Ahh ahh bencedekilolarla beraber çatlak ve selülitleride yollamak yakmak lazım
vayy ne güzel kaç mil :)lesliemi yaptim simdi dusa
vayy ne güzel kaç mil :)
Slmm kızlarrr ;filee nerelerdesin ses verr yoksa pes mi ettinn lutfenn pes etmeee yediysende bile pes etme yoksa hastalandnmii merve sende bugun bisi yeme artik yatana kadar dunu anca kurtarrsin yanee krize girersende yat uyu ))))
Bravo yaa özellkle diğer mesajdaki kendini odada gömlek ütülemeye vermen takdire şayanKızlar öğle menumu açıklıyorum. 1 bardak nescafe bi paket kraker :) hahayy ne komigim demi aksamda ayni menu yaparmisim :) ama iyi oluyo tok tutuo. Az karnim aciksin yogurdumu yicem. Bu arada kizlar ben ayin 6 sinda diyet yapmaya karar vermisim günlük tutuyorum ya ben onu okudum simdi diyet günlüğü bu arada hergun yediklerimi kalorilerini yazıyorum . Herneyse 8 gunde 2 kilo vermsim. Okadar da yedim :) yani gülüyorum çünkü hergun yarin baslicam demisim hep pide cips falan ... :) he bu arada 5 kinderi unutmadim:) herneyse ama pazartesi gerçekten cok onemli benim icin. Bi kere size karsi sorumlu hissediyorum kendimi tutup kacamak yapıp buraya yazdiktan sonra ne diyet yapmaya ne takım ruhunu bozmaya gerek yok. O yüzden kızlar pazartesi mikemmel bi şekilde diyete başlıyorum. Nisan 1 de 59 u görmek icin inşallah. Hadi herkese Allah'ım yardım etsin acken tokluk hissi versin Yarabbim :)
File çok geçmiş olsun baya yoğunmuşsun..Allah sağlık versin herşeyden önce,umarm önemli bişey yoktur oğlunun.Bozmadğna sevindikgeldim canım dünden beri sıkı bir şekilde devam ediyorum,dün oğlum biraz rahatsızdı,bu günde gün boyunca evle uğraştım ev sobalı boruları falan temizledim,perde yıka,cam sil,evi süpür anca bitire bildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?