- 26 Nisan 2023
- 469
- 573
- 23
- 34
- Konu Sahibi Tatli Hayat
-
Merhaba ben 22 sinde oldum bel ağrısı bacak ağrısı felan var dayanamayıp bugün 7. Gün diye erken gebelik testi yaptım hiçbirşey çıkmadı sanırım olmadı bu ikinci denemem 2 tane 5. Gün embriyosuMerhaba 24 nisanda transfer oldum. Dondurulmuş 5.gün embriyosu. Bu tarihte transfer olanlar süreci nasıl geçiriyorsunuz??
Bende yapacağım ama idrar testine cesaret edemiyorum 8.gün kan vereceğim heraldeMerhaba ben 22 sinde oldum bel ağrısı bacak ağrısı felan var dayanamayıp bugün 7. Gün diye erken gebelik testi yaptım hiçbirşey çıkmadı sanırım olmadı bu ikinci denemem 2 tane 5. Gün embriyosu
Bence bekleyin gününüzü belki geç döllenmiş olabilir bir sürü şeyler yazılıyor burda hayırlısı olsun sizin içinMerhaba ben 22 sinde oldum bel ağrısı bacak ağrısı felan var dayanamayıp bugün 7. Gün diye erken gebelik testi yaptım hiçbirşey çıkmadı sanırım olmadı bu ikinci denemem 2 tane 5. Gün embriyosu
İnşallah hayırlısı olurBence bekleyin gününüzü belki geç döllenmiş olabilir bir sürü şeyler yazılıyor burda hayırlısı olsun sizin için
Çoğu kişide belirti olmayabiliyormuş Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısıyla kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah sabırla bekliyoruz benimde 4 Mayıs test günüm pek umudum yok hayırlısıBenim de 24 Nisan transfer tarihim . 5. Gün dondurulmuş embriyo 2 adet transfer edildi. Ama herhangi bir belirtim yok. 6 mayısa kan tahlili verdiler
İdrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyor böyle çok örnek var ilaçları bırakmayın ben 25 nisnda transfer oldum hiç bir belirti yokMerhaba ben 22 sinde oldum bel ağrısı bacak ağrısı felan var dayanamayıp bugün 7. Gün diye erken gebelik testi yaptım hiçbirşey çıkmadı sanırım olmadı bu ikinci denemem 2 tane 5. Gün embriyosu
Amin inşallah hepimizin gönlüne göre versin Rabbim. Bence morali yüksek tutmak gerekiyor. Her gün karnımda bebek var gibi konuşuyorum, olumlama yapıyorum :) Bir bilinçaltı uzmanı transfer gününden sonra olumlama yapmamı önerdi. Bakalım test gününe kadar da idrar testi yapmayı düşünmüyorum.Çoğu kişide belirti olmayabiliyormuş Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısıyla kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah sabırla bekliyoruz benimde 4 Mayıs test günüm pek umudum yok hayırlısı
Amin inşallah hepimizin gönlüne göre versin Rabbim. Bence morali yüksek tutmak gerekiyor. Her gün karnımda bebek var gibi konuşuyorum, olumlama yapıyorum :) Bir bilinçaltı uzmanı transfer gününden sonra olumlama yapmamı önerdi. Bakalım test gününe kadar da idrar testi yapmayı düşünmüyorumÇoğu kişide belirti olmayabiliyormuş Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısıyla kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah sabırla bekliyoruz benimde 4 Mayıs test günüm pek umudum yok hayırlısı
Çıkan kişiler var ama bence en azından 10.gün beklenmeli diye düşünüyorum. Ben kan testiyle öğreneceğim, bekleyeceğim.kızlar 24 nisanda transfer olup sonuç alan var mı? Ben 5. Embriyosu transfer oldum ama test yapmak için erken mi?
Suyu mu az içiyorsun acaba ? Ya da aldığımız ilaçların etkisi de olabilir belkiMerhabalar bende 24.ünde transfer oldum. 2 gündür inanılmaz başım ağrıyor. Sizde de baş ağrısı oldu mu acaba?
Merhaba hiç test yaptınızmı?Benim de 24 Nisan transfer tarihim . 5. Gün dondurulmuş embriyo 2 adet transfer edildi. Ama herhangi bir belirtim yok. 6 mayısa kan tahlili verdiler
Suyu az içmekten olma ihtimali yüksek çok ilaç kullanıyoruz çünkü. Stres yaptıysanız oda tetikleyebilirSuyu mu az içiyorsun acaba ? Ya da aldığımız ilaçların etkisi de olabilir belki
Merhaba bende yarın kan tahlili yaptıracağım sonucu yazarım 24 nisanda 5.gün embriyosu transfer edildikızlar 24 nisanda transfer olup sonuç alan var mı? Ben 5. Embriyosu transfer oldum ama test yapmak için erken mi?
Dualarım sizinleMerhaba bende yarın kan tahlili yaptıracağım sonucu yazarım 24 nisanda 5.gün embriyosu transfer edildi
Ben kan verdim bugün sonucum 86 çıktı 8.günümİnşallah hayırlısı olursizin içinde çok dua edicem umarım bebişlerimiz bizimledir
Ben kan testi verdim sabah 86 çıktı sonucumDualarım sizinleumarım güzel haberlerizi alırız benim daha yapacak cesaretim yok. Bekliyorum doktorun verdiği tarihi
Bende 24 niasanda transfer olmuştum bugün kan verdim dayanamayıp sonucum 86 çıktı☺kızlar 24 nisanda transfer olup sonuç alan var mı? Ben 5. Embriyosu transfer oldum ama test yapmak için erken mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?