11 tane toplandı 3 tane dondurulduHayatta ne kolayki bizimde imtihanimiz sinavimiz buymus demekki. Rabbim emeklerimizi acilarimizi bosa cikarmassn kucaklarimizi bos birakmasn bizi anne olma duygusundan mahrum etmesin insallah. Kac yumurtan oldu ?
Sagol canım. Müstecep kavrut canım doktorum . Şu ana kadar aşamalar iyi gitti normalde geçen adetten transferim olcaktı ama malesef kist çıkmıştı yasmin kullanmak zorunda kaldım. Bu ay yine adet oldum şimdi rahim kalınlastırmak için ilaçlar içiyorum yarın ilk kontrolum varHayirlisi olsun insallah. Doktorunuz kimdi acaba suana kdr asamalar nasil gecdi. Transferiniz ne zaman
Allah bagislasin ilk tedavinizi ve sonraki tedavinizi nerde oldunuz ?İlk tedavi mi 22 yaşında oldum ama ne yaZıkki sonuç negatif bundan 3 ay sonra tekrar tedavi oldum sonuç pozitifti şuan kızım 5 yaşında
İlkini antalya ivf de 2. Antalya memorial pozitif sonra iki tedavi daha oldum antalya memorial negatif 5. Tedavim gelecek tüp bebek merkezi negatif 6. Denememi yeniden antalya memorial da başladımAllah bagislasin ilk tedavinizi ve sonraki tedavinizi nerde oldunuz ?
Allah yardimcin olsun insallah bu son olur.. ksc yasindasnzİlkini antalya ivf de 2. Antalya memorial pozitif sonra iki tedavi daha oldum antalya memorial negatif 5. Tedavim gelecek tüp bebek merkezi negatif 6. Denememi yeniden antalya memorial da başladım
29 yaşındayım 30 a az kaldı :)Allah yardimcin olsun insallah bu son olur.. ksc yasindasnz
Bende 24 ilk denemem olucak insallah29 yaşındayım 30 a az kaldı :)
Ne guzel masallah sizin sorununuz neydi ?
Merhaba kaç embriyo transfer edilmişti size taze mi dondurulmuş muydu embriyolarınız?Merhaba arkadaşlar bende 27 yaşındayım. İlk tüp bebek denemem pozitif sonuçlandı çok şükür.rezerv azlığım vardı. İzmirde tedavi oldum. Doktorum Ahmet Güler kendi muayehanesi var. İşlemler Tavmergende yapıldı.
Merhabalar. 2 tane 3. embriyosu taze transfer yapıldı.Merhaba kaç embriyo transfer edilmişti size taze mi dondurulmuş muydu embriyolarınız?
Kaçıncı gün test yaptınız bende Ahmet beye gidiyorum 2 gün sonra test yapacağım ikiz gebelik değil sanırım bnm tek embriyo transfer edildi 3. GünMerhabalar. 2 tane 3. embriyosu taze transfer yapıldı.
Kaçıncı gün test yaptınız bende Ahmet beye gidiyorum 2 gün sonra test yapacağım ikiz gebelik değil sanırım bnm tek embriyo transfer edildi 3. Gün[/QUOT
Bir de beta hcg değeriniz kaç çıktı ilk testteKaçıncı gün test yaptınız bende Ahmet beye gidiyorum 2 gün sonra test yapacağım ikiz gebelik değil sanırım bnm tek embriyo transfer edildi 3. Gün
Güzel haberler alırsınız inşallah. Benim 2 transfer edildi ama biri tuttu. 13. Gün yap demişti Ahmet bey o gün yaptık bizde.Kaçıncı gün test yaptınız bende Ahmet beye gidiyorum 2 gün sonra test yapacağım ikiz gebelik değil sanırım bnm tek embriyo transfer edildi 3. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?