24 nisanda transfer olanlar!!

Evet kızlar idrar testim pozitif bakalım kanıda perşembe vericez hayırlısıyla alırız inşallah kucaklarımıza hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum Rabbim gönlünüze göre versin

Evet kızlar idrar testim pozitif bakalım kanıda perşembe vericez hayırlısıyla alırız inşallah kucaklarımıza hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum Rabbim gönlünüze göre versin
Çokkk sevindimmm tebrik ederimmbaşka test yaptırıp sonuç alan varmııı?

Tebrik ederim, umarım kan testiniz de çok güzel gelir ben de sabırla ve heyecanla cumartesi gününü bekliyorum

Kan verdim sonucum 111 çıktı cumartesi tekrar vereceğim Rabbim kısmet eder inşallah sağlıklı ilerler
Tebrik ederim rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah çift embriyo mu koydurdunuz? Benimde transferim mayısta çift embriyo koyulacak heycanlıyım

Çokk sevindimmm inşş güzel olur herşeyybenimde ctesi 12.günüm bakalım yükseldimi sonucum
Ben de yarın kan tahlili vericem 12. Gün olucak. Karnımda heyecandan kelebekler uçuşuyor aynı gün transfer olduğum bir arkadaşımda lekelenme olmuş o negatif haberini verdi . Biraz endişelendim ama inşallah güzel haberlerle gelirim

Güzel haberler gelecek ben inanıyorum

Merabalar ben de 25 nisan da transfer olmuştum yarın tahlil vericem başlarda belirti vardı ama şu an da yok bilemiyorum artık ne olacak yarın öğrenicem herşeyi

Merabalar ben de 25 nisan da transfer olmuştum yarın tahlil vericem başlarda belirti vardı ama şu an da yok bilemiyorum artık ne olacak yarın öğrenicem herşeyi
Belirti aramayın bence zaten ilk aylarda belirti olmuyormuş. Her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için umarım çok heyecanlıyım ben de bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…