- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Ne kadar güzel yaa işte bu sanırım irade gücünü kullanabilmenin hazzı :) kübranın paylaştğı şeyi çok beğendim mutlaka okuyunkizlar sizdede oluyormu bilmem ama benim, bu karari aldigimdan beri icim kipir kipir böyle sürekli bir heyecan var.
herhalde kendim icin birseyler yapiyorum ondan midir nedir anlamadim, ama böyle sürekli bir heyecan var iste.
Bence güzel çıkıcaksın tartıda.iyi gidyosun öyle abarttğn günü görmedim hiç.hastalıktanda bişe yememezlik yapma.her yönden kötü olur o.az ye ama mutlaka ye.sonra saldırırsn.ama tartıya sen bile şaşırıcaksın gibime gelioçok mrak ediyorum kilo verdim mi die 2bucuk haftadr tartımıom ya ama regl dönemi biten e kadar tartılmıcammmm kiii
O kadarlardan bişey olmaz.kaçtıkça kovalamasın,braz yemişsin.Bence gayet başarılı.Ama ben mercimek çorbasna takıldım.tuzsuz yemeyi nasıl başarıyosunAksam yemeğim
1 kase mercimek corbasi (yağsız tuzsuz)
Kavurma
Brokoli li salata
2 dilim buğday ekmeği
1 kaşık mantı -kızımın yemeği
1 cay kaşığı saralle-eşimin ısrarı ile
Saat 8.30 gibi de yesil cay ictim
Bugun bitti artık
Sevmesem de yiyorum iste birde zamanla insan alışıyor tuzsuz yemeğe... Diğer yemegime tuz atıyorum kavurmaya mesela... erken saate yediğim icin pek te kaçamak sayılmaz. .. ben acaba pazartesi tartıda eksi çıkar mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?