
Merhaba sabah test verdim negatif çıktıbenimde öyle olmuştu ama olmadı inşAllah sizin pozitif
Üzüldüm hakkımızda hayırlısı bende kan verdim bekliyorumMerhaba sabah test verdim negatif çıktıbenimde öyle olmuştu ama olmadı inşAllah sizin pozitif olur
İnşallah canım benim de sürekli kasık ağrım olmaya başladı ama bence olumlu olduğu için diye yoruyorum benMerhaba bende 27 mayısta transfer oldum çift embriyo 4aa 4aa 6 Haziran test tarihim benimde transferden beri kasık ağrım var adet olacak gibi hayırlısı olsun hakkımızda
Allah tez zamanda hayırlı evlatlarımız olmasını nasip etsin inşallah canım üzülmeMerhaba sabah test verdim negatif çıktıbenimde öyle olmuştu ama olmadı inşAllah sizin pozitif olur
Sizin test tarihiniz ne. Ve ben bugün yatmayı bıraktım artık evde dolaşıyorum kendi işlerimi yapmaya başladım tabi yine de dikkat ediyorum ağır falan kaldırmıyorum ilk üç gün yattımİnşallah canım benim de sürekli kasık ağrım olmaya başladı ama bence olumlu olduğu için diye yoruyorum ben
Sonucunuz çıktı mı umarım pozitiftirÜzüldüm hakkımızda hayırlısı bende kan verdim bekliyorum
Amin inşAllahAllah tez zamanda hayırlı evlatlarımız olmasını nasip etsin inşallah canım üzülme
Bende artık ev işlerimi yapıyorum canım ilk 3 gün yattım bende 4 haziran test tarihim benimSizin test tarihiniz ne. Ve ben bugün yatmayı bıraktım artık evde dolaşıyorum kendi işlerimi yapmaya başladım tabi yine de dikkat ediyorum ağır falan kaldırmıyorum ilk üç gün yattım
Kan değerim 169 çıktı pozitif şimdilik yarın tekrarlayacam testi mi çok şükür Allah'ımaSonucunuz çıktı mı umarım pozitiftir
Kan değerim 169 çıktı pozitif şimdilik yarın tekrarlayacam testi mi çok şükür
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKan değerim 169 çıktı pozitif şimdilik yarın tekrarlayacam testi mi çok şükür Allah'ıma
Taze transfer miydi?22 mayısta transfer oldum az önce erken gebelik testi yaptım negatif cıktı
Amin inşallahGözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hayır dondurulmusTaze transfer miydi?
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz canımmerhaba ben de 25 mayısta tek transfer oldum, test günüm 5 haziran, sabırla beklemeye çalışıyorum :)
Hayırlı olsun inşallahmerhaba ben de 25 mayısta tek transfer oldum, test günüm 5 haziran, sabırla beklemeye çalışıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?