25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

Aksam yemeğim
1 kase mercimek corbasi (yağsız tuzsuz)
Kavurma
Brokoli li salata
2 dilim buğday ekmeği
1 kaşık mantı -kızımın yemeği
1 cay kaşığı saralle-eşimin ısrarı ile
Saat 8.30 gibi de yesil cay ictim
Bugun bitti artık

afiyet olsunnn hepimize spor olarak iş yerime yürüsm super olcakta o kadar soğukkü insanın boğazını yakıyor marta kadar bu bole devam eder martta mis gibi yürürüz artık dışarda barsemi sen zaten okula yuruosun ordada calısıosun ayaktasın eve gel çocuk derken baya yoruluosundur spor yapamaman normal zaten insanın cocugu warsa bir adım daha hareketlidir ki onun pesinde kosmaktan

kizlar sizdede oluyormu bilmem ama benim, bu karari aldigimdan beri icim kipir kipir böyle sürekli bir heyecan var.

herhalde kendim icin birseyler yapiyorum ondan midir nedir anlamadim, ama böyle sürekli bir heyecan var iste.
Ne kadar güzel yaa işte bu sanırım irade gücünü kullanabilmenin hazzı :) kübranın paylaştğı şeyi çok beğendim mutlaka okuyun

çok mrak ediyorum kilo verdim mi die 2bucuk haftadr tartımıom ya ama regl dönemi biten e kadar tartılmıcammmm kiii
Bence güzel çıkıcaksın tartıda.iyi gidyosun öyle abarttğn günü görmedim hiç.hastalıktanda bişe yememezlik yapma.her yönden kötü olur o.az ye ama mutlaka ye.sonra saldırırsn.ama tartıya sen bile şaşırıcaksın gibime gelio

O kadarlardan bişey olmaz.kaçtıkça kovalamasın,braz yemişsin.Bence gayet başarılı.Ama ben mercimek çorbasna takıldım.tuzsuz yemeyi nasıl başarıyosun

Sevmesem de yiyorum iste birde zamanla insan alışıyor tuzsuz yemeğe... Diğer yemegime tuz atıyorum kavurmaya mesela... erken saate yediğim icin pek te kaçamak sayılmaz. .. ben acaba pazartesi tartıda eksi çıkar mıyım

Pek kaçamak gbi değil zaten,ben canımın istedği şeyleri bi kaşık da olsa yiyorum.bence çıkarsın.insan bazen vermemiş gbi hssettğinde bile eksik çıkıyor.yediklerine braz bile dkkat etse

Iyi gidioz ya grup olarak masllah bizee ) canimizin ne istediginden yemezsek olmazki cunku uzun vadede diyet yapicaz yoksa belli bu yerde sıkılıp birakioz bi kasik bi isiriktan bise olmaz kizlar bende ole yapiom azda olsa yiyorum gozum kalmio :) kisa sureli mutluluklar uzun vadede mutlu olacagmz seylere engel olmamaliiiii mesela pasta yeyincemi mutlu olcaz yoksa 38 beden oluncami tabiki 38beden olunca ama bir catal pasta alarak 2durumuda esitleyebilirizz hem pastamizdan yemis hemde hedefimize engel olmamis oluruzz

Kizlar bende aksam bi tabak pırasa yemegi yedim iki dilim kepek ekmegi az iki uc kasik ciger yedim . Oglumun sütü yoktu yemekten sonra gittim markete süt alıp geldim :) süper oldu.. Öyle bugün böyle bitti.pazartesiye az kaldı süper gidiyoruz kızlar maşallah nazar degmesin. :)

günaydin

benim dün iyiydi kacamak yok

spor olarakta 100 mekik

mozarrellanin okuyun dedigi yaziyi okudum, oglum biraz daha büyüsün denemek istiyorum

Günaydın ... Pazartesi yaklastikca istah m gidio :) kalorisiz bol enerjili bigün olsun herkese

Saat 1.30 oldu sadece şekersiz Türk Kahvesi ictim.. simdi biseyler yicem
Oglumu uyutuyorum. Uyusun karnimi doyurup spor yapicam inş

Bugün kahvaltim cok geç oldu ama herzaman ki gibi... gayet guzeldi yani
Evet pazartesiye az kaldi ve herkesde büyük bir heycan var. Hatta kim daha fazla kilo verdiyse haftanın birincisi olsun...

Kizlar ogle yemegimi açıklıyorum :) 1 tabak nohut . 1 adet yagsiz peynirli tost... bugunu boyle kapatmak istiyorum canmda bisey istemio zaten

Saat 15.30 da az çerez yedim karisik
Akşam da 17 de yedim
1 kase corba
3 yemek kaşığı makarna
Ekmek yemedim
Salata
Yoğurtlu haşlanmış karnabahar
Gayet guzel de doydummm

günaydiiiin

benim dün iyi gecti kacamak olmadi sükür

malesef spor yoktu

uykumu alamadigim icin bütün gün cok yorgundum

insallah bugün birseyler yaparim

sizinde insallah gününüz iyi gecmistir

aman hanimlar kacamak yapmayin.

caniniz birsey cektiginde hedefinizi düsünün

dün h&m in sayfasinda yüzde elli indirim vardi, cok güzel kiyafetler cantalar ucuzlamisti, ama bana malesef ya bedeni uymuyordu yada yakismicak biliyorum.

o kadar cok üzüldümki kendime

biraz daha hirslandim

güzel güzel giyinmek varken su halime bak dedim kendi kendime

evet kacamak yapmamak lazim gunler gittikce azaliyor her hafta sadece 1 kilo gitse 15 kilo eder nisan ayina guzel rakam yavas yavas da olsa gitsin fgelmesinde iyidir

Gunaydin kızlar
Daha kahvaltı yapmadım... biraz da geç olacak bugün
Pazartesiye kadar 500 gr vermek istiyorum
Haftada 500 gram ayda 2 kilo yapar ve kalicida olur bence 5 ayda 10 kilo 1 un çuvalı yani:)))) bekliyorum seni pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…