25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

Bugün kayıt oldum aslinda kendime ait günlük açmayı düşünüyordum ama simdilik burdan katilayim size... açarsam sonra açarım artık
Aksam yemegi 16 da yedim
1 kepçe tarhana çorbası
1 dilim somon balığı
1 dilim tam buğday ekmeği- küçük-
3 dilim de fırında patates
Roka salatası
Benim en büyük sırrım yemekten sonra birşey yememek
Günlük 3-4 lt su içerim bide

Kızlar merhabalar . Kübra cim yanlış hatırlamıyorsam kaptan sendin.. kizlar kararlı bi sekilde bende zayiflicam takima katilmak istiyorum diyen arkadaşlar. .. yarin herkes başlangıç kilosunu ve haftaya pazar inmek istedigi ve yapabilirim dedigi hedef kilosunu yazsın. Kaptanimiz not tutacak ve her hafta en cok kilo veren 1. Olacak ... kararli olan tüm arkadaşlar yarin aksama en geç mesajlarijizi atın. Guzel bi takim kuralım :)

ay hadi bakalim insallah

allahim utandirmasin, bu sefer cok kararliyim.

ya su uyku düzenini bir yerine oturtabilsek bebisle cok güzel olacak.

o yüzden ben kilo bildirmini biraz gec saatte yaparim, katilmiyorum falan sanmayin.

simdiye kadar bir kacamak olmadi bende, insallah bundan sonrada olmaz.

Mrb kizlar. Yine Ben geldim. Yarin basliyorum artik. Bu hafta sonu cok kacamak yaptim ama inanir misiniz yemekten slklldim. Midem cok kotu. Demekki midem aza alismis. Yarin tartilip kilomu solicem ve artik size karsi sorumluyum. Zayiflayip kocama gununu gostericem.

Gunaydin kizlar dun sabah isten çiktim ve butun ogunleri disarda yedik arkadaslarla ama o kadar cokta hareketlydikkii aksam 10da eve kendmi zor attim vallahi hemen yattımm smdi kalktm tekrar nobete gdcem dinlenemedmde 24 saat nasil caliscm bilmiom ( bugun tarti gunu benim tartm yok hastanede tartililabilrm belki bulabilrsem

Tatlitambak hosgeldinnnnnn seni azminden dolayi tebrik ediyorum supersinn ne kadar surede 84e dustun anlatrmisn ya biz pztsi gunleri bildrm yapios mervecim evet bendim 2.3 gundur pek giremiorum yogun is sartlari :///

Günaydın kızlar bugün diyetimizin ilk günü herkese başarılar. . Kolaylık versin Allah hepimize :)

selam kizlar gunaydin sabah tartildin ve 77 kiloyum gecen haftaya gore 1 kilo almisim regliyim belki ondandir bugun spor yapiyoruz yediklerimizi bildiriyoruz
baska bisi varmiydi kizlar hsdi uyanin bakiyim

Evet herkese Günaydın simdi tartildim 83.4 kilo olmusum♡ bende buna sevindim
O kadar kiloyu nasil verdim bende bilmiyorum ama ekmek seker ve hamur işi ni bıraktım yediysem de 1 ısırık devami olmadı ve akşam 6 dan sonra yememek.... ama kaçamaklarım cok oldu hep tekrar toparladım... Şimdi ise daha dikkatli olarak başlamak istiyorum

Ayy tatlitambk senin ismin ne Bence sen gunlk acma burada bzmle ol senin gbi azimli bir yol arkadasina ihtyacmz warrr bizlerde yeniyizzz ki burda musait olan girsinn konusp sohbet edelim kizlar evde hoplayip ziplayip temizlik yapalm bi sekilde kalori harcayalimmm wuhuuuu ben sabah yogurt kuru yedim bitki cayi ictim 2dilimde borek yedim bugun calistgm icin fazlasyla yakarm bugun aksam 5ten sonrada bisi yemem o sekilde dengelicem )

günaydın kızlar sabah tartıldım çarşamba 88.300 düm,sadece 300 gr vermişim.ha kızlar 12 gün geçikmem var sizce ben hamilemiyim.
2 kere evde test yaptım negatif çıktı.

Dün kimse olmayinca bende akşam günlük açtım ama sizinle de devam ederim... günlüğüme de beklerim....
3 bardak su
1 mandalina
Kahvalti da eşim uyanınca artik
Iki dilim börek cok fazla olmuş ne kadar hareketli olsanda... onun yerine salatlak domates yeşillik ve diğer kahvaltiliklarla doyur karnını bence....

Filecim o testlere guvenme ben saglikciyim sana önerim kan testi yaptrman ama cok dgldi ya hani bu borekleri kucuk kucuk dogruyolar ya ondan 2dilim yani 2catal oluo bide 24 saat ayaktaym ben

uzun bi aradan sonra merhaba internet hala yok paket değiştiricez ama diyet tam gaz
gidiyo 68 oldum gibi hissediyom ama adet dönemindeyim şiştim inş çok çıkmam

çok gıcık oluyom ama görecek o hele bi 60 olayım yü,zü,ne bakmicam alıyo istediği kıyafeti tipi yerinde ben alamıyorum kredi kartını bi alıcam sonra kimse tutmasın beni giyicem taytımı altına çizmemi dü,nyayı ben yarattım havasında gezicem kim bakar artık ona

Kızlar sabah tartildim 72.500 çıktım tam... Pazartesi ye hedef kilom 70 olmak. Bu arada günlük olmazsa olmazlar.
Spor
Bitki Çayı
Su
Birde aksam en gec 7 de yemek isini bitirmek...
Hepsi bu :)
Kacamak kesinlikle yok bu arada

Bu arada hedef kilo belirleyince zevkli ve daha hırslı oluo insan. Hedef kilolarinizi bekliyoruz

Mervecm hosgeldinnn senin yazina katiliyom kesin kararli olanlar kilosunu bildirsin lutfen aksama kadar haftaya pztsye kadar bakcz artik

Mervecm hosgeldinnn senin yazina katiliyom kesin kararli olanlar kilosunu bildirsin lutfen aksama kadar haftaya pztsye kadar bakcz artik

kurallar tamam kabulum
spor
aksam 7 e kadar yemek
su
bitki cayi hadi bakalim
hedefim sijmdi 77
haftaya pazartesi 75 olabilmek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…