kizin kac aylik canim senin en yorucu gunlerin bu gunlerdir kizin da buyuyunce abisine arkadaslik eder benim de 3 yasina yaklasan oglum var o bile yorabiliyor ALlah acilarini yasatmasin sanada kolaylik versinselam kizlar
bendede hersey okay
kacamak yok ama malesef sporda yok
kizim cok huysuz bu aralar niyese onu haledipte bir türlü spora basliyamiyorum, bide iki yasinda oglum var. biri dursa öbürü durmuyor.
leslie yaomayi özledim vallahi.
kizin kac aylik canim senin en yorucu gunlerin bu gunlerdir kizin da buyuyunce abisine arkadaslik eder benim de 3 yasina yaklasan oglum var o bile yorabiliyor ALlah acilarini yasatmasin sanada kolaylik versin
Kızlar Günaydın. .. Bugün 4 ten sonra bisy yemeyim ki sabaha yansimasin :)
şu mesajını okuduğumda kendimi öyle kötü hssettimki anlatamam..aynı şeyleri yaşamaya programlanmışım sankii.bu hata hiç diğer 3hafta gbi geçmedi kızlar.açıkçası söylemem lazım.yarın bende kaç çıkıcağımı çok merak ediyorum.artık böyle olmak istemiyorum ama dikkat etmeme lüksünüde kendimde buluyorum.ne ucuzluklar ne indirimler var kaçırdğım aynı şeklde.olmaz diye başkalarına aldğım.kendi içimde hep ukde kalmasıgünaydiiiin
benim dün iyi gecti kacamak olmadi sükür
malesef spor yoktu
uykumu alamadigim icin bütün gün cok yorgundum
insallah bugün birseyler yaparim
sizinde insallah gününüz iyi gecmistir
aman hanimlar kacamak yapmayin.
caniniz birsey cektiginde hedefinizi düsünün
dün h&m in sayfasinda yüzde elli indirim vardi, cok güzel kiyafetler cantalar ucuzlamisti, ama bana malesef ya bedeni uymuyordu yada yakismicak biliyorum.
o kadar cok üzüldümki kendime
biraz daha hirslandim
güzel güzel giyinmek varken su halime bak dedim kendi kendime
keşkee olmasaydııımozarella
masal
sizden ses yok insallah kacamakta yoktur
ahh kübra aynı kaderi paylaşıyoruz ama ben senden beterimdir emin olAynen cnm yarindan itibaren tam gaz deewammm :)))
tekrardan hosgeldin oglunada gecmis olsunslm kızlar benim içinde kötü ve yorucu bir hafta oldu.doğuda gerçekten çok kötü geçiyor kış felaket soğuk evde sobalı,evin suları donmuş bahçedeki çeşmeyi ateşler yakarak açtık oradan su taşıyarak idare ediyoruz.cuma günüde oğlumu Erzuruma hastaneye götürdük yol kaldık saatlerce arabayı çalıştırma çalıştı eşim şükür gidip geldik.diyete gelirsek ne bulsam yiyorum kızlar tartıda 90 gördüm bu gün renglide oldum.yarın tam gaz tekrardan başlıyorum inşallah.
haftasonu bende kacirmadimselam kizlar
gercegi söylemek gerekirse biraz hayal kirikligina ugradim, yanlis okumadiysam herkes kacamak yapmis. haftasonu kimseye iyi gelmemis.
iyi olan allahtan kimse pes etmemis.
kizlar bu hafta herkesden full perforans bekliyorum.
yalniz sunuda ekleyeyim, yaptigimiz sey diyer olmasin, bütün yeme düzenimizi degistirmemiz lazim, eger bunu yapmazsak her disari ciktigimizda her misafir geldiginde bozulacak.
ama yeme düzenimizi degistirirsek nerde olursak olalim, ayni sekilde devam ederiz.
biraz uzun oldu, anlatabildimmi ki acaba ne demek istedigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?