Amin teşekkür ederim inşallah Allahim sonuna kadar sevindirsinÇok stres yapma kendine bebeğinde etkilenmesin ben burda çok okudum düşük değerler öğrenip birden yükselen herkesin farklı oluyor gelişimi sakince çarşamba gününü bekle dilerim Rabbim yüzüne baksın inşallah Rabbim oldurmayanı oldursun inşallah
Amin amin inşallah bol bol duaAmin teşekkür ederim inşallah Allahim sonuna kadar sevindirsin
Hiç yoktu canımm 8. Gün sadece gece sol tarafımda çok ağrı oluu ondan korktum zaten ertesi gün test vermeye kesin krar verdimYaa çok mutlu oldum sağ salim kucağınada almak nasip olsun
Belirtin hiç yoktu demi seninde
Anladım canım senin adına çok sevindim bende Perşembe günü vericem kanka çıkar demi transfer günüyle beraber 7. gün olacakHiç yoktu canımm 8. Gün sadece gece sol tarafımda çok ağrı oluu ondan korktum zaten ertesi gün test vermeye kesin krar verdim
Allah razı olsun ediyorum dua ve Meryem Yusuf suresi çok dinliyorum tabi ki Allahtan umit kesilmez sonuç alirsam tabi kide haber veririm sizede çok teşekkür ederim dilekleriniz içinAmin amin inşallah bol bol duaet dilerim Rabbim seni sevindirsin inşallah sağlıklı hayırlı güzel bir gebelik geçirirsin Allah’ın izniyle ama sakin kalman çok önemli düşünüp üzme kendini gün ola harman ola demişler Allahtan ümit kesilmez eğer bir sonuç alırsan beni etiketle canım
Sonucun cıktı mı canım inşallah cok iyidirAcıl gittim ve sonuç 48.8 sizçe düşük mi değer istanbulda yaptiğim tüp Bebek merkezine aradim çarşanba tekrar git kan var düşük çikmiş değerin dedi
Merhaba evet çıktı 28 de muayene ye git doktor kese gorsun dedi İnşallah güzel ilerleyecezSonucun cıktı mı canım inşallah cok iyidir
Bende her gün uyuyorum öğledrn sonra 1-2 saatSurekli uykum geliyor sizde var mı böyle durum hanımlar
Çok geçmiş olsun devlette görülmemesi normal ultrason aletleri iyi olmuyor rahim genişlediği içindir umarım lekelenme progesteron içerikli iğneler bol su ve dinlenme iyi gelir sonucun da inşallah güzel çıkarBenim bugün kanamam oldu doktora gittim keseyi henüz göremedim dedi, beta istedi sonucu bekliyorum bakalım ne olacak.
Devlete değil liv hospital ulusa gittim. Bugün kendi doktorumla görüştüm. Keseyi görememiş olabilir daha küçüktür dedi. Betam 35 bin küsür çıktıÇok geçmiş olsun devlette görülmemesi normal ultrason aletleri iyi olmuyor rahim genişlediği içindir umarım lekelenme progesteron içerikli iğneler bol su ve dinlenme iyi gelir sonucun da inşallah güzel çıkar
Moralini bozma canım maşallahı varDevlete değil liv hospital ulusa gittim. Bugün kendi doktorumla görüştüm. Keseyi görememiş olabilir daha küçüktür dedi. Betam 35 bin küsür çıktı
Bilemiyorumki bu değerde kese görünmez miydi amaann kafam çok karışıkMoralini bozma canım maşallahı var
Moralini bozma 5. Gün embriyosunda 7. Gün negatif almıştım. Seninde bence 9. Günde normal negatif alman bekle 3-4 gün dahaSelam hanımlar, öncelikle Rabbim bu mübarek aylarda isteyen hak eden herkese annelik duygusunu nasip etsin. Ben 10 Mart pazartesi günü 3. Gün embriyo transferi oldum. Üniversite hastanesinde işlem yapıldı ve sadece embriyomun transfere uygun olduğu söylendi ancak kalitesi hücresi vs bilmiyorum transfere uygun kalitede dendi. Bugün 9. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif. Cuma günü kan tahlili için gideceğim zaten ancak sorum şu ki idrarda 3.gün embriyosu ne zamana çıkar? Bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım varşimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim zaten cuma günü kan vereceğim doktorum cuma gel demişti o zaman her şeyi netleşmiş olur hayırlısı olsunMoralini bozma 5. Gün embriyosunda 7. Gün negatif almıştım. Seninde bence 9. Günde normal negatif alman bekle 3-4 gün daha
Evet 12. Günümde betam 989 geldi.Teşekkür ederim zaten cuma günü kan vereceğim doktorum cuma gel demişti o zaman her şeyi netleşmiş olur hayırlısı olsunpeki daha sonradan pozitif haberini aldınız mı
Evet 12. Günümde betam 989 geldi.
Şimdi başka bir problemim varTeşekkür ederim zaten cuma günü kan vereceğim doktorum cuma gel demişti o zaman her şeyi netleşmiş olur hayırlısı olsunpeki daha sonradan pozitif haberini aldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?