24 yaş ve 27 yasa kadar ilk denemede tüp bebek sahibi olanlar ve merkezleri ?

Bende 24 yasındayım canım . İlk tüp bebek denemem daha transferim olmadıgı için birşey diyemiyorum. Bahceci tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Sizin sorun neydi acaba?

24 yasindayim ilk denemem olucak ilk denemede basarili olan varmi ? Birde hangi tup bebek merkezi oldugunu yzarsanz sevinirim.
Bende 24 yaşımdayım sizde sorun nedir
Benim eşimde problem var
Bende her hangi bi sıkıntı yok şimdilik

İlk denememde 1 Emriyo transferim oldu negatif le sonuç landi
Şimdi dondurulmuşlarimla yola devam edicem ocak ayı başlamayı istiyoruz

Benimde esimde sorun var bnde yok gozukuyor tam detayli bakilmadi ama henuz. Sizinkisi neden olumsuz oldu hangi merkezde yaptrdinz

Benimde esimde sorun var bnde yok gozukuyor tam detayli bakilmadi ama henuz. Sizinkisi neden olumsuz oldu hangi merkezde yaptrdinz
Beylikdüzü medicana
Ama ikinci tedavimi başka hastaneyle devam edicem dondurulmuşlarimi alıp

Canim neden olarak neydi basarisiz olmasinin sebebi ? Simdi hangi hastaneyi dusunuyorsun?
Bilmiyoruz tam olarak sorun ne canım emriyolarim oluştu 5.güne kadar geldi bi sorun yoktu görünurde transfer ettiler ama olmadı demek nasip değilmiş
Belli bi nedeni yok yani

Bilmiyoruz tam olarak sorun ne canım emriyolarim oluştu 5.güne kadar geldi bi sorun yoktu görünurde transfer ettiler ama olmadı demek nasip değilmiş
Belli bi nedeni yok yani
Anladim oyle tabi Rabbim.vermedikden sonra olmuyor. Smdi nereyi dusunuyorsunuz insallah bu sefer olur. Birde esinin sorunu neydi cok ozel olmasa

Selam canım
Bende 27 yaşındayım benimde ilk tüp bebek denemem.
Yumurtalar toplandı donduruldu. Transfer ocağın ilk haftası olacak kısmetse.
Şişli Kolan hastanesinde tedavi görüyorum.

Selam canım
Bende 27 yaşındayım benimde ilk tüp bebek denemem.
Yumurtalar toplandı donduruldu. Transfer ocağın ilk haftası olacak kısmetse.
Şişli Kolan hastanesinde tedavi görüyorum.
Allah yardimcin olsun insallah sonuda guzel olur. Zormu tedavi sureci ozelmi yaptriyorsunuz yksa sgk ilemi ?

Allah yardimcin olsun insallah sonuda guzel olur. Zormu tedavi sureci ozelmi yaptriyorsunuz yksa sgk ilemi ?
Amin canımm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Özel yaptırıyorum ben. Kolay değil ama sabrediyorsun mecbur. Yumurtalar toplandıktan sonra zorluk yaşadım en çok. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Amin canımm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Özel yaptırıyorum ben. Kolay değil ama sabrediyorsun mecbur. Yumurtalar toplandıktan sonra zorluk yaşadım en çok. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Bende ozel yaptiriyorum.nerde tedavi goruyorsun

Hayatta ne kolayki bizimde imtihanimiz sinavimiz buymus demekki. Rabbim emeklerimizi acilarimizi bosa cikarmassn kucaklarimizi bos birakmasn bizi anne olma duygusundan mahrum etmesin insallah. Kac yumurtan oldu ?

Şişli kolan hastanesinde canım sen nerde tedavi görüyorsun ? hangi aşamadasın ?
Bende yeni baslicam goztepe medical parkla gorusdum bu cumarteside bahceci umutla gorusma yapicam suan asamalara gelemedim.tercih yapamadm.ki cok zor bu isler

Bende yeni baslicam goztepe medical parkla gorusdum bu cumarteside bahceci umutla gorusma yapicam suan asamalara gelemedim.tercih yapamadm.ki cok zor bu isler
Aynen öyle merkez doktor bunlar çok ama çok önemli iyi araştır canım.
Umarım güzel sonuçlar alırsın

Back
X