24 yaş ve 27 yasa kadar ilk denemede tüp bebek sahibi olanlar ve merkezleri ?

Hayatta ne kolayki bizimde imtihanimiz sinavimiz buymus demekki. Rabbim emeklerimizi acilarimizi bosa cikarmassn kucaklarimizi bos birakmasn bizi anne olma duygusundan mahrum etmesin insallah. Kac yumurtan oldu ?
11 tane toplandı 3 tane donduruldu

Hayirlisi olsun insallah. Doktorunuz kimdi acaba suana kdr asamalar nasil gecdi. Transferiniz ne zaman
Sagol canım. Müstecep kavrut canım doktorum . Şu ana kadar aşamalar iyi gitti normalde geçen adetten transferim olcaktı ama malesef kist çıkmıştı yasmin kullanmak zorunda kaldım. Bu ay yine adet oldum şimdi rahim kalınlastırmak için ilaçlar içiyorum yarın ilk kontrolum var

İlk tedavi mi 22 yaşında oldum ama ne yaZıkki sonuç negatif bundan 3 ay sonra tekrar tedavi oldum sonuç pozitifti şuan kızım 5 yaşında

Bende ilk tedavimi oluyorum yasin avantaji olur da ins hepimizinki ilk seferde tutar muhtemelen cts opu olacak dualarinizi eksik etmeyin

Merhaba arkadaşlar bende 27 yaşındayım. İlk tüp bebek denemem pozitif sonuçlandı çok şükür.:anneadayı: rezerv azlığım vardı. İzmirde tedavi oldum. Doktorum Ahmet Güler kendi muayehanesi var. İşlemler Tavmergende yapıldı.

Merhaba arkadaşlar bende 27 yaşındayım. İlk tüp bebek denemem pozitif sonuçlandı çok şükür.:anneadayı: rezerv azlığım vardı. İzmirde tedavi oldum. Doktorum Ahmet Güler kendi muayehanesi var. İşlemler Tavmergende yapıldı.
Merhaba kaç embriyo transfer edilmişti size taze mi dondurulmuş muydu embriyolarınız?

Kaçıncı gün test yaptınız bende Ahmet beye gidiyorum 2 gün sonra test yapacağım ikiz gebelik değil sanırım bnm tek embriyo transfer edildi 3. Gün[/QUOT
Kaçıncı gün test yaptınız bende Ahmet beye gidiyorum 2 gün sonra test yapacağım ikiz gebelik değil sanırım bnm tek embriyo transfer edildi 3. Gün
Bir de beta hcg değeriniz kaç çıktı ilk testte

Kaçıncı gün test yaptınız bende Ahmet beye gidiyorum 2 gün sonra test yapacağım ikiz gebelik değil sanırım bnm tek embriyo transfer edildi 3. Gün
Güzel haberler alırsınız inşallah. Benim 2 transfer edildi ama biri tuttu. 13. Gün yap demişti Ahmet bey o gün yaptık bizde.

bende 5 yilsonra ikinci denemede kizimi kucagima aldim. ilk denemede dusuk oldu ikinci denemede suan 1 yasinda kizim.var.27 yasindayim. kayseri memorial.Arzu yurci hanim.yapti iki denemeyide cok basarili ve ilgili bi doktor Allah yardimciniz olsun

İlk deneme düşürdüm bugünlerde
Memorial hastanesi Antalya
Tekrar deneyeceğim
Bu ay dinlenme bakalım

Eses07 galiba gecen sene senle.konusmustuk infertiliteyi yenicez diye bi sayfada hatirliyorum sanki eski rumuz duacicegiydi parolami unuttum.yeniden uye oldum bilmem hatirlarmisin beni :)

Back
X