25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

selam

benim dün iyi gecti kacamak olmadi sükür

bugun de simdilik iyi gidiyor
yediklerimi yazayim

sabah:
5 tost ekmegi
2 yk krem peynir
3 ck recel
ispanakli omlet
5 yesil zeytin
domates maydanoz
2 bardak cay
4 hurma

ara: 1 armut, ve cok aciktigim icin esimde daha gelmedigi icin bir tavuk but

ogle:
4-5 yk makarna
bir tabak pirincli ispanak
1 but
1 kücük kase yogurt

simdilik bu kadar

ama daha yerim cünki bebekten dolayi sabaha dogru yatiyorum

az sonra bir armut yerim gine ara ögün olarak

ve tabi bunlarin yaninda boooool SU

MASAL merhaba

senin nasil gidiyor

ben spor yapamadigim icin cok üzülüyorum

inan günler saatler yetmiyor

en azindan günde 100 mekik cekebilsem hic yoktan iyidir

ZORDEGIL

keske ara vermesen, cünki regl her ay olacagiz, bir seferlik bir drum degilki bu.

en azindan kilo almamaya dikkat madem.

Valla birden gözüme fazla göründü yazdkların ama sen puanlı yapıyodun sanırm.5dilim ekmek falza gbi.bide hem makarna hem pirinçli ıspanak braz fazla olmuş gbi geldi bana.yani ıspanakta pirinç olmasaymış iyimiş.aman bitanem16 bırakma..aramzda kaçamak yapmayıp düzgünce yapan sayılı insanlardansın.bnde geçen haftam hariç iyiyim :)

evet canim puanli yapiyorum

ve bu menü daha puanlarimi gecmedim

yani daha yiyebilirim

bu yaptigim seyde gercekten yiyerek zayifliyorsun

burda ne yedigin degilde neyi ne kadar yedigin önemli
bunuda puanlari gecmeyerek ayarliyorsun

misal daha yedi puanim var, ve isttesem cukulata yiyebilirim
yada 3 tabak ispanak yemegi
yada 2-2.5 but
yada 7 dilim tost ekmegi

liste uuzayip gider iste yeterki puanimi gecmeyeyim

ben 8 sene öncede yapmistim bunu ve onbes kilo vermmistim, ama eski aliskanligima geri dönünce yavas yavas geri aldiim kilolari, bide uni baslayinca neredeyse hergün fast food yiyince, uni bitene kadar 40 kiloya yakin aldim

İnanamıyorum ya nasıl güzel bişey.bu listeyi bulabileceğim byer yokmu? yada sen tarayıcıdan geçirip bizle payşamazmısın? karbonhidrat diyeti değil çnkü,bende buna benzer bi diyet yapmıştım.ama onda ekmek hamur işleri çok puandı.ama çok absurt diyeceğimz sucuk salam sosis,yağlar filan çok az puandı.ve müthiş kilo verdiriyordu.bende verdim ama braktğm an çok fazlasyla aldım.yani sürdürüleblirlği zordu zaten.ve sanki o diyet bana yağ olarak döndü.adı ne bu diyetin puanlar neye göre? çnkü gerçkten kilo verdğinide görüyoruz ve dedğin gbi yiyerek veriyosun çok güzel

bunu adi weight watchers, diyet degil yeme aliskanligini degistiriyorsun bunda.

türkce listesi yok, zaten cok fazla ülkede bilinmiyor benim bildigim. ama almanyada biliniyor, kitap var bende orada bütün yiyeceklerin listesi yaziyor, zaten yapa yapa hepsi ezberinde oluyor.
ilk basta hersey icin tek tek bakiyorsun, sonra gerekmiyor.
ve herseyde puan yok

ben ilk firsatta en cok yenilen yiyeceklerin listesini yazarim sana sonra kac puan yeme hakkin var onu hesaplarim senin icin.

ben emzirdigim icin bu kadar cok yiyiyorum, normalde 25 puan hakkim.

Anladım canım boş bi zmanında yazabilirsen çok sevinirim.türkçe kitabı yok dimi?

bir dilim ekmek 50 gr 2 p
1 yumurta 2 p
1 kk nutella 1 p
2 kk recel 0,5 p
1 yk seker 1 p
1kk yag 1 p
kucuk kase makarna 2 p
2 yk pirinc pismis 1 p

karnin doyana kadar et, tavuk eti, balik 3 p, burda dikkat etmen gereken karnin doydugunda yemegi birakman, yani tikanana kadar yemicen

karnin doyana kadar patates yada makarna 4 p

marul
maydanoz
salatalik
domates
lahana cesitleri
ispanak
taze fasülye
pirasa
sogan
sarimsak

bunlarin hepsi 0 p

armut
elma
cilek
portakal
mandalina
erik

bunlarin hepsi 0 p

bunlar simdilik aklima gelenler

daha cok var tabi

istersen sen bana bugünki menünü yaz hesaplim

Canım benim çok teşekkrler sende yazmışsın.aşağıda almanca olarakta vermiş 4 link filan.almancadan çevir deynce otomatik çevrilio.ama ben hesapladım gene bi 24puan çıkıyor canım ya ben mi yanlış hesapladım acaba.o başta verdği yaşa cinsyete hareketliliğe göre yaptım 24puan oldu

dogrudur 24 olabilir ben de 25 p, ama benim kilom senden biraz daha fazla.

zayifladikca daha az puan yiyorsun, yani bende senin kilona gelince benim de 24 falan olur.
bide ben emzirdigim icin arti 14 p yiyiyorum.

misal bugunki menünü hesapla, belki gecmemistir p lerin, o zaman bugün baslamis olursun

Patatese makarnanın doyana kdr olup da yenmesine ve bu meyvelerin puanlarının sıfır olmasına çok şaşrdm açıkçası

Sabah tost yedim.yani 2dilim ekmek ve peynir
Öğlen domates çorbası ve 1galeta
Akşam tavuk ve 3-4kaşık bulgur pilavı
Ve çayla ufak bir parça çikolata yedim

6 puan 100 g ....

Çok teşekkrler canım.ben o sayfada yazılanları ve almancadan türkçeye çevirip buldğm tabloyu çıkardm yazıcıdan.et tavuk balık doyana kdr 3puan iyimiş mesela.burda yazmıo öyle şeyler.tıkandğm yerde sana sorarım.bazı çeviriler biraz enteresan olmuş çünkü :)

tavuk balik et doyana kadar olan puan hesabina 2011 de karar verdiler, belirli bir zaman denenmis ve insanlar doyana kadar yedikleri halde zayiflamislar. ordaki liste 2009 dan.

pilav makarna patates 4 p doyana kadar

burda doymakla tikkinana kadar yemeye dikkat edilmeli.

aslinda bu sekilde yapinca yemegi ögreniyoruz. midemiz sismeden, rahatsiz olmadan yemmegi birakmayi ogreniyoruz.

öbür türlü gözümüzü doyurmaya calisirken nefes alamayana kadar yemek yiyiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…