25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

68 olmak istiyorum 15.5 kilom kaldi veremem diye korkumuyorum verecegime inanıyorum ayda 3 kilodan 5 ayda 15 kilo tamam işte.... Pazartesi 82 leri görmeyi hedefliyorum inşallah....boyum da 172 cm
Tabiki vericeksn zor kısmı atlatmışsın daha nolsun :) ayda 3kilo nedirki çok kolaylıkla verirsin.Pazartesi bende 97 hedefliyorum bakalım :)

günaydin hanilar
kusurumua bakmayin anca kilo bildirimi yapabiliyorum

suan ki kilom 103,5

ben hedef kilosu bildirmesem benim icin daha iyi olur, emzirdigim icin ve uyku düzenim olmadigi icin kesin birsey yazmak istemiyorum.

daha dogrusu yeni basladigim icin tam kestiremiyorum, maglum hormonlar falan. dogum yapali daha kirk gün fala oluyor.

en iyisi bir kac hafta sonra hedef kilo bildireyim ben.

bir carsambadan beri hic kacamak yapmadim, spor da yaptim hergün olmasada.

insallah hep böyle gider.

artik cok kararliyim.

hadi bakalim hepimize kolay gelsin.

Günaydın kızlar. .. ben hergün tartiliorum bu bana iyi geliyor. Her sabah eksildigimi görmek beni acayip mutlu edio.. güne daha istekli daha kendime inanarak basliyorum. Ben kararliyim inşallah bu azmim hic eksilmez. Beraber incecik bi sekilde gireriz yaza:)

Kızlar selamlar. .. sabah bir bardak tarçınlı süt ictim ardindan bir adet kuru incir... az once eve geldim komsuda sekersiz turk kahvesi ictim :) ama sabah temizlik yaptım :) simdi oglumu uyuttum. . Kalkıp kendime mükellef bi salata yapicam :)

benim tartım arızalanmıs :/// tartılamıyorum ve yine çook hastayım ya yataktan cıkamıyorum halsizim yediklerimden tad alamıyorum ne olcak bnm bu halim diyetim nasıl gidiyor bilmıom bile off off iyileşmeliyimmmmmmmmmm !!!!!!!!

şubatta insallah nisanlımla memleketimize gidecez o zamana kadar kilo vermek istiyorummmm en az 10 kilo

Saol barsemicim kısın bi sekilde saklioz die dusunuomda aslinda kisin kilolu insanlar daha kaba duruo gibi gelio bana montlar kazaklar yazınsa zaten hersey ack ve net belli oluo ((

yazin heryerimden yaglar kat kat firliyor
kisinda dedigin gibi dahada kilolu duruyoz cok giyinmektwn
buarada yqslariniz kac burda yazmistiniz hatirlamiyorum ama
ben 31 yasindayim

Oncelikli geçmiş olsun mozzarella... bugünüm de gayet guzeldi...
Ikindi ara 10 badem, 10 beyaz leblebi akşam yemeği ise
1 dilim buğday ekmegi
3 kaşık nohut
Yoğurtlu brokoli
1 kepçe Şehriye çorbası
Yesil çayımı da içtim simdi bisiklet sürüyorum

şubatta insallah nisanlımla memleketimize gidecez o zamana kadar kilo vermek istiyorummmm en az 10 kilo
Canımm geçmiş olsun..iyi bak kendine.şubata kdar 10kiloverirsin.ne güzel günlerin olucak bak :) sende güzel ooolllll :)
Tsk ederim tatlitmbkcim ben 22 yasindayim en kucuk benim sanirim super gidior herkessss
Bende 25yaşındayım.süper olsunn herkes :)

Walla hasta olmak cok kotu hic bisey yiyemedim yemek falan sabah kendme evde serum taktim ama etkisi gecti hala kotuyum yemek yapanmda yok yalniz yasamk guzelde bedeli bazen ne kadar agir oluyor ;(((((((

Walla hasta olmak cok kotu hic bisey yiyemedim yemek falan sabah kendme evde serum taktim ama etkisi gecti hala kotuyum yemek yapanmda yok yalniz yasamk guzelde bedeli bazen ne kadar agir oluyor ;(((((((
ailen uzaktamı?niişanlındamı aynı şehirde değil :/ hastayken çok arıyor insan doğru söylüyosun

Malesef canm ya ailem 10saat uzakta nisanlimda baska bi sehirde daraldm iyice burda tek avuntum zamanimin gun gectikce azalmasi ve burdan gtcek olmam ((

günaydin hanimlar

benim dün iyi gecti kacamak yapmadim

cocuklarlada disarida bir saat yürüyüs yaptim

su zaten emzirdigim icin günde kac litre iciyorum ben bile bilmiyorum artik

aman diyim hanimlar istikrarli bir sekilde devam

kimse kacamak yapmasin, her kacamak yaza sisko girmek demek

ay düsüncesi bile kötü

yillardir kilolu yaz gecirdim, hep koyu renk elbiseler, malum bilirsiniz acik renkler sisman gösteriyor.

bu sene yaza insallah civil civil girelim

Günaydın herkese evet gune 1 elme ve 2 bardak su ile başladım... kahvaltiya kadar tutar beni biraz....
Bu 5 ayda 15 kilo vermem lazim ve bu 5 aydaki hergün benim için cok ama cok önemli o yuzden kacamaksiz devam ediyorummm...

Kızlar Günaydın ... Dün eşim bana bi süpriz yapmış kondisyon bisikleti almış. Geldi dün.Kurdum aksam geldigi icin yapmadim. Artik bu gunden basliyorum düzenli sporuma da inşallah . Daha ince bacaklarla yaza gircem inş:)

Gunaydinn kizlarrr kesinle dogru soyluosun bitanem 16 acik renk kilolu gosterir diye giyemioz bisey alirken acaba beni kilolumu gosterdi vs tarzi dusuncelerden kurtulmak lazim merve kondisyon bisikleti bacaklari super inceltior kolay gelsin hayrli olsun tatlitambk iyi yapmissin sende dun bise yiyemedim simdi guzel bir kahvaltiyi hakettim desemde yapmicam yaa agzimin hic tadi yok yediklerimden tad alamiyorum ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…