25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

Acaba zayifladim mi cok merak ediyorum ama pazartesiye daha çooook var. Sabretmek lazım. Ben hala kahvaltı yapmadım biraz aciktim da yani....
Benimde kodisyon bisikletim var kullanıyorum. Çok ta seviyorum. .. ben günlük 30 dk bisiklet 30 dk da kol, bel, bacak
Hareketleri yapiyorum... spor yapinca kendimi daha iyi hissediyorum kilo vermesem bile sıkılaştıgimi biliyorum. . Yakında pilatese başlayacağım

bnimde pilates topum ve lastiğim war kosu bandı alınca twister ve mini kondisyon bisikleti hdiye glmişti aslında benim evimde mini bi spor salonu warda yapan yok ((

kol calıscam die 2 tanede dambıl almıstım 2.5 kiloluk hiç yapmadm onuda ama bugunden itibaren duzene koycam sporu sporsuz olmuo yahuu

bn hiç tartılamıyorum ya güvenemıom ki kndme bi türlü oysa dikkat ederek yiyorum sende tartılma ben regl oldum dün onun şişliğid var vücut su tutuo reglde 2 kilo fazla bile cıkmk mümkün

merhaba
sabah klasik kahvalti
ara az kuru uzum
oglen patates salatasi
sonrada okula gidicem
su zumbayi bi deneyemedim spor olarak da sadece okula yuruyerek gidip gelmek. oda yarim saat suruyor

Zumba cok guzel ve emin ol tartida oncesi ve sonrasi cok fark ediyor ben bir video bulmuştum 17 dk sonra kendimde hareket yaparak 45 dk ya tamamliyorum ve 400-500 gr fark ediyordu.... yap bence hic sıkıcı degil
Simdi kahvaltı hazirliyorum

Canim link atmayi bilmiyorum netle cok içli dışlı biri değilim ama zumba class yazinca youtube ye çıkıyor ve inanin en basiti buydu bence
Ara öğün vaktim geldi cerez zamani

Himm anladim mervecim tamam bizim iyi gidiyor bensu senin nasil gidior ya kizlar size hayranim hem cocugunuzla ugrasiosunz hem sporla ne guzel ya kendime kiziyom bos vaktm cok ve spora usendgm icin ((((

Kizlar yarim saat bisiklete bindim ama nasil terledim anlatamam :) süper di.... aksam bisey yemesem nekadar iyi olur yaaa. Hemen yatıp uyusam imkanım olsada :)

Kızlar benim titresimli bel kemerimde varda onu kullanmaya korkuom prize takilip kullanilio ya . Güvende hissetmiyorum kendimi komik ama :)

birsey olmaz merve kullanabilirsin ama onlar pek etkili gelmıo bana ben patates salatası yapıyom 6ya kadar yemeyi dusunuom sabah yoğurt kürü ve bitki çayı sonra tmizlik yaptım oglene doğruda 2yemek kasıgı yulaf kepeği ydim kızlar inanılmaz tok tutuo ya midede şişio hiç açlık hisstmedim yani şimdi yine zncefilli kürden yapıcam yicem salatadan önce aksamda kosu bandmda kosup yatcam birde ender saractan 10hareketi yapıcam :)

Ohh ne guzel benimde bugunum fena degildi . Pazartesiye az kaldi ama hedefime ulsamicam sistim sanki hissediyorum' en azindan almayip bi kilo versem yeter bana...

günaydin hanimlar

benim günüm iyi gecti sükür

ben de galiba regl oldum, gerci tamda anlamadimki, lohusa kanamam bitmek üzeryken, iki gündür cogaldi, herhalde regl oldum. yani pazartesi tartida sislik de olabilir.

malesef spor yapamadim.

bugun planlarimda yine cocuklarla disarida bir saat yürüyüs yapmak. insallah yagmur yagmaz.

bide 100 mekik. mekik cekmeye özen göstertmem lazim , maglum dogum yaptim, göbek toparlanmasi lazim.

mozarella cocuk olunca insan acayip düzene giriyor, kisa zamanda cok is yapabiliyor, cünki biliyoruzki eger tembellik edersek isler hic bitmiycek.

bende evlendikten 11 sene sonra anne oldum, ve bebek olana kadar bir türlü isimi bitiremezdim, gün yetmezdi. ama simdi iki cocukla ne kadar cok is yaptigima kendim bile sasiriyoum.

kizalar listeyi kim yapacak simdi

bide yapan kimse ne zaman yapacak

merakla dört gözle bekliyorum.

herhalde artik liste girmek istegenler kilo bildirimini yapmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…