25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

hosgeldin tekrardan
.butun kocalara gosterelim gunlerini acisini cikartalim bu gunlerin he he

canim cok super bir sonuc bir haftada verdin dimi 2.5 kilo super tebrikler
j

Aynen canim. Gidecek kilolar. Kilo verince bu seferde ben onu umursamicam.

Kızlar kimse yapabilirmiyim demesin. Kurallara uyaar ve kacamak yapmazsak 2.500 kilo verilmeyecek bi kilo degilki kesin bile denilebilir. O yüzden kimse kendini kandirmasin diyetimizin hakkini verelim. Havuza inemedim gecen sene heryerimden et cikio . Bu sene tadini cikarmak istiyorum. O yüzden kızlar siz siz olun 4 elle sarıln benle beraber :) bu is yaza bitecek

Bugunku menum sabah ac karna bitki cayi...
Bir bardak nescafe ve special k meyveli
Oglen. . Bir bardak nescafe bir paket special k kraker
Aksam
Bir tabak nohut
Salata
Yogurt
Bu kadarcik :)

Kimse olmayinca insanın yazasi gelmiyor. .. ben günlüğümden devm ediyorum....
Desteklerinizi görmek güzel olur... Pazartesi bildirim yaparım biraya yine de...
Iyi aksamlar kızlar

Bizim topigin geneli calisior sanirim yda ogrenci ben smdi musait olabildim ama yarindan sonra 3 gun bosum yazarm bol boll gelenlerde 2 3 kez yazip kaçıo anlayamadim biraz daha kalabaliklasp aktiflessek bari))

bende bugun yaptiklarimi yazayim
sabah
1 kk peynir
domates yarim dilim ekmek
3 catal menemen cay
ara 1 portakal ogle yemek yok yogurt bir kase 1 paket form bisk
ara 3 mandalina
aksam 18.30
1 t corba
1 k tavuklu pilav
3 c makarna salatasi
su kac b bilmiyom
45 dk disarda yurume

Kızlaar dün giremedim.Bugün tartıldım 99kiloyum.Haftaya kaç olucaz meraktayım.Yeni biri gelmiş 110dan 84'e düştüm demiş.poff gtmeseydi keşke.hepimiz için önümzdeki en büyük örnek olurdu sanırım.Bugünlerdede kmse zaman ayıramadı.yoksa baya aktiftik.herkes bu hafta çook iyi olucak kızlar ona göre,ne kadar verirsek verelim.Bnde reglim.ama yapıcak bişey yok.canınız çok istiyosa az yiyin yada erken yiyin.Regl her ay olucak ve bu var diye her ay bir haftasını bozarsak olmaz.Kilo verenler hep aynı şeyleri söylüyor.erken yiyin bol su için hareket edin hamurişinden şekerden kaçın..Hep aynı şeyler.Uygulaması bizden.Haftaya çok daha iyi olucaz hepimiz inanıyorum

Bence gitmemeliydin tatlitambak :) Bence sen en güzel örneklerden birisi bizim için.az kilo vermemişsin.Yaptığın sporları,ne kadar yedğini,özellkle dikkat ettğin şeyleri ve bu kiloları ne kdr sürede verdğini öğrenirsem çok çok mutlu olucam

Canım gitmedim hala takipteyim ve pazartesi leri bende bildirim yapacağım..
Ama kimse yazmayinca öyle ortada kaliyorsun gibi....
Regli donemlerinde ve diğer tatli krizi zamanlarinizda 1 bardak süt e tarçın ekleyip için hem tatlı isteğini azaltıyor hem şekeri düzenliyor tarçın....

Gitmedğine çok sevindim nasıl verdin bu kadar kiloyuu ne kadar zamanda verdin :) her ne kdar dha vermen gerekiyosada yolu yarılamışsın.nasıl bi rhatlama hssettin vücudunda,kendine güveninde?

Suyumu aç karna yani yemekten önce icerim 2-3 bardak ve yemekten de 2 saat sonra içerim arada icmem hiç...
Kahvaltimdan cok ödün vermem herşeyi yerim. Tabi hamurlu ve sekerli şeyler yok... 1 ara kahvaltidan 2-3 saat sonra ya az cerez
Ya da 1 meyve aksamda 6 dan once evde nevarsa yerim mesela bu aksam
5-6 kasik etli nohut ve etinden
Ayran
Salata
Yarim dilim tam buğday ekmegi

Gecen sene ocak ayinda 105 kilo idim o halimi görenler aa.. incelemişsin zayiflamissin diyorlardı... mayista 98 oldum... hamur işini cidden kestim ama tatlida cok kaçamak yaptim... nasil gitti bilmiyorum ama bir baktim bugün 83.4 kilo olmuşum. .. ve bugun kacamaksiz daha ciddi başladım. ... spor ise 15 gündür duzenli yapiyorum once duzensizdi... zumbayi tavsiye ederim eglenceli ve sıkılaşıyorsun

Kacamak yapsanizda birakmayin hiç
6 dan somra yemeyin sıvı hariç
3 litre su ben cok içerim
Kacamak yapacaksanizda aksama birakamyin sabah yapin
Aksam öğünü hafif olmali
Veee 2 kupa yeşil çay

Çok teşekkürler gerçekten çok iyi başarmışsınız.Bizde yemekten 1saat önce yoğurt kürü yaptık onu yiyoruz iştah kesiyor.en azından kendi açımdan düzenli yapabilrsem çok işe yarıcağını düşünüyorum.1kase yoğurda 1'er çay kaşıı toz zencefil,zerdeçal,tarçın koyuyoruz.Spor olarak bende zumbayı düşündüm sonra leslie diye biri evde hareketler yaptırıyor.Merve arkdaşımız onu tavsiye etti.ilk kez gördüm ama hareketler zor değil ve gerçkten inceltiyomuş.Onu yapıyoruz bi süredir.Ben böyle kilo verenlere gıptayla bakıyorum İnşallah burda hep beraber başarırız,belli hedefler koyup yapmak en önemlisi ve tabiki İRADEEE

68 olmak istiyorum 15.5 kilom kaldi veremem diye korkumuyorum verecegime inanıyorum ayda 3 kilodan 5 ayda 15 kilo tamam işte.... Pazartesi 82 leri görmeyi hedefliyorum inşallah....boyum da 172 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…