24 yaş ve 27 yasa kadar ilk denemede tüp bebek sahibi olanlar ve merkezleri ?

cok sukur canim siteden ayrildiktan sonra tup bebekle hamike kaldim.kizim 1 yasina girdi hala adet gormedim idrar testlerim.pozitif kan negatif bende tekrar situe uye olup kizlarla paylastim durumumu

doktor bana tup bebek transverden sonra ananas yememi bebegin ttutunmasini kolaylastirdigini soylemisti oyle yaptim.bende. bide kan sulandirici igne.kullandim.8 ay.senin neden dusuk oldu acaba

doktor bana tup bebek transverden sonra ananas yememi bebegin ttutunmasini kolaylastirdigini soylemisti oyle yaptim.bende. bide kan sulandirici igne.kullandim.8 ay.senin neden dusuk oldu acaba

4 haftalık tı keseyi gördüm
Ertesi gün düşük oldu
Dün gittim kese yok
Doktorum dinlen dedi

Nasibi yokmus demekki dinlen insallah dogal yoldam gelir belki diger aya cunku rahim 1 kere hamileligi kabul.edince digeri daha kolay oluyormus

canim.dogumdan sonra hala adet goremeyince test yaptim.pozitif cikinca aklim karisti gebelik.belirtileri var bende isteyerek degilde adet gormuyorum.diye hic korunmadm simdi kanda.negatif cikiyor idrarda pozitif sabah bidaha kan vericem

canim.dogumdan sonra hala adet goremeyince test yaptim.pozitif cikinca aklim karisti gebelik.belirtileri var bende isteyerek degilde adet gormuyorum.diye hic korunmadm simdi kanda.negatif cikiyor idrarda pozitif sabah bidaha kan vericem

Bhgc kaç canım
Bi ultrason git

0.122 cikti doktor gerek gormedi saglik ocaginda verecem.bide insallah hayirlisi olur

Back
X