bende kilo veren herkesi tebrik ediyorum sanırım haftanın birincisi bitanem 16 :) tebriklerselam kizlar
öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum masallah hepimize
zordegil regl olunca ister istemez cok cikiyor insan tartida. ama onun yerine haftaya hem bu hafta verdigin hemde bu hafta verdiginle baya verirsin
baslangic kilom hedef
103 kg 102 kg
suan
101,5
giden 1,5 kg
mozarella merakla listeyi bekliyoruz
canım gecmiş olsun tekrar hosgeldinslm kızlar benim içinde kötü ve yorucu bir hafta oldu.doğuda gerçekten çok kötü geçiyor kış felaket soğuk evde sobalı,evin suları donmuş bahçedeki çeşmeyi ateşler yakarak açtık oradan su taşıyarak idare ediyoruz.cuma günüde oğlumu Erzuruma hastaneye götürdük yol kaldık saatlerce arabayı çalıştırma çalıştı eşim şükür gidip geldik.diyete gelirsek ne bulsam yiyorum kızlar tartıda 90 gördüm bu gün renglide oldum.yarın tam gaz tekrardan başlıyorum inşallah.
canımm çoookk ama çookkkk haklısınnn yeme şeklimizi yasam tarzı haline getirmemiz sart uzun bir süreç diyet yapıcaz bole olursa surekli aksamalar olacak neden ole yaptıysam neyse bu hafta kesinlikle telafi edicemselam kizlar
gercegi söylemek gerekirse biraz hayal kirikligina ugradim, yanlis okumadiysam herkes kacamak yapmis. haftasonu kimseye iyi gelmemis.
iyi olan allahtan kimse pes etmemis.
kizlar bu hafta herkesden full perforans bekliyorum.
yalniz sunuda ekleyeyim, yaptigimiz sey diyer olmasin, bütün yeme düzenimizi degistirmemiz lazim, eger bunu yapmazsak her disari ciktigimizda her misafir geldiginde bozulacak.
ama yeme düzenimizi degistirirsek nerde olursak olalim, ayni sekilde devam ederiz.
biraz uzun oldu, anlatabildimmi ki acaba ne demek istedigimi
canım tebrikler 600 gramda bi basarıdır emin olEvet 1 haftayı geride bıraktık ve benden giden 600 gram ama ben buna cok sevindim
Yani 82.900 e düştüm.... 82 leri gördüm ya cok mutluyum... haftaya pazartesiye kadar 82.0 olmak istiyorum.
Gecen hafta hiç aç kalmadim bilakis hep toktum
Sabah kahvaltim
Kahvaltıdan once 4 bardak su
Melemen
1.5 dilim tam buğday ekmeği
7 zeytin
1 kase yoğurt
Cok az peynir
tamam canımm ben notunu alıyom bu hafta kacamklar oldu ama ben bu hafta bi ısırık bile yapmıcam kiiii kendme söz veriyorummm zaman hızla ilerliyor bitanem16nın dediği gibi yeme şeklimizi yasam biçimi haline getirmemiz şart bir yoksa bir hafta ugrastıgımz 2günde bosa gidiyorrrrKızlar tartildim :) 73.300 çıktım. . Yani bu demek oluo ki 800 gr almışım. Ama dun adet oldum. Dun iki tabak nohut yedim :) herneyse kizlar kübra sana sesleniyorum canm. Suanki kilom 73.300 haftaya pazartesi bu saatlerde sana kubracim yaz canm kilom 71 diyeceğim :) sen notumu al.. nedense vicdan azabi yok bende. Çünkü kafamda bitirdim bu işi basaracagimi biliyorum. Sadece malum sebepten istahim acik bende dur demiyorum yazık :) kızlar gerçekten pes edesim yok daha dogru dürüst buraya kış gelmedi yaza cok var benim vermem gereken sadece 13 kio. Yapabilirim yani.. strese girmeye de cok salamama da gerek yok. Sadece duygularimi paylastim kızlar. . Icimden gecenleri.. ben adetliyken cok sinirli oluyorum bunu oglumla esimden cikarmamak icin dengelicem bu hafta.. herkese kolay gelsin bakalım bu hafta nasil geçecek ?
Yaaa tartıll artık pazartesi bitcekBu hafta bende 2 kilo hedefliyorummm suan kacım acabakiii tartilmaya korkuyommmm ;(((
Almaktan iyidir aynı olmak.bende korkuyodum ama korkunun ecele faydası yok canımaynıyımdır die çook korkuom tartım bozukk yarın tartılayım bi :18:
Kızlar bugün az mi yedim çok mu yedim inanin bende bilmiyorum hiç
Kahvaltıya misafirim vardı akşam için acikmasamda yedim yani 18.30 da
Yoksa gec saatte acikir yerdim diye...
Bizim kilo tablosu ne oldu bakıyorum ama goremiyorum.... inşallah bu hafta daha çok kilo kaybi yaşar herkes tabi sağlıkla
Evet bugünlerde katılımımız hepimizde az ne yazıkki..Hem motive edelim hemde vagzeçmedğimizi arada bildirelim.Merve bu hafta vazgeçmiş mesela..ama mervenin kilosu dha verilebilir bir kilo.bizim çok daha sıkı sarılmamız lazım kızlar.artık bu yaza incecik olup şortlar elbiseler giyebilmeliyiz,biz bile şaşıralıımm kendmizeedün iyi gecti kacamak yapmadim
insallah bugünüde kacaaksiz bitiririm.
hanimlar biraz katilim az gibi motive edelim birbirimizi.
gerci bende sürekli giremiyorum, ama sizin yazdiklarinizi okumak bile bana yalniz olmadigimi hissetiriyor.
bu haftaki hedef kilomu bildireyim
suan 101,5
hedef 101
iknsallah bu hafta üc yada dört sefer spor yapmaya calisacagim
mozarella listeyi bekliyoruz dört gözle
Saat 5 te akşam yemegimi yedim
1 tabak pırasa yemegi(yağsız tuzsuz ve pirinçsiz) sadece pırasa ve 1 domates ve aci salcadan yaptim
1 kase yoğurt
Acı turşu cok seviyorummmm
Sabah cok yediğim için ekmek yemedim. ...
Toplam su 11 bardak oldu
kizlar nnerdesiniz sayfa ilerlemeyince yazasimda gelmiyor daha kalabalikti topik ne oldu
bende sabak 1 tost
ogle yemek yemedim meyve
aksam makarna 1 tabak aci biber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?