25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

Kızlar tartildim :) 73.300 çıktım. . Yani bu demek oluo ki 800 gr almışım. Ama dun adet oldum. Dun iki tabak nohut yedim :) herneyse kizlar kübra sana sesleniyorum canm. Suanki kilom 73.300 haftaya pazartesi bu saatlerde sana kubracim yaz canm kilom 71 diyeceğim :) sen notumu al.. nedense vicdan azabi yok bende. Çünkü kafamda bitirdim bu işi basaracagimi biliyorum. Sadece malum sebepten istahim acik bende dur demiyorum yazık :) kızlar gerçekten pes edesim yok daha dogru dürüst buraya kış gelmedi yaza cok var benim vermem gereken sadece 13 kio. Yapabilirim yani.. strese girmeye de cok salamama da gerek yok. Sadece duygularimi paylastim kızlar. . Icimden gecenleri.. ben adetliyken cok sinirli oluyorum bunu oglumla esimden cikarmamak icin dengelicem bu hafta.. herkese kolay gelsin bakalım bu hafta nasil geçecek ?

selam kizlar

öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum masallah hepimize

zordegil regl olunca ister istemez cok cikiyor insan tartida. ama onun yerine haftaya hem bu hafta verdigin hemde bu hafta verdiginle baya verirsin

baslangic kilom hedef
103 kg 102 kg

suan
101,5

giden 1,5 kg

mozarella merakla listeyi bekliyoruz

bende kilo veren herkesi tebrik ediyorum sanırım haftanın birincisi bitanem 16 :) tebrikler

canım gecmiş olsun tekrar hosgeldin cokk iyi gidiyordun devam et aynı sekilde
canımm çoookk ama çookkkk haklısınnn yeme şeklimizi yasam tarzı haline getirmemiz sart uzun bir süreç diyet yapıcaz bole olursa surekli aksamalar olacak neden ole yaptıysam neyse bu hafta kesinlikle telafi edicem ayrıca tebrikler haftanın birincisi gibi görünüosun masal tartıldımı bilmıom ama bn regl bitince tartılcAMMM
canım tebrikler 600 gramda bi basarıdır emin ol
tamam canımm ben notunu alıyom bu hafta kacamklar oldu ama ben bu hafta bi ısırık bile yapmıcam kiiii kendme söz veriyorummm zaman hızla ilerliyor bitanem16nın dediği gibi yeme şeklimizi yasam biçimi haline getirmemiz şart bir yoksa bir hafta ugrastıgımz 2günde bosa gidiyorrrr

bitanem tebrik ederim guzel kayip
bwnd yediklerimi yaziyim
sabah h.yumurta peynir domates 2 zeytin 1 d ekmek
ara form biskuci
ogle 3 k kuru fasulye 2 k pilav yogurt salata
aksam 1 k pilav yogurt ve aci biber cok yedim midem yaniyor
sizden naber

Kızlaaar tartıldım bunla yüzleşmem gerekiodu.ve ne yazıkki hala aynıyım 99. inanın almadğma bile sevndm.merak etmeyin pes etmek tabiki yok.Bitanem16 çok doğru demiş,yedim yemedim bozdum bozmadım yerine hayat tarzı haline getrmek laızm.bunu yapmaya çalıştım aslnda ama iradesizlik yaptım bu hafta işte başka adı yok.Tam gaz devaamm :) bu hafta 2kilo hedefim var inşallah başarıcam.bu arada en fazla kilo veren bitanem16'yı ve diğer kilo verenleri bütün içtenlğimle kutluyorum

sabah kllasik kahvalti yaptim okulda cok kucuk pasta verdiler kiramadim ogrenciler yapmisti oglende yemegim var kuru fasulye yiyecem

dün iyi gecti kacamak yapmadim

insallah bugünüde kacaaksiz bitiririm.

hanimlar biraz katilim az gibi motive edelim birbirimizi.

gerci bende sürekli giremiyorum, ama sizin yazdiklarinizi okumak bile bana yalniz olmadigimi hissetiriyor.

bu haftaki hedef kilomu bildireyim

suan 101,5

hedef 101

iknsallah bu hafta üc yada dört sefer spor yapmaya calisacagim

mozarella listeyi bekliyoruz dört gözle

Kızlar bugün az mi yedim çok mu yedim inanin bende bilmiyorum hiç
Kahvaltıya misafirim vardı akşam için acikmasamda yedim yani 18.30 da
Yoksa gec saatte acikir yerdim diye...
Bizim kilo tablosu ne oldu bakıyorum ama goremiyorum.... inşallah bu hafta daha çok kilo kaybi yaşar herkes tabi sağlıkla

Kızlar hepinizden Özür dileyerek bir hafta ara veriyorum . Haber vermek istedim. Adet oldum hem istahim acik hem halsizim rejim psikolojisinde değilim bu bi hafta kendime izin veriyorum. Adetim bitince baslicam.tekrar doncem yani gruptan ayrilmiyorum. Size kolay gelsin kızlar. Görüşmek üzere

Saat 5 te akşam yemegimi yedim
1 tabak pırasa yemegi(yağsız tuzsuz ve pirinçsiz) sadece pırasa ve 1 domates ve aci salcadan yaptim
1 kase yoğurt
Acı turşu cok seviyorummmm
Sabah cok yediğim için ekmek yemedim. ...
Toplam su 11 bardak oldu

kizlar nnerdesiniz sayfa ilerlemeyince yazasimda gelmiyor daha kalabalikti topik ne oldu
bende sabak 1 tost
ogle yemek yemedim meyve
aksam makarna 1 tabak aci biber

Evet bugünlerde katılımımız hepimizde az ne yazıkki..Hem motive edelim hemde vagzeçmedğimizi arada bildirelim.Merve bu hafta vazgeçmiş mesela..ama mervenin kilosu dha verilebilir bir kilo.bizim çok daha sıkı sarılmamız lazım kızlar.artık bu yaza incecik olup şortlar elbiseler giyebilmeliyiz,biz bile şaşıralıımm kendmizee herşey şu boğazdan boğazdan..biraz kısalım biraz eski alışkanlıklarımızı bırakabilme cesaretni gösterelim.ve bu cesaret sürekli olsun.yeme alışkanlğımızı değiştirip diyetteyim diye kafamıza sokmazsak herşey güzel olucak

Süper ilerliyosun sen ve bitanem16 gerçkten çok iyisiniz.bu hafta dhada iyi olalm,bende geçen hafta gbi olmucam merak etmeyn.katılım az ama devaam kızlar devaaamm

kizlar nnerdesiniz sayfa ilerlemeyince yazasimda gelmiyor daha kalabalikti topik ne oldu
bende sabak 1 tost
ogle yemek yemedim meyve
aksam makarna 1 tabak aci biber

Vazgeçiliyor sanırım.Heleki mozerella hiç vazgeçmemesi gerekli.düğünü var yaza.hepimizin bu senesi ve bundan sonraki zamanları bomba gbi olsun istyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…