Waoww naptın sen merveeeKizlar bu yoğurt kürü mükemmel. Bugunum biraz kötü gecti. Pazartesi den sonra af yok kendime.. neyse sabah iki simit bi pogaca yedim markete gitmistim yeni çıkmış dayanamadım :) öğlen 5 tane kinder supriz yumurta nin cikolatasini yedim oglum hediyesi icin alio cikolatalar dolaptaydi hepsini bitirdim :) sonra yogurt kür u yedim aksama dogru ve aksam demin kalktim masadan 4-5 kasik nohut ve iki kasik salata oda artanlardi :) onlari yedim bu kadar. Öyle iste cikolatalari yemeseydim iyiydi bugunde . Ama su kür u yiyince bisey canm istemio usenmeyip yapmam sart . .
Waoww naptın sen merveeebu kadarınıda beklemiyordum.sabah iki simit 1poğaçada beter olmuş.1simitle kalaydın iyiydi çikolatalara ağzımı açmıorm yarın mutlaka dengele valla yaptklarımız boşa gtmesin.haftalık kaçamağın olsun o kdr.yapabilrsen akşam hareket yap.kübra hasta diye bişey diyemedi..valla kaçamak yook kaçamak yook deyip duruyoduu
Evet bildğin yemişDD merve yani kacamak degil bildigin yemişşsin yaniii 5tane kinder çikolata yaniii bir diil 2 diil naptınn sennn kendne gell
yoğurt kürü gercekten iştah kapatıo tadını pek begenmedim ama gideri var yinede yarın calısıom ben evde 24saate yetecek kadar kaba koyup götürüp iştede yicem yoğurdu severim zaten bugün file neden gelmedi acaba onuda merak ediom hastada olsam aklım sizdee merve yarın tuzsuz menü ye ve 3 litre su iç 3 fincanda bitki çayı açığı anca kapatırsınn
Evet bildğin yemişyoğurt kürünede yarın başlıcam bende.tadı güzel değilsede bir kaşık gideri olur heralde bu kürün.iştah kapatsın yeter file gelmedi bugün,o da halsiz gbydi dün.inşallah iyidir.bugünlerde soğuklar regller hastalıklar havada uçuşuyor.aman dikkat edin[/QUOTE
valla masalcım senin soyledigin kulagmda ole bi yer ettiki son bir ay kalcak ve ben kendmi paraladıgımla kalıp hiç bi şekilde istedgm kiloya inemicem çünkü nişanda aynısını yasadım bu kez bırakmam imkansz gbi gelior cünkü bi şekilde yesemde diger öğün mutlaka dengeliom simdide ocakta sarımsak çayım oluo
Sınavda başarılar dikkat et kendinee.pazartesi bekleriz genegunaydinlar herkese cok guzel. gidiyorsunuz ama ben fenayim yarin sinav var yemek bile yapamadim dun regl olabilirim sisim bugunlerde yazamazsam kusura bakmayin ben pazartesi basliyim tam olarak hoscakalin
Etkili olduysa acayip sevinirim biliyosunvalla masalcım senin soyledigin kulagmda ole bi yer ettiki son bir ay kalcak ve ben kendmi paraladıgımla kalıp hiç bi şekilde istedgm kiloya inemicem çünkü nişanda aynısını yasadım bu kez bırakmam imkansz gbi gelior cünkü bi şekilde yesemde diger öğün mutlaka dengeliom simdide ocakta sarımsak çayım oluo
kızlar sarımsak çayı buram buram sarımsak kokmuyor ama kokuyorbu yoğurt kürü ile sarımsak çayı beni benden etti yanii hafif boğazı yakıo ama dewam içmeye zayıflama yolunda hersey mübahh
Kizlar bu yoğurt kürü mükemmel. Bugunum biraz kötü gecti. Pazartesi den sonra af yok kendime.. neyse sabah iki simit bi pogaca yedim markete gitmistim yeni çıkmış dayanamadım :) öğlen 5 tane kinder supriz yumurta nin cikolatasini yedim oglum hediyesi icin alio cikolatalar dolaptaydi hepsini bitirdim :) sonra yogurt kür u yedim aksama dogru ve aksam demin kalktim masadan 4-5 kasik nohut ve iki kasik salata oda artanlardi :) onlari yedim bu kadar. Öyle iste cikolatalari yemeseydim iyiydi bugunde . Ama su kür u yiyince bisey canm istemio usenmeyip yapmam sart . .
