hosgeldin tekrardançok gıcık oluyom ama görecek o hele bi 60 olayım yü,zü,ne bakmicam alıyo istediği kıyafeti tipi yerinde ben alamıyorum kredi kartını bi alıcam sonra kimse tutmasın beni giyicem taytımı altına çizmemi dü,nyayı ben yarattım havasında gezicem kim bakar artık ona
canim cok super bir sonuc bir haftada verdin dimi 2.5 kilo super tebriklerKızlar sabah tartildim 72.500 çıktım tam... Pazartesi ye hedef kilom 70 olmak. Bu arada günlük olmazsa olmazlar.
Spor
Bitki Çayı
Su
Birde aksam en gec 7 de yemek isini bitirmek...
Hepsi bu :)
Kacamak kesinlikle yok bu arada
Aynen canim. Gidecek kilolar. Kilo verince bu seferde ben onu umursamicam.çok gıcık oluyom ama görecek o hele bi 60 olayım yü,zü,ne bakmicam alıyo istediği kıyafeti tipi yerinde ben alamıyorum kredi kartını bi alıcam sonra kimse tutmasın beni giyicem taytımı altına çizmemi dü,nyayı ben yarattım havasında gezicem kim bakar artık ona
Bence gitmemeliydin tatlitambak :) Bence sen en güzel örneklerden birisi bizim için.az kilo vermemişsin.Yaptığın sporları,ne kadar yedğini,özellkle dikkat ettğin şeyleri ve bu kiloları ne kdr sürede verdğini öğrenirsem çok çok mutlu olucamBugün kayıt oldum aslinda kendime ait günlük açmayı düşünüyordum ama simdilik burdan katilayim size... açarsam sonra açarım artık
Aksam yemegi 16 da yedim
1 kepçe tarhana çorbası
1 dilim somon balığı
1 dilim tam buğday ekmeği- küçük-
3 dilim de fırında patates
Roka salatası
Benim en büyük sırrım yemekten sonra birşey yememek
Günlük 3-4 lt su içerim bide
Gitmedğine çok sevindimCanım gitmedim hala takipteyim ve pazartesi leri bende bildirim yapacağım..
Ama kimse yazmayinca öyle ortada kaliyorsun gibi....
Regli donemlerinde ve diğer tatli krizi zamanlarinizda 1 bardak süt e tarçın ekleyip için hem tatlı isteğini azaltıyor hem şekeri düzenliyor tarçın....
Çok teşekkürler gerçekten çok iyi başarmışsınız.Bizde yemekten 1saat önce yoğurt kürü yaptık onu yiyoruz iştah kesiyor.en azından kendi açımdan düzenli yapabilrsem çok işe yarıcağını düşünüyorum.1kase yoğurda 1'er çay kaşıı toz zencefil,zerdeçal,tarçın koyuyoruz.Spor olarak bende zumbayı düşündüm sonra leslie diye biri evde hareketler yaptırıyor.Merve arkdaşımız onu tavsiye etti.ilk kez gördüm ama hareketler zor değil ve gerçkten inceltiyomuş.Onu yapıyoruz bi süredir.Ben böyle kilo verenlere gıptayla bakıyorumGecen sene ocak ayinda 105 kilo idim o halimi görenler aa.. incelemişsin zayiflamissin diyorlardı... mayista 98 oldum... hamur işini cidden kestim ama tatlida cok kaçamak yaptim... nasil gitti bilmiyorum ama bir baktim bugün 83.4 kilo olmuşum. .. ve bugun kacamaksiz daha ciddi başladım. ... spor ise 15 gündür duzenli yapiyorum once duzensizdi... zumbayi tavsiye ederim eglenceli ve sıkılaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?