25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

Kızlar bugun sadece iki saat once 1.5 tabak manti yedim okadar. Ben kendim yaptım da :) sadece bu kadar yeterli de zaten ...

selam kizlar

bendede hersey okay

kacamak yok ama malesef sporda yok

kizim cok huysuz bu aralar niyese onu haledipte bir türlü spora basliyamiyorum, bide iki yasinda oglum var. biri dursa öbürü durmuyor.

leslie yaomayi özledim vallahi.

Bende de kacamak yok cok şükür. ..
Sabah erkenden kahvaltimi yaptım
3 sekersiz cay
Peynir
7 zeytin
Yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Bugun erkenciyiz esimin çalışma saatleri ne göre ayarliyorum bende kendimi napalim

kizin kac aylik canim senin en yorucu gunlerin bu gunlerdir kizin da buyuyunce abisine arkadaslik eder benim de 3 yasina yaklasan oglum var o bile yorabiliyor ALlah acilarini yasatmasin sanada kolaylik versin

kizin kac aylik canim senin en yorucu gunlerin bu gunlerdir kizin da buyuyunce abisine arkadaslik eder benim de 3 yasina yaklasan oglum var o bile yorabiliyor ALlah acilarini yasatmasin sanada kolaylik versin

amin canim

kizim daha 45 günlük yeni dogum yaptim

oglum da iki yasina yeni girdi

evet canim ya yorucu oluyorda uykusuzluk dahada yoruyor.

artik su durumu geliyorum, uykumu alsam herseyi yaparim, ama uykumu alamayinca kolum bile kalkmiyor

Kızlar Günaydın. .. Bugün 4 ten sonra bisy yemeyim ki sabaha yansimasin :)

canim eger ilk zaman böyle tartilirsan birdaha hep ayni tartilman lazim, yani her pazar 4 de yemegi birakman lazim, eger bir pazar günü digelimki misafirin falan geldi ve yedide yemegi biraktin, kilo almmis bile gözükürsün.

gine sen bilirsin tabi

Yaaa kiZlar hic sormayin nisanlim geldi ve butun ogunleri disarda yedik offff tabi biraz diyetimde aksamalar oldu midem cok kotu uff ;(((((

Afiyet olsun
Yarin tartı günü ama ben en cok bu akşam yedim yaaa... hayırlısı artik yarını cok merak ediyorum

Kizlar uzulmeyin bende adet oldum bugun bende yedim malesef. Yapacak bisy yok sadece size bi soru biz bugun yemis olabiliriz herseyin sonu mu hayir diyeti birakan var mi yine hayir.. o halde moral bozmaya gerek yok. Tam gaz devam daha yolun basindayiz

şu mesajını okuduğumda kendimi öyle kötü hssettimki anlatamam..aynı şeyleri yaşamaya programlanmışım sankii.bu hata hiç diğer 3hafta gbi geçmedi kızlar.açıkçası söylemem lazım.yarın bende kaç çıkıcağımı çok merak ediyorum.artık böyle olmak istemiyorum ama dikkat etmeme lüksünüde kendimde buluyorum.ne ucuzluklar ne indirimler var kaçırdğım aynı şeklde.olmaz diye başkalarına aldğım.kendi içimde hep ukde kalması tabiki devam edicem merak etmeyn söz verdik burda brbrmizee.ama yazıcak yüzüm yoktu galibaa.ne yedin diye sormayın baya abarttım günlerdir

mozarella

masal

sizden ses yok insallah kacamakta yoktur
keşkee olmasaydııı

Aynen cnm yarindan itibaren tam gaz deewammm :)))
ahh kübra aynı kaderi paylaşıyoruz ama ben senden beterimdir emin ol bu hafta nasıl bu kadar kötü geçti.nasıl bu kdr yedim.irade gücü gerçekten önemlii.yapmamız gerekeni her koşulda yapabilmeliyiz.bu bir iç disiplin sanırım.ben artık böyle kalmak istemiorm niye yedim bilmiyorum

Kendimi kotu hissediom cok yaa kendmi kotu hissednce tartilasimda gelmiorrr 2gundur nisamlim yuzunden diyetim kacamak dolduu (((( yarindan itibaren kacamaks z bir sekilde dewammmmm ))

slm kızlar benim içinde kötü ve yorucu bir hafta oldu.doğuda gerçekten çok kötü geçiyor kış felaket soğuk evde sobalı,evin suları donmuş bahçedeki çeşmeyi ateşler yakarak açtık oradan su taşıyarak idare ediyoruz.cuma günüde oğlumu Erzuruma hastaneye götürdük yol kaldık saatlerce arabayı çalıştırma çalıştı eşim şükür gidip geldik.diyete gelirsek ne bulsam yiyorum kızlar tartıda 90 gördüm bu gün renglide oldum.yarın tam gaz tekrardan başlıyorum inşallah.

selam kizlar

gercegi söylemek gerekirse biraz hayal kirikligina ugradim, yanlis okumadiysam herkes kacamak yapmis. haftasonu kimseye iyi gelmemis.

iyi olan allahtan kimse pes etmemis.

kizlar bu hafta herkesden full perforans bekliyorum.

yalniz sunuda ekleyeyim, yaptigimiz sey diyer olmasin, bütün yeme düzenimizi degistirmemiz lazim, eger bunu yapmazsak her disari ciktigimizda her misafir geldiginde bozulacak.

ama yeme düzenimizi degistirirsek nerde olursak olalim, ayni sekilde devam ederiz.

biraz uzun oldu, anlatabildimmi ki acaba ne demek istedigimi

tekrardan hosgeldin oglunada gecmis olsun
kis cetin geciyor erzurumda bende orada okudum biliyorum bugun tekrardan basladin eminim yine verirsin

haftasonu bende kacirmadim
ama ben hafta ici kacirdim tartidada sadece yarim kilo gitmis
gecen pazartesi 77
bu hafta 76.5
hadi bakalim iyi bir hafta olsun hepimize
gelecek haftaya buyuk hedef koyuyorum
74 yani 2.5 kilo

Evet 1 haftayı geride bıraktık ve benden giden 600 gram ama ben buna cok sevindim
Yani 82.900 e düştüm.... 82 leri gördüm ya cok mutluyum... haftaya pazartesiye kadar 82.0 olmak istiyorum.
Gecen hafta hiç aç kalmadim bilakis hep toktum

Sabah kahvaltim
Kahvaltıdan once 4 bardak su
Melemen
1.5 dilim tam buğday ekmeği
7 zeytin
1 kase yoğurt
Cok az peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…