25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

bugünki menü bildirimini yapiyorum anca

recel ( 2 p)
Ekmek ( 3 p)
Tavuk Pilav (7,5 p)
az balik (1,5 p)
Tavuk (4)
Nutellali ekmek ( 5 p)
Süt (2,5 p)
cay (1 p )
Tost ekmegi üzerine kasar peynniri firinda pisirdim (12 p)
Hurma ceviz (1,5 p)
Cennet meyvesi (1p)

Toplam puanim 41 yeme hakkim 39 du iki puan gecmisim, ama önceki günlerden arti 10,5 puanim var ordan iki puan eksi yapiyorum.

bide 2 mil leslie yaptim

hersey suan icin cok güzel gidiyor, bu yüzden kendimi cok iyi hissediyorum, hergün kendim icin birseyler yapmis olmak beni cok mutlu ediyor

Kızlar Günaydın biliyorum abarttim :) ama dolapta gördükçe kötü oluo insan atmayada kiyamadim yedim sonra midem bulandi:)
Neyse artık bugün dengelerim . Nasılsın iz bakalım. Baya iyi gidiosunuz maşallah kızlar

Kizlar sabah special knin krakeri varya 66 kcal ondan yedim ikisi bi arada nescafeyle kahvaltim buydu . Simdi komsum gelecek kahvesi icmeye . Bugun yedikce yedikce yazarim byy

Kızlar öğle menumu açıklıyorum. 1 bardak nescafe bi paket kraker :) hahayy ne komigim demi aksamda ayni menu yaparmisim :) ama iyi oluyo tok tutuo. Az karnim aciksin yogurdumu yicem. Bu arada kizlar ben ayin 6 sinda diyet yapmaya karar vermisim günlük tutuyorum ya ben onu okudum simdi diyet günlüğü bu arada hergun yediklerimi kalorilerini yazıyorum . Herneyse 8 gunde 2 kilo vermsim. Okadar da yedim :) yani gülüyorum çünkü hergun yarin baslicam demisim hep pide cips falan ... :) he bu arada 5 kinderi unutmadim:) herneyse ama pazartesi gerçekten cok onemli benim icin. Bi kere size karsi sorumlu hissediyorum kendimi tutup kacamak yapıp buraya yazdiktan sonra ne diyet yapmaya ne takım ruhunu bozmaya gerek yok. O yüzden kızlar pazartesi mikemmel bi şekilde diyete başlıyorum. Nisan 1 de 59 u görmek icin inşallah. Hadi herkese Allah'ım yardım etsin acken tokluk hissi versin Yarabbim :)

kızlar akşamki menüm :
ıkı kasık pılav
1 kepçe nohut
1 kase cacık
bu kadar ..... bugun eger hiç bişi yemeden yatabilirsem süper bigün gecrmiş olucam ve bu tartıya güzel yansıcak yarın sabah.... bakalım elimden geldiği kadar bişi yememeye calışcam kızlar ... görüşürüz

Slmm kızlarrr ; filee nerelerdesin ses verr yoksa pes mi ettinn lutfenn pes etmeee yediysende bile pes etme yoksa hastalandnmii merve sende bugun bisi yeme artik yatana kadar dunu anca kurtarrsin yanee krize girersende yat uyu ))))

Simdi oglumla esime sucuklu yumurta ve patates kızartması yaptim kendimi yatak odasina kilitlemem lazim :)

kızlar bir lokma bile yemedim ama o hırsla onlar içerde yemek yerken gittim 10 gömlek ütüledim:)
bir taşla iki kuş :)

Slmm kızlarrr ; filee nerelerdesin ses verr yoksa pes mi ettinn lutfenn pes etmeee yediysende bile pes etme yoksa hastalandnmii merve sende bugun bisi yeme artik yatana kadar dunu anca kurtarrsin yanee krize girersende yat uyu ))))

geldim canım dünden beri sıkı bir şekilde devam ediyorum,dün oğlum biraz rahatsızdı,bu günde gün boyunca evle uğraştım ev sobalı boruları falan temizledim,perde yıka,cam sil,evi süpür anca bitire bildim.

Ayy cok sevindim filecim cook gecmis olsunn kolay gelsin merak ettim ve cokta sevindim devam etmene

Bravo yaa özellkle diğer mesajdaki kendini odada gömlek ütülemeye vermen takdire şayan ben bugün iskender yedim arkdaşlarımla dışarı çkmıştım ama bütün gün nerdeyse başka bişey yemedim.sabah kahve içmiştim.akşam elma mandalina yedim.yarın tabiki dha çok dkkat edicem.dedğin gbi takım ruhu bozulmamalı.bazen böyle yeniyor maalesef.insan biraz dkkat ettimi gerçkten veriyor.5Kinder hepimizin zihninde
File çok geçmiş olsun baya yoğunmuşsun..Allah sağlık versin herşeyden önce,umarm önemli bişey yoktur oğlunun.Bozmadğna sevindik

Sizi merakla takip ediyorum
Bende 110 dan 84 e dustum ve devam ediyorum

Takip etmeyi bırakıp bize katilabilirsin .. Yarın grup olarak kacamaksiz diyetimize baslayacagiz. Bende varim dersen biz buradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…