ay canım valla oyle zaten benim 30 kilo zayıflayan arkadasım dio ki önceden bedenlerimiz 44e kadar diyen satıs elemanları simdi Medium beden baktıgımda o bol gelir Small deneyin diyorlarlar o kadar mutlu oluyorum ki diyo bende o zamanları hayal ediyorum ya hani bize cok zor geliyor ama 30 40 50 ve üstü o kadar çok kilo veren insan var ki kesinlikle yapılmayacak birsey degil sadece beynimize yerlestircez o kadar küçük bedenler olmak için küçük porsiyonlar yicez yoksa gençliğimiz istedigimiz kıyafetleri giyememekle düşük özgüvenle geçicek tamam kendimize güveniyoruz güzeliz ama hiç 36 38 beden gibi dik duramıyoruzEtkili olduysa acayip sevinirim biliyosunburda amacımız bu güzellkleri beraber görebilmek.genelde önemli bişey oldğunda o zamana kdr zayflıcaz der bırakırzda son 1ay açlık diyetine girerz ordan biliyorum kii kendi düğünün artık en uç nokta.o yüzden aman bozma,hayat kalitesini arttırıyor kilo vermek.hem sağlık hem kendine güven,hem rahatlık..o yüzden artık vazgeçmeyelim.yesende yemesende o düğün geleceekk..ve sen kilo vermeye baak zaman geçiyor.şu an gayet iyisin
Ne güzel demişsinay canım valla oyle zaten benim 30 kilo zayıflayan arkadasım dio ki önceden bedenlerimiz 44e kadar diyen satıs elemanları simdi Medium beden baktıgımda o bol gelir Small deneyin diyorlarlar o kadar mutlu oluyorum ki diyo bende o zamanları hayal ediyorum ya hani bize cok zor geliyor ama 30 40 50 ve üstü o kadar çok kilo veren insan var ki kesinlikle yapılmayacak birsey degil sadece beynimize yerlestircez o kadar küçük bedenler olmak için küçük porsiyonlar yicez yoksa gençliğimiz istedigimiz kıyafetleri giyememekle düşük özgüvenle geçicek tamam kendimize güveniyoruz güzeliz ama hiç 36 38 beden gibi dik duramıyoruz
süpermişş :) bende sevdim ya zor hareket yok inceltiyomuş da dha ne olsunesim oglumla halaya gitti simdi kizi emzirip leslie yapicam insallah
o kadar zevk veriyorki isimi bitireyimde leslie yapayim diye dört gözle bekliyorum.
kızlar zayıflayınca selülitlerimizde gidermi yaaa bende çatlakta war daha önce bitkisel yaglar denedm ama süreklilik saglayamadım bıo oil warmıs onu deneyim diyorum çatlak gecmez imkansız ama görünümü düzgünlessin off 22yasında şişko olarak vücudumu mahvettim
Hepimiz aynı durumları düşünüorz.bnm bitek göbeğimde var bikaç çatlak.geçen gene bu sitede çatlaklar için bişe gördüm.acayip işe yarıyomuş.görünümü azalıyomuş diye yazmışlardı.birazdan bulurum tekrar.Kahveyle limon suyunu karıştırıp 2gün üst üste 1gün ara verip ovalayın diyordu.baya azalan olmuş.ama yalan olmasın bulayımda öyle yazıyım kübra.yada linkini atarm okursun[/QUOTE
tamam masalcım bende aspirinli limonlu vardı onu yapmıstm ama devam ettiremedim
tamam canım okuyum bakalımHepimiz aynı durumları düşünüorz.bnm bitek göbeğimde var bikaç çatlak.geçen gene bu sitede çatlaklar için bişe gördüm.acayip işe yarıyomuş.görünümü azalıyomuş diye yazmışlardı.birazdan bulurum tekrar.Kahveyle limon suyunu karıştırıp 2gün üst üste 1gün ara verip ovalayın diyordu.baya azalan olmuş.ama yalan olmasın bulayımda öyle yazıyım kübra.yada linkini atarm okursun
Bi bunu dene bakalım canım,bio oilide duydum ama belki bu da işe yarartamam canım okuyum bakalımbende bıo oil deneyim diordum reklamlarda falanda görüordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